Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
1
SHOS /adkazać/
28.12.2022
Čieho oni tolko nie płanirovali, a voz i nynie tam. RF javlajetsia syŕjevoj kołonijej s rabami, rabotajuŝimi za misku supa. Vierchuška žirujet i živiot na proklatom zapadie. I łukašienko vsieŕjez rassčityvajet tuda vkliniťsia? Śmiech dyj hodzie
28.12.2022
Łukašienko vybrał storonu proihravšieho i eto radujet.
1
Čieł/adkazać/
28.12.2022
Biełorusskij port v Rośsii - eto primierno kak konfietnaja fabrika "Spartak" Marata Novikova v Biełarusi. Bu-ha-ha! Vot koniuch i podozrievajet čto-to.
29.12.2022
Čieł,koniuch pročuchał, čto s etim portom konkrietnaja łaža. A kak pročuchał? Babok nie stało. Niečiem skoro budiet siłovikam podpitku okazyvať.
1
Juzik sa stancyi Kruleŭščyna/adkazać/
29.12.2022
U 1944-m BSSR naŭprost miežavała z Prusijaj! BSSRaŭskaje kiraŭnictva prasiła Stalina pieradać h.Karaleviec -- Biełarusi. Aby Biełaruś mieła vyjście da mora. Stalin kazaŭ, što padumaje... U vyniku dumańnia Biełaruś straciła Biełastockuju vobłaść i hipatetyčnaje vyjście da mora. Pry hetym, dadatkova, straciła Druskieniki i Śvianciany. 
Naohuł, Biełaruś, jak byccam, adna z krainaŭ pieramožcaŭ u II Suśvietnaj vajnie, adna z zasnavalnicaš AAN, a adnosiny takija, jak da Niamieččyny i Japonii, jakija raspačali hetuju vajnu...
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera