Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
1
Kotya/adkazać/
05.03.2023
Chacha nie udivluś jeśli vyborov nie budiet voobŝie. Achvach takoje davlenije okazyvajetsia, začiem nam vybory lišnij striess dla caria-diktatora. A vidieonabludienije čtoby za biudžietnikami nabludať pošli li oni dosročno hołosovať? a v kabinkie tožie visieť nad hołovoj budiet, a na vychodie dubinator čtob biť srazu jeśli nie tak prohołosovał) 
0
nie/adkazać/
05.03.2023
U 2020 dručkami hnali z vybaraŭ. A ciapier što? Dručkami buduć hnać na vybary? Dla kaho hety cyrk?
0
Ivan/adkazać/
05.03.2023
Da otmienitie užie eti "vybory", niet v nich smysła nikakoho. Dla koho vy ich provoditie?
0
Bhagawan/adkazać/
05.03.2023
Biełaruś - kraina dla siłavikoŭ. Usie astatnija - untermensch.
0
daviedka/adkazać/
06.03.2023
Kubrakov možiet byť spokojen: v jeho kamierie vidieonabludienije budiet kruhłosutočnoje, a ośvieŝienije dažie nočju.
0
daviedka/adkazać/
06.03.2023
Błahodaria iźvilinam Kubrakova ja v svoju škołu nie mohu zajti dažie pirožkov kupiť... Vo-piervych, počti vsie vchody i vychody tupo zavarieny; vo-vtorych, vsia vniešniaja i vnutrieńniaja tierritorija škoły uviešana kamierami vidieonabludienija: v-trieťjich, vchod stroho po propusknoj sistiemie čieriez turnikiety; v-čietviortych, na vchodie vmiesto tiechnički miliciejskaja ochrana MVD... V obŝiem, mnie nie chočietsia lišnij raz okazyvaťsia v usłovijach koncłahieria.
13
Łoł/adkazać/
06.03.2023
Dajcie adhadaju. Ofis, Łatuška i ko, znoŭ raspaviadać biełarusam, što treba iści na vybary, kab skazać svajo Nie, pastavić kryžyk, nulik i adpravić ŭsio heta na Hołas ? 
0
Biełčyrvonabieły/adkazać/
06.03.2023
Łoł,Dziakujučy hołasu łukašenku aficyjna nie vyznał ŭvieś cyvilizovany śviet a vyznaŭ cichanoŭuskuju, tamu što byli sapraŭdnyja dokazy ź ličbami. Dziakujučy aktyŭnaści narodu 2020 byŭ značna bližejšy da pieramohi čym usie inšyja hady.

Kali b my słuchali zianonaŭ i siadźlei pa damach z "bajkotami". Usie było b u 10 razoŭ horš. I łukašenka b tady nie spužaŭsia narodu, a napaŭ by na Ukrainu! 

Lubaja aktyŭnaść lepš čym ničoha nie rabić.
Heta fantazii što čałaviek jak nikoli navat na pratesty nie chadziŭ adrazu pajedzie vajavać u połk Kalinoŭskaha!
1
Olha/adkazać/
06.03.2023
Łoł, nie piši na biełorusskom jazykie, łukašist. U tiebia eto nie połučajetsia. I voobŝie nie piši, intiellekt tiebie nie pozvolajet diełať umozaklučienija. Bieri pierčatki, sanitu ili domiestos i idi rabotaj. Unitazy ždut.
0
Sudździa ŭ adstaŭcy -5/adkazać/
06.03.2023
Pochožie na to, čto strach marionietočnoho, upravlajemoho kriemlem "pravitielstva provincii Biełoruśsija" (oni tak nazyvajut našu stranu) vošieł v stadiju niepriekraŝajuŝiehosia nakała strastiej. Sami užie triasutsia po povodu buduŝich "vyborov". Vsie normalnyje davno poniali, čto vybory v marionietočnoj provincii otsutstvujut, vyborov niet. Nieiźviestno pravda, KTO I PO KAKOMU ZAKONU budiet provodiť eti vybory v 2024 i 25 hodach. Vozmožno, novoje rukovodstvo Novoj niezavisimoj Biełarusi. Pusť tak i budiet. A vy, falsifikatory i ochrańniki falsifikacij, čitajtie Uhołovnyj kodieks. Tam jesť nakazanija za to, čto vy diełajetie po ukazkie śvierchu. Vas ždut tiuriemnyje sroki, a činovnikov - i to čto nazyvajetsia VMN. Po diejstvujuŝiemu Zakonu i otvietitie.
0
Hryška /adkazać/
06.03.2023
Pahroza hramadzkaj biaśpiecy j žyćciu ludziej u Biełarusi tolki adna: dyktatura Łukašenki j jejnyja rasiejskija lalečniki ŭ maskoŭskim Kramli.
0
100%/adkazać/
06.03.2023
;))))))))))))))))))))"cyrk na drocie"
0
BLR/adkazać/
06.03.2023
Pra jakija vybary havorka? Pra jaki vybarčy pracies hutarka? Ni taho ni inšaha nie isnuje ad 1996 hoda. Ich nie było i ŭ 2020. Tak - zdaryłaś peŭnaja nietypovaja dla apošnich diesiacihodździaŭ u Biełarusi situacyja, ale ž režym u pracoŭnym paradku zrabiŭ toje, što jen rabiŭ ad 1996 hoda, i navat bolej (upieršyniu nie dapuściŭ vialikuju častku vybarcaŭ da skryniaŭ). Ale ž kančatkovy vynik šoŭ jak zaŭsiedy - 80%. To što pavinna źmianicca hetym razam? Tak ničoha. Nu chiba ŭvohule admieniać naŭprostavaje hałasavańnie i adrazu paviedamiać vynik "pa patrabavańni hramadskaści i biełaruskaha churała"
0
Olha/adkazać/
06.03.2023
Mierzaviec. Kakije vybory?
0
Čarkaškvarka/adkazać/
06.03.2023
Adkul stolki miedaleu i ardenou, hetyja niedzie vajavali?(akramia jak ź biezzbrojnym narodam)
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera