Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
14
Łoł/adkazać/
18.01.2023
Ja dumaŭ choć NN praihnaruje rasijskuju infaprastoru z Dudziem i nie stanie ciahnuć heta ŭ Biełaruś. Ale nie, blin, pryciahnuli dvuch rasiejcaŭ i siudy.
7
Aryna/adkazać/
18.01.2023
Łoł,chto dyzłajkaje?!?!? Ciažka zastavacca biełarusam kali ty 24/7 u rasiejskaj infaprastory. Navošta nam ich prablemy ciahnuć, kali jeść svai błohiery, jeść ukrainskija, jeść zamiežnyja. A z rasiejaj nam roznymi šlachami!!!! 
u rasiei tolki 9-10% tych chto suprać vajny biez usiakich "ale"!
1
Palašuk/adkazać/
19.01.2023
Aryna, pry ŭsioj spraviadlivaści vašych tezisaŭ pra 8-10% absalutnych pacyfistaŭ u rasiei dy roznanakiravanych viektarach raźvićcia našych krain, vielmi niedalnabačna z vašaha boku ličyć, što militarysckaje hramadstva susiedniaj dziaržavy - nie našaja prablema, jakuju nam siudy naŭmysna ciahnuć. Vynik militaryzacyi prosta pad nosam - na palihonach, u haradach z harnizonami, u kožnym pusku rakiety, uźlecie miha ci pierasiekšym miažu tanku ci žaŭniery z akvafrešam i bukvaj ziu na borcie. Ja da taho, što pry ŭsim razdražnieńni ad vyhladu trendaŭ Jutuba, takija piersanažy jak Dudź - našyja situatyŭnyja sajuźniki ŭ baraćbie z bolšym złom, čym ichni maskult. Kali chacia b u 1% ruskich paśla prahladu intervju z prystasavancam i kryvadušnikam Kučeram štości zavarušycca ŭ mazhach ad razumieńnia, u jakuju bahnu ichniaja palityčnaja i "kulturnaja" tusoŭka zaciahnuła krainu, ažno da stupieni, naprykład, emihracyi, to vojska Mordara na froncie nie daličycca prykładna 100 tysiač mobikaŭ. Adčuvalny vynik. A moža, kahości ź miascovych vatnikaŭ začepić. Marny spadzieŭ, ale ŭsiak byvaje. Chaj Dudź pracuje, chaj ciahnie na pakaz - siudy ŭ tym liku - zahannaść tamtejšych vatnych sielebaŭ.
2
Aryna/adkazać/
19.01.2023
Palašuk, Ja piesiemist! Ja liču što u rasiei demakratyja i ahulnačałaviečyja kaštoŭnaści jašče jak najmieńš 50 hadoŭ nie pieramožuć, a u mianie stolki času niama.

Tak što heta meta zachadu tremać ich u izalacyi, pad sankcyjami, biez technałohijaŭ, dy na kaleniach, na bolšaje nie razrachoŭvaju
1
Juzik/adkazać/
18.01.2023
Nie viedaju na kolki jon durań, ale padluha jašče taja.
0
Džiek Błek/adkazać/
18.01.2023
Trudno žiť siejčas na rosii takim [vyd.]. Nado krutiťsia hlistom na skovorodkie čtoby i dochod sochraniť i v okop nie popasť i čtob v "libierały" nie zapisali.Prišło taki vriemia pieriemien.Aj-vej!..
15
Boris/adkazać/
18.01.2023
dud́ otrabatyvajet narativ kriemla čto jesť raznyje vidy vatnikov (sorta h@vna) i pytajetsia pierieklučiť vnimanije s priestuplenij na obsuždienije etich suŝiestv. Nikomu kromie samich vatnikov oni (dudi i vsie chorošije uzkije) užie nie intieriesny. raška eto sbrod impierciev i ahrieśsivnych šovinistov, kotoryje dołžny byť obiezoružieny i izolirovany ot vsieho cyvilizovannoho mira.
5
Aryna/adkazać/
18.01.2023
Kali čałaviek ličyć rasieju vialikaj krainaj - on užo fašyst.

A uvohule - nie čytajcie savieckich haziet i nia hladzicie ruskamoŭny jutub.
Tolki biełaruski ci zamiežny.
Ich błohiery - heta miakki instrumient raspaŭsiudžvańnia ruskaha miru , cipa "hladzicie my takija ža jak i vy, taksama radujemsia žyćciu, narmalnyja ludzi, norm harady i h.d."
1
Maksim Dizajnier/adkazać/
19.01.2023
Aryna

A čto diełať 98% biełarusov, kotoryje nie znajut na nužnom urovnie niodin inostrannyj jazyk, našim mamam i babuškam?Vy tak chorošo vładiejetie anhlijskim, niemieckim, francuzskim, italjanskim, čtoby nie nasiłovať svoj mozh čužim jazykom?Ja 20 let uču, rabotaju s anhlijskim, i nie ponimaju dažie połoviny iz toho, o čiem oni bołtajut. A jeŝie nado učityvať faktor toho, čto vy tam nie živietie, i dažie jeśli ponimajetie słova, absolutno nie v kursie podtieksta. Ihnorirovať rośsijskoje kulturnoje prostranstvo, eto tožie samoje stať jevropiejciem, prosto nazvav siebia jevropiejciem, čto mnohije pamiarkounyje i diełajut.
0
Monro/adkazać/
19.01.2023
Nie smotrieł i nie budu. Voobŝie starajuś nie smotrieť tielevizor, osobienno informacionnyje prohrammy. Tam spłoš propahanda i diezinformacija.
3
Słavianskaja krov/adkazać/
23.01.2023
Kak žie prijatno smotrieť na Kučieru! Spasibo tiebie Oskar!!!! On bieź vsiakoho umničiestva, bieź vsiakoho złoradstva raznosit v puch i prach etoho marazmatika Dudia, kotoryj počiemu-to sčitajet siebia "našim". Takoj kontrast - ciničnyj, chitryj i vysokomiernyj vieduŝij, protiv prostoho, dobroho i priamoliniejnoho Kučiery. Pobieda budiet za nami, a Pravda pobiedit!
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera