Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
0
Andrej/adkazać/
16.01.2023
I hetakaja sistema isnuje dziesiatki hadoŭ zapar, z savieckich časoŭ. A Łukašenka na Rastvo chodzić malicca ŭ carkvu i daruje źjechaŭšym...
0
vid́majavid́ma/adkazać/
16.01.2023
nie malicca. a naadvarot - kab malilisia na jaho. vystupaje tam
1
miascovy2/adkazać/
16.01.2023
Andrej, hledziačy na padobnyja kamienty, ja z žalem razumieju, što da aśviedamleńnia našym narodam ab tym, što jość što, i, adpaviedna, pieramohi dabra nad złom jašče biaskonca doŭha. Dziciačaja infantylnaja naiŭnaść nikoli nie pieramoža cyničnaść i podłaść.
0
vid́majavid́ma/adkazać/
16.01.2023
miascovy2, a što moža pieramahčy cyničnaść i podłaść nieinfantylny) vy naš?
adkažycie bud́ łaska, kali nie ciažka. praŭda - cikava


0
Prisoner /adkazać/
16.01.2023
to čto opisał byvšij zaklučiennyj eto nie tradicii zaklučiennych a cielenapravlennaja politika administracii kołonii. eta sistiema sozdana i poddierživajetsia dla kontrola i nie opirajetsia ni na kakije vorovskije zakony. osnova eto sotrudničiestvo krasnych vorov   i administracii. v vorovskoj sriedie nie było zazornym rabotať i vynosiť musornoje viedro tak nazyvajemym mužikam ciel u kotorych otmotať svoj srok i vyjti na volu. voram v zakonie rabotať było zaprieŝieno, sodrudničať s administracijej , donosiť na zaklučiennych kumu i jeŝie massa druhich niuansov po ich vorovskim zakonam. soviestkaja sistiema riešiła podčiniť siebie vorovskuju sistiemu v riezultatie čieho pojaviliś dvie kasty čiernyje i krasnyje. krasnyje sotrudničali s administracijej zony, donosili na zaklučiennych, vypołniali triebovanija "kuma" i dažie sdavali podielnikov v tom ili inom priestuplenii. po vorovskim zakonam za sotrudničiestvo s administracijej połahałaś śmierť. 
mieždu krasnymi i čiernymi vorami voźnikali vojny. na storonie krasnych vorov stojała administracija kotoraja sodiejstvovała istriebleniju kasty čiernych. v koncie koncov na zonie ustanoviłsia poriadok cielikom podkontrolnyj administracii, vsia vorovskaja romantika ostałaś v ich diebilnych piesienkach. to čto vy inohda vstriečajetie v novostiach informaciju o znamientostiach vorovskoho mira eto vsie o krasnych vorach kotorym po vorovskim zakonam nie to čto stať opuŝiennym v živych nie byť. oni sdajut mientam vorišiek po mielčie dla ułučšienija raskryvajemosti priestuplenij. 
0
Prisoner /adkazać/
16.01.2023
vy kohda popadajetie v kołoniju ili tiuŕmu nie otkrovieńničajtie ni s kiem, nie rasskazyvajtie nikomu o svojej  ličnoj žiźni kak by vam nie chotiełoś podieliťsia. lubaja informacija možiet byť ispolzovana protiv vas. nie poddavajtieś na uhovory sotrudničiestva s administracijej kołonii nie smotria na zapuhivanija. v druźja ni k komu nie nabivajtieś i sami nie prinimajtie popytki podružiťsia s vami. 
7
Anatol Starkou/adkazać/
17.01.2023
Chutčej by bčb pryjšli da ŭłady. Ni turm nie było b pry ich, ni apuščanych.
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera