Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
11
Za Svabodu!/adkazać/
27.01.2023
Chopić achviarać Biełaruśsiu, navat ŭ intaresach Ukrainy. Naachviaravalisia za stahodździ ŭ intaresach samych roznych krain. Pierš ŭa ŭsio heta intaresy našaj krainy, a heta značyć nie raskołvać adziny ruch na čale z aranaj narodam Cizanoŭskaj, jak heta sprabujuć rabić Paźniak i połk Kalinoŭskaha. Heta na škodu, znajšli ž čas... U volnaj krainie kali łaska.
1
American/adkazać/
02.02.2023
Za Svabodu!, adziny ruch na čale z aranaj narodam Cizanoŭskaj, 

praścitie no eti vybory priznany nielihitimnymi v ES. o kakom vsienarodno izbrannom vy tut raśpinajetieś, tavaryš kapitan?      
6
U/adkazać/
27.01.2023
Krajnie naivnoje mnienije avtora i miestami s podmienoj poniatij i łožju. Ukraina nie «vłazit vo vnutrieńniuju kuchniu» Biełarusi i tiem boleje nie možiet dažie oficialno otličiť riežim mańjaka ot bolšinstva biełorusov sdiełavšich vybor v 2020m. Korrupcija i schiematozy ich vsie k sožaleniju. Odin Vorobiej (łuka) skolko zarabotał błahodaria im na našiej krovi.
11
Olha/adkazać/
27.01.2023
Mir v vojnie kak raz čierno biełyj! Čiernyj riežim a biełyj eto obŝiestvo kotoroje protiv riežima. Staťja kišit propohandistskimi narativami.
1
Mojša/adkazać/
27.01.2023
Treba aściarožna ŭbivać klin kab nie ŭbić jaho miž biełarusami i ŭkraincami
4
prosta biznes i ničoha asabistaha/adkazać/
27.01.2023
a moža ŭsio praściej?
z kim sustrakajecca Zialenski? z tymi, ad kaho ci praz kaho jon moža atrymać hrošy i zbroju. Cichanoŭskaja moža jamu heta dać? naadvarot - jana kankurent u čarzie pa hrošy i ŭvahu Zachadu
4
riealist/adkazać/
27.01.2023
Nu da, i post čiešskoho žurnalista Svobody, čto jesť tajnyje dohovorionnosti mieždu Kijevom i Minskom, i błokirovanije Tichanovskoj v mieždunarodnych mieroprijatijach, i "zabyvčivosť" Zielenskoho pro biełorusov v vosstanii 1864-64, vsio eto sovpadienije. Idi dietiam rasskazyvaj eti bajki. Jeŝio možno viernutsia k voprosu počiemu Ukraina nie nanosit udary po biełorusskim vojennym aerodromam. 100 pudov čto dieło nie v lubvi k biełorusam, a v tajnych dohovorionnostiach s riežimom ili žie ukraincy iznačalno bojaliś razdražať diktatora. Nado było słušať Ariestoviča na Jevroradio, kotoryj postojanno povtoriał - politika Ukrainy, eto rieał politik. Budut i torhovať s diktatorom, i tajnyje dohovorionnosti. A vy vojujtie za nich.
2
priam vyučiennaja biespomoŝnosť/adkazać/
27.01.2023
riealist, a vy dalšie nojtie - ot etoho ničieho nie iźmienitsia. Etim vy i otličajetieś ot tiech, kto riešił nie na słovach, a na diele pokazať i zajaviť o svojej subjektnosti. A vaši kommientarii - eto liš pyl na prostorach intiernieta - čieriez dień pro nieho užie nikto nie vspomnit.
0
hoblen/adkazać/
30.01.2023
riealist, luto plusuju, tovariŝ! zabiejtie na nich, oni siebie novych "braťjev" našli) Eti, kak i priežnije, budut o nich nohi vytirať - plevať na ich vybor i Tichanovskuju, viesti zakulisnyje ihriŝa s diktaturoj, a eti budut vierieŝať - "ponadusym!". Duračjo, pronadnimi i ich stpranoj prieždie vsieho)
2
hoblen/adkazać/
30.01.2023
To, čto Zielenskij nie upomianuł biełarusov - eto čiornym po biełromu "Utritieś!" i "Vašie miesto u paraši!". Vspominajeco, kak na hranicie ukraincy "popuhali "bulbašiej". Vot vy kto dla nich! No diebiły budut dalšie vitať v obłakach. Im choť v hłaza scy.)
1
American/adkazać/
02.02.2023
hoblen, To, čto Zielenskij nie upomianuł biełarusov

nikto nie upominajet, nado ispolzovať ukrainu v svoich cielach dla siebia. naš vrah rasieja i hobliny rabotajuŝije rosijskimi trollami na NN.
1
American/adkazać/
02.02.2023
Kijeŭ nie maje asablivaha žadańnia pryznavać lehitymnaść i absalutny pryjarytet Cichanoŭskaj jak lidara biełaruskaha demakratyčnaha ruchu.

ja tožie sčitaju čto Tichanovskaja nikakoj nie lidier diemokratičieskoho dvižienija. Ona upravlajet kabinietom, a priznakov lidierstva niet nikakich. 
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera