Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
15
Miron/adkazać/
22.01.2023
Tak sobi lidierka, jaka zavždi hovoriť rosijśkoju.
0
Monro/adkazać/
23.01.2023
Miron, A na kakom jej jeŝie i hovoriť, koli praktičieski vsia Biełaruś russkojazyčnaja? Tołku čto Poźniak i miestnyje nacionalisty špariat na movie? Riezultat to "adradžeńnia" biełorusov nulevoj? I potom nie jazyk krasit čiełovieka, a kultura, mozhi, vośpitanije.
9
Łoł/adkazać/
22.01.2023
U Cichanoŭskaj pieramiašałasia ŭsio, ludzi - koni, biełarusacentryčny Kalinoŭski i kanstytucyja Labiedźki z rasijskaj dziaržaŭnaj movaj, jak honar Ofisa. Vyznačajciesia ŭžo blin, bo niejkaja kałamuć sucelnaja.
3
Žyvie/adkazać/
22.01.2023
Ja nie ponimaju počiemu sovieršieno nie vspominajut Tadieuša Kostiuško???
3
feafania/adkazać/
22.01.2023
Žyvie, Tamu što Kalinoŭski, u adroźnieńni ad Kaściuški, dobra akreśliŭ svaju pazycyju - niezaležnaść Biełarusi i Letuvy. Kaściuška ž zmahaŭsia za adzinuju polskuju nacyju, choć i sympatyzavaŭ lićvinam, bo sam byŭ pryrodžany lićvin i mieŭ maci-unijatku.
1
łoł/adkazać/
23.01.2023
feafania,Kaściuška nia moha vajavać za adzinuju polskuju nacyju, bo nacyj u toj čas nie isnavała, heta pradukt druhoj pałovy 19 st. Kaściuška vajavaŭ za Reč Paspalituju dvuch narodaŭ. A Kaściuška sapraŭdy byŭ litvinam, bo pachodzić sa staražytnaha pravasłaŭnaha roda i ŭsie svaje ŭznaharody pieradaŭ u Kosava.
0
Žyvie/adkazać/
23.01.2023
V ijunie 1794 hoda v odnom iz svoich obraŝienij Tadieuš Kostiuško pisał: <<Litva! Ziemlaki i sootiečiestvieńniki moi! Na vašiej rodiłsia ziemle i v pyłu praviednoj svojej Otčiźnie otklikajetsia vo mnie naiosobiennaja priviazannosť k tiem, iz sriedy koho načał ja žizń>>. Horiačim žiełanijem Kostiuško było vmiestie so svoimi ziemlakami-litvinami boroťsia za svobodu rodnoho kraja.
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera