Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
1
BND/adkazać/
21.02.2023
Našto hladzieć hety cyrk? I tak zrazumieła - idzie sudzilišča na jakim łamajuć tych chto mieŭ honar na svaju dumku. I ŭsio roŭna terminy źniavoleńnia ŭłupiać što ty za staniešsia za krajem žyćcia, budzieš praz rešku hladzieć jak žyćcio prachodzić mima ciabie. Dyk kali pamirać (a źniavoleńnie i jość śmierć pry žyćci) to chacia b ź jakoj šykoŭnaj muzykaj))
1
Bienia/adkazać/
21.02.2023
Mołodiec, na zonie budiet stienhazietu vypuskať.
0
Riealistka/adkazać/
21.02.2023
Bienia, nie budiet. Chvostom čuvstvuju, čto jeho otpustiat na svobodu, vzamien za pokazanija. I eto užie davno sostojavšajasia sdiełka mieždu nim i vłastiami, inačie i on sidieł by v tiuŕmie, kak i Sofja Sapieha. Nu, možiet ja i ošibajuś, vriemia pokažiet🤷🏻‍♀️
3
BLR/adkazać/
21.02.2023
Ad pačatku, asabista ja, usprymaŭ hetaha chłapčuka jak vialikaha MUDAKA. Ź ciaham času maje niehateŭnyja pačućci da jaho tolki ŭzmacniliś. Vy kaniešnie možacie vydumlać ź jaho mučanika, ale jen prosta MUDAK
2
Alek. Ru/adkazać/
21.02.2023
Usich zdaú, nie bieruś asudžać, viedajučy pra zaścienki łukašynaha hiestapa. Ale pačućcie amiarzieńnia adnosna Pratasieviča nie pakidaje
0
Mićka/adkazać/
21.02.2023
[Red. vydalena]
4
Kašmar/adkazać/
21.02.2023
Podły čałaviečak ty, Pratasievič! Za kratami 1500 palitviaźniaŭ (a kolki jašče akramia ich, pra kaho hramadstva nie viedaje), i tolki ty pahadziŭsia dastavić asałodu dyktataru, abyłhaŭšy niavinnych ludziej. Navat ad dziaŭčyny svajej admoviŭsia pa jaho zahadu. Nie soramna? Mnie daviałosia adnojčy parazmaŭlać z taboju, jašče 10 hod tamu, kali ty ŭ BDUIRy vučyŭsia, byŭ pryjemna ździuleny tvajoj nieciarplivaściu da iłžy i prahaj da svabody. Što z taboj zdaryłasia? Ty ž małady, ty pieražyvieš hety režym, jak ty ludziam u vočy budzieš hladzieć?
1
Jon čałaviek jaki pačaŭ z chłuśni svoj šlach/adkazać/
21.02.2023
Kašmar, zaŭvaha, jon svaju karjeru pačaŭ ź iłžy kali schłusiŭ u 11 hodzie što jaho baćki z domu vyhnali za akcyi 11 hoda - heta była na 100% nachabnaja chłuśnia!
1
Josik/adkazać/
21.02.2023
Praŭdu kaža, albo toje, što Cierciel daŭ napamiać vyvučyć.
1
Mafkees /adkazać/
21.02.2023
Po-čiełoviečieski mnie dal etoho junošu,mołod jeŝie,słab i hłup. No ohovarivať Eduarda i voobŝie koho libo, eto hniło i ubludočno. Tiebie vsieravno vlepiat po połnoj,chriena ty pod dudku plašieš i zakapyvaješ siebia i druhich? A jeśli ty vieriš,čto tiebie eto kak-to pomožiet to ty idiot k tomu žie.
11
Yn/adkazać/
21.02.2023
Hospoda kritiki, a vy točno by v takoj situacii vsiech vokruh porubali by šaškoj i umierli kak Zoja Kosmodiemjanskaja? Prosto nie obraŝajtie na nieho vnimanija, čiełoviek napuhan do śmierti užie połtora hoda + postojannaja promyvka mozhov, tam užie v hołovie vsie sovsiem druhoje. 
21.02.2023
«maršruty abmiarkoŭvaŭ z błohieram Eduardam Palčysam». Zanavies. A počiemu nie s Nikom i Majkom?! I hdie karta? Kakoj to ydejałahyčny provał idijełahau)
1
Msr/adkazać/
21.02.2023
Mam nadzieję że ten Protasiewicz dostanie najgorsza karę najgorsza kolonie karna ,za zdradę przyjaciół...
2
Mojša/adkazać/
21.02.2023
Protasievič obyčnyj hraždanskij. Možno skazať jeŝie riebienok. On nie Džiejms Bond hotovyj k vozmožnomu plenu s izoŝriennymi pytkami. On otrabatyvajet khbšnyj ścienarij za žizń biez mučienij. Psichołohičieski on užie kaleka so skłonnosťju k suicidu, ja uvierien.A vot tierrorističieskuju nasilnuju posadku samoleta v RB na kotorom on letieł, i dalniejšije pośledstvija v vidie priekraŝienija aviasobŝienij s RB ja by nie zabyvał. Etot sud  dietskij śpiektakl, po sravnieniju s Haahoj, dla tiech kto jeho siejčas diełajet.
1
feafania/adkazać/
21.02.2023
Jamu dazvalajuć prosta siadzieć na łavie, a ŭsich našych trymajuć u kabinach i z kajdankami pa kudy mieńš strašnych artykułach.
2
No/adkazać/
21.02.2023
Maleńki, bajaźlivy i słaby čałaviek. A šmat ludziej jaho škadavali i baranili. A jon zdaŭ i zdradziŭ usim, navat svaju byłuju dziaŭčynu. Nikčemnik i bajahuz
0
facepalm /adkazać/
21.02.2023
Čaho nie raskažaš, kab tolki švabru ŭ sraku nie pchali...
1
Naliboki ,naliboki ,les staić husty vysoki.../adkazać/
21.02.2023
Vot on ,rukoaoditiel "rievolucii 2000 hoda" Matieryj nisprvierhatiel riežima ,imievšij śviazi s 94 raźviedkami niedružiestviennych stran i lično finansirujemyj tienievym mirovym pravitielstvom. Kuda tam do nieho raznym Trockim ,Leninym i Stalinym ,eto hłyba niesokrušimoj voli i političieskoj mudrosti!!! I nado žie (šutka istorii) eta hłyba so vsieho lotnoho macha natołknułaś na odnoho skromnoho biełorusskoho Priedsiedatiela i rassypałaś v pyl...Ja vot zadumałsia ,a možiet i hłyby nikakoj nie było i vsio eto nabludajemoje jesť "chimija " KHB?
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera