Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
2
Barsuk/adkazać/
11.01.2023
Žyvu ŭ Šviecyi. U kramach jość kiefir, čorny chleb, krabavyja pałački, možna znajści hrečku, navat niešta kštałtu zhuščonki. Miedycyna amal biaspłatnaja i na vysokim uzroŭni. Transpart dobry. Pryroda fajnaja - dva mory, lasy, hory. Žyvioł (zajcy, trusy, lisy, kazuli, aleni, łosi, barsuki, vaviorki) časta možna sustrać naŭprost na vulicach, u parkach. Jość i łaźni, i kaštujuć jany nie 150 jeŭra, a ŭ razy taniej
2
Patryjet/adkazać/
11.01.2023
Prabačcie, ale ž heta niejkaja łuchta, vysanaja z palca...
2
Kryvadušna niejak/adkazać/
11.01.2023
Chto tak sumuje pa “skrepach” moža skarystacca niadaŭniaj prapanovaj ahł)). A lepiej chaj pačytaje artykuły dy spravazdačy na Viaśnie - jak łukašysty zaraz katujuć biełarusaŭ u trumach - za minuły hod u siarednim kožny dzień zatrymlivali kala 20 asob pa palityčnych matyvach (pa admin i kryminalnych artykułach). A jon pa zhuščoncy i łaźniach sumuje…
1
SHOS /adkazać/
11.01.2023
Nu taki nado prieždie čiem jechať, počitať pro stranu, ludiej, kulturu. Podhotoviť siebia. Nasčiot produktov prieuvieličienije. Jesť mnoho novoho, čto stoit poprobovať. Potom privykaješ i vsie chorošo. Da, Biełaruś v okkupacii. Odnako nostalhirovať označajet zahoniať siebia v dieprieśsiju.
1
Julia/adkazać/
11.01.2023
Ja taksama nie zrazumieła. Žyvu u Niamieččynie. Usio tut jość. I kiefir, i navat chałva... Pra što heta jon ...
4
Niemiec/adkazać/
11.01.2023
U Niamieččynie akurat usie majecca, pra što piša Korban. Na vialiki žal, emihranty z raźvitych krainaŭ anikoli nia viernucca ŭ RB,?kaliinavat skiniem Łuku. Da ŭzroŭniu žyćcia hetych krain nam čakać prykładna stahodździe
1
Volha/adkazać/
11.01.2023
Čałaviek maje prava sumavać tak, jak jamu chočacca. Jen sumuje pa Radzimie ucełym, a uzhadvaje niejkija drobiazi. Budźma pa-ludsku adzin da adnaho!
2
Lasny duch/adkazać/
11.01.2023
Dyk chaj jedzie dadomu! Miaža adkryta, navat zaprašajuć viartacca
2
miascovy2/adkazać/
11.01.2023
Hałoŭaje, kab sała było
3
Maksim Dizajnier/adkazać/
12.01.2023
Kak vy zadrali etoj mołočkoj. Hdie ona v Biełarusi chorošaja?Płastilinovyje syry chorošije?Ili johurty s aromatizatorami?Pośle 40-a vzrosłomu čiełovieku voobŝie protivopokazano piť mołoko, tolko mołočno-kisłyje produkty. Puskaj jeŝie po vypiečkie iz 45-i inhriedijentov ponastalhirujet. V Bielhii za 20 jevro možno diužinu ustric sjesť, i zapiť vinom za 4 jevro so vkusom vina, a nie surrohata iz bočki s trojnoj nacienkoj, kotoryj na Kristalle raźlivajut.
2
Vilenskaja ajtiška/adkazać/
12.01.2023
Eto vsie ot niezriełosti. Niet poniatija dažie ciennostiej. Naprimier bania, vo mnohich jevropiejskich baśsiejnach-akvaparkach-spa jesť sauny, sidi choť ciełyj dień za jedinyj bilet, plus raznoobrazije druhich vodnych prociedur. Pro mołočku...vidimo vzrastili pokolenije, kotoroje nikohda ni mołoka iz pod korovy nie probovało, ni masła domašnieho, ni tvoroha, i chimoznyj vkus biełorusskich syrkov i johurtov sčitajet etałonom...
1
Vasia/adkazać/
12.01.2023
Nie mohut v biełarusi produkty pitanija otličaťsia ot jevropiejskich i byť łučšie, ibo kak minimum v bolšinstvie słučajev v biełarusi ispolzujutsia oborudovanije i tiechnołohii iz jevropy. Poetomu niemnoho diko słyšať, čto mołočka v polšie chužie biełaruskoj - idientična po vkusu i po fizičieskim svojstvam.
1
Maksim Dizajnier/adkazać/
12.01.2023
Vasia

Oborudovanije i tiechnołohii - iz Jevropy. A mozhi i tiechnołohi - sovchoznyje, kotoryje obučaliś po ustarievšim mietodičkam ekonomiť na vsiem. Samaja diešievaja italjanskaja syro-kopčienaja kołbasa, jevro za 150 hramm, vkuśnieje našiej samoj dorohoj, nie sostoit na 80% iz sała, nie vymočiena v chłam v posołočno-niritnoj chimii, nie pieriesolena, i, samoje hłavnoje, žujetsia. A u nas v pośledniej, dažie iz odnoho miasa, chriaŝ 3 na 2 sm umudriliś vpichnuť v piervom žie kuskie, vmiesto kusočka sała. Ni hotoviť, ni pitaťsia pravilno zdieś nikto je umiejet.
0
Bolš sankcyj!/adkazać/
12.01.2023
Savuškin, Babuškina krynka, Briest Litovsk , h.d. heta ŭsie łukašysty!!!
treba viedać, što NIE KUPLAĆ!!!!

vitalur norm, hippo norm, Santa - nie
5yj elemient Elektrasiła - nie
0
Sparrow/adkazać/
12.01.2023
da nie po produktam on toskujet ,a po rodinie. tam hdie rodiłsia žiť łučšie. immihracija vynuždiennaja miera. tut Polša ili Ukraina była by łučšim vyborom. jesť v Biełarusi chorošije produkty, nie trynditie pro chriaŝi v kołbasie. ja v amierikanskoj kosti niepieriemołotyje nachodił. ja užie nie hovoriu pro zasilje palmovoho masła  v ohromnoj maśsie vypiečki i kukuruznoho siropa. rodinu pros..li?  nie pytajtieś najti opravdanije.
1
Brother in law/adkazać/
13.01.2023
Vy kohda povtoriajetie mantru v Biełarusie vsie płocho, produkty nie tie, miedicina nie ta eto vsie zapisyvajetsia na podsoznanije i v itohie milliony nieudačnikov kotoryje nikohda nie budut imieť svojej strany. kohda ja pokazał fotohrafii Minska v piervyje hody mojej žiźni v Amierikie, u mienia sprosili a začiem ty ot tuda ujechał? nado po niemnohu vydavlivať iz siebia kompleks niepołnociennosti i diełať postjepienno šahi k vozroždieniju našiej Biełarusi. šah za šahom, donatim kalinovcam, na našie obŝieje dieło. oni sražajutsia na frontie riskuja žiźniami, a vy pro kiefir i shuŝienku pierieživajetie. 
1
vykinutyj z-za bort/adkazać/
13.01.2023
O kak zaboleło biełarusikam čto "tam" okazyvajetsia možiet byť nie tak chorošo i nie tak komfortno) Lično v emihracii očień dołho i vsiehda nie chvatało tolko blizkich. Shuŝienka, chleb, ziefir, kvas i t.d. vsie eto jerunda. V luboj jevropiejskoj stolicie možno kupiť bieł.produkty (vopros tolko cieny). S baniej (nie putať s saunoj) tožie problem niet, možno najti i s vieničkom bieriezovym i s pivom. No počiemu etot kłoun zabyvajet pokazať połožitielnyje storony emihracii? Samyj hłavnyj plus - pieriezahruzka siebia, situacii kotoryje zastavlajut dumať i analizirovať kritično. Tolko błahodaria etomu "palitemihrant" (kakoje diebilno słovo) uvidieł raźnicu v mied.obsłuživanii, v žd. soobŝienijach i t.d. Diet.sad koročie, no chorošo čto užie nie jaśli)
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera