Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
19
Ddž/adkazać/
02.11.2022
Zvyčajny prystasavaniec i absalutna pustaja niecikavaja asoba. Mieŭ prablemy z kłanam FSB (nie padziali babło), tamu i ŭciok. Nie treba tut adbielvać rasijskich biznesmenaŭ. Bijahrafii ich ciomnyja, jak i hrošy. Dla Biełarusi jon nijakaj karyści nie prynies i nie pryniasie. Dyk navošta jon tut ?
30
Dienis/adkazać/
03.11.2022
Ja živu v Kanadie 10 let. Miediciny niet voobŝie. Jeśli ty vładielec banka to dołho proživieš a jeśli niet to niepoviezło. Riebienka zapisať k tierapievtu s žałoboj na bol v uchie- list ožidanija dva miesiaca. V Biełarusi miedicyna v diesiatki raz łučšie. Nie znaju kak v amierikie.
0
Lelik /adkazać/
03.11.2022
Dienis, bhh)) a jeŝio skoruju nie vyzvať jeśli zabył tabletki v aptiekie kupiť ili tonomietr słomałsia. Užos)) vełkom nazad. No čto-to podskazyvajet ,čto nievierniešsia.
8
dočka Maksima Dizajniera/adkazać/
03.11.2022
kaki krasivy...
Rokfieller vot 7 pieriesadok sierdca pieriežił
siejčas naviernoje v raju...
11
Spravka/adkazać/
03.11.2022
Dienis, zmahary i administracija etoho riesursa žiestko vas minusujut.
1
Pišu ź Ńju-Jerku česna/adkazać/
03.11.2022
Lelik , niešta padkazvaje, što čałaviek nie z Kanady piša)
0
Pan Usialan/adkazać/
03.11.2022
Dienis, hy-hy-hy... Voś žartaŭnik...
1
Anatol Starkou/adkazać/
03.11.2022
Dzieviać hadoŭ niama ŭ žyvych majoj žonki, jakaja była chvoraja na rak. Hetu chvarobu padtvierdzili biełaruskija lekary ŭ Minsku, kudy jana pryjechała ź Ńju Jorku na abśledvańnie, zdajecca ŭ 2006-m. My siamjoj usio ž vyrašyli, što budziem lačycca ŭ Štatach. Nie dapamahli lekary ZŠA.
0
Krasivoj ženščynie moje voschiščenije/adkazać/
03.11.2022
Spravka, Natalja Ivanovna, nie raźmienivajtieś vy na zmaharov i pieršuju hazietu za rysunkami, eto žie nie vaš urovień.
4
Jazep/adkazać/
03.11.2022
Živu v Varšavie, podchvatił orvi - tiempieratura, silnyj kašiel. 
Pozvonił zapisaťsia na prijem v Mazovieckij Špital Brudnovski, k obyčnomu tierapievtu. 
V Biełarusi pri takich słučajach zapisyvajut na siehodnia-zavtra. 
V Polšie mnie priedłožili bližajšuju datu čieriez dvie niedieli.

Ja vsie ravno nie viernuś k łukašizm, no miedicina - eto jedinstviennaja vieŝ kotoraja v RB diejstvitielno łučšie čiem v ES. 
1
Anatol Starkou/adkazać/
03.11.2022
Jazep, A ja ŭ paniadziełak 31 kastryčnika byŭ na abśledvańni ŭ lekara ŭ Ńju Jorku, da jakoha zapisaŭsia dva miesiacy tamu. Praŭda da druhoha (jaki vočy praviaraŭ) davoli chutka zapisaŭsia i prajšoŭ. Uvohule tut norma čakać ź miesiac-druhi pryjomu lekara.
Svoj terapieŭt mianie prymaje dva razy ŭ hod. Jašče adzin sočyć za maim matoram (sercam) raz u hod. I daty pryjomu hetych lekaraŭ mnie viadomy zahadzia.
Skažu, što takich jak ja starych 70-hadovych i bolej, na maju dumku, tut dobra sočać lekary ŭ Ńju Jorku. Jak z hetym u Biełarusi nia viedaju.
Viartacca dadomu ŭ Minsk? Takich dumak niama. Dačka i ŭnuki tut u Štatach. Zastajusia ź imi. 
3
krysivaja ženščyna/adkazać/
03.11.2022
krasivaj ženščynie ni nada vaša vas chiščenije. ana i tak znaje, što jana krasauca
0
kra sivaja ženščyna so sčučynščyna/adkazać/
03.11.2022
pačymu u minia aščuščenije, što znoŭ da niejkich kahebešnikau popała... niejkaje zamknionaje koła
0
Sergey/adkazać/
04.11.2022
Dienis, Da budia chłopiec brachať. Živu v Kanadie s žienoj siem let. Niedavno połučili hraždanstvo, sootvietstvienno i pasporta. Miesto proživanija Toronto, Aurora. Mnie 72 žienie 70. Jesť siemiejnyj doktor. List ožidanija nie byvajet bolšie odnoho dnia. Vnuk čietyriech let včiera prišieł so škoły s tiempieraturoj, a siehodnia był priniat dietskim tierapievtom. Raz v hod po napravleniju siemiejnoho vrača prochodim s žienoj połnoje obśledovanije so sdačiej analizov. Pro kačiestvo i siervis ja dažie nie zaikajuś. Zatraty na miedicinskije prieparaty svyšie opriedielennoj sumy kompiensirujet hosudarstvo. Dažie kak to nieudobno byvajet. Vsie.
0
Anti Ńkov/adkazać/
06.11.2022
Tińkov po chodu užie sam uvierovał v svoi rosskaźni. Pusť rasskažiet łučšie, počiemu otkazałsia ot amierikanskoho hraždanstva. A to: dieńhi on potieriał iz-za Putina. A sam počiemu-to v Rośsiju pripołz, chotia v Amierikie miedicina łučšie. Nu ni hramma soviesti u čiełovieka. Dumaju, dažie jeśli on orhanizujet etot svoj "rakovyj fond", ili kak jeho tam, eto budiet jeho novyj "najebiźnies". A dieńhi na otkrytije on po chodu riešił u Putina poprosiť. Nikohda ni o čiom nie prosił, da. A tut nie vydieržał :)
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera