Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
02.03.2023 / 11:038RusŁacBieł

Jak razburany zavadski korpus u centry Minska pierarabili ŭ ofis dla IT-kampanii

Dva z pałovaj hady tamu pramzonu na vulicy Mašerava entuzijasty zadumali pieratvaryć u modnuju prastoru: z kaviarniami, restaranami, sučasnymi ofisami. Bałazie razharnucca było dzie: jašče savieckija «haryzontaŭskija» karpusy chavajuć u sabie tysiačy «kvadrataŭ» z patencyjałam. I choć navin z hetaj placoŭki ŭ dalejšym asabliva nie było, praca viałasia, piša Onliner.

Kvartał u miežach vulic Kujbyšava, Kisialova i Čyčeryna mianiaŭsia tak, jak heta prydumali ŭ Zrobym architects. Treba razumieć, što rekanstrukcyja časta dajecca bolš składana, čym budaŭnictva z čystaha lista. Tamu chutkaha vyniku čakać nie davodzicca: na adno abśledavańnie kanstrukcyj kolki času spatrebicca. Ale pieršyja vyniki ŭžo bačnyja.

Tak, naprykład, adzin z zavadskich budynkaŭ vyhladaŭ letam 2020-ha.

A tak hety ž budynak vyhladaje siońnia.

U minułym hodzie na abnoŭlenyja płoščy zasialiłasia ajcišnaja kampanija RocketData, acaniŭšy nie tolki łakacyju, ale i zavadskuju «spadčynu»: vialikija vokny, vysokija stoli, ciopłyja čyhunnyja batarei.

— Pa-pieršaje, ciapier my znachodzimsia ŭ centry horada — supracoŭnikam zručna dabiracca na lubym hramadskim transparcie, a taksama na aŭto. Pa-druhoje, pobač jość praduktovyja mahaziny i kafe, što vyrašaje pytańni z charčavańniem. Pa-treciaje, my znachodzimsia ŭ Asmołaŭcy — adnym z samych atmaśfiernych rajonaŭ Minska, — raspaviała HR Business Partner RocketData Dzina Šabałdajeva.

Nashaniva.com

Chočaš padzialicca važnaj infarmacyjaj
ananimna i kanfidencyjna?

Клас
42
Панылы сорам
8
Ха-ха
5
Ого
0
Сумна
0
Абуральна
1
0
Nu i kudy vam bieč?/adkazać/
04.03.2023
Maksim Dizajnier, dizajniery po-priežniemu massovo (ich žie očień mnoho) zavidujut ajtišnikam (a ich-to raz-dva i občiełsia).
0
dočka Maksima Dizajniera/adkazać/
05.03.2023
"Ja čto-to nie zamietił." čto na foto kuča ajtišnic (priam raj, Dizajnier, dla vas)) i vsieho dva pacana tak hdie ajtišniki-to?
0
Maksim Dizajnier/adkazać/
07.03.2023
Obratnyj otsčiot

Bolšie pochožie na istieriku, čiem na konstruktiv. Vy žie ponimajetie, čto eto biźnies. I plevať on chotieł, hdie i s kiem dohovarivaťsia radi pribyli. Nikto do 2020-ho ajtišnikov nie tolko nie trohał, i s Sašiej ni o čiem lično nie dohovarivałsia. Pandadok, kohda biežała iz strany, srazu pobiežali v Kijev, a nie na Kipr. Nadiejuś, ponimajetie počiemu. Osnova biełaruskoho ajti - eto bodišopy i niedorohije śpiecialisty, tierpiły. Nikto iz łtovciev za eti zarpłaty rabotať nie budiet. Samyje krutyje ofisy Varhiejminha nie v Vilniusie, tak čto točno nie "vieś" tam sidit. Pro JEPAM voobŝie mołču. Kirhizija, Kazachstan, kakaja Jevropa.
Pakazać usie kamientary
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera
Kab skarystacca kalendarom, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera
PNSRČCPTSBND
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031