Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
1
Biełarus u Biełarusi/adkazać/
29.01.2023
Heta prosta niejkaja pastka, spadarstva. Siadziš u krainie katory hod biez anijakaje mahčymaści vyjechać, pabačyć rodnych, siabroŭ, udychnuć pavietra choć na niejki čas... Kamu heta vyhadna? Tolki łukašystam!
3
Viecier/adkazać/
29.01.2023
Biełarus u Biełarusi, dyk heta režym prymusiŭ skaracić kolkaść zamiežnych konsułaŭ/supracoŭnikaŭ.
1
Poślichu Hriecii v moskvie nienavižu/adkazać/
29.01.2023
Ich siehodniašnije usłovija i triebovanija k dokumientam na vizu - eto sozdanije iskusstviennych baŕjerov dla pojezdok hraždan Biełarusi v šienhienskuju zonu i skrytaja miesť hraždanam za učastije ich niezakonnoho rukovodstva v ahrieśsii. Po suti eto diskriminacija po nacionalnomu priznaku biez popytok s ich storony razobraťsia v riealnom połožienii vieŝiej... v t.č. iz-za stracha čto biełarusy - eto soahriessory i priedstavlajut uhrozu kak i rośsijanie. T.ie. jeŝie i projavlenije ksienofobii...
0
uzkij mirok/adkazać/
29.01.2023
Poślichu Hriecii v moskvie nienavižu, nie niesitie bried, łučšie izučitie zakony ES - nievydača šienhienskich viz - eto nie diskriminacija - eto pravo každoj strany samoj riešať, komu ona pozvolajet vjechať, a komu niet, čtoby nie prievraŝať svoju stranu v prochodnoj dvor, kak eto sdiełali v Biełarusi. U každoj strany jesť svoi nacionalnyje intieriesy i zakony, pozvolajuŝije ich zaŝiŝať. Tolko u Biełarusi pochodu ich nietu - ibo stranu prievratili v tierritoriju, obsłuživajuŝuju rf.
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera