Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
28.10.2022 / 08:452RusŁacBieł

Dziaŭčyna zapraviła aŭtamabil za dva kiłamietry ad siabie. Jak tak atrymałasia?

Zdareńnie adbyłosia kala vioski Paharany ŭ Hrodzienskim rajonie.

Dziaŭčyna pryjechała na AZS, apłaciła paliva, ale za jaje srodki zapraviŭsia aŭtamabil na Indurskaj šašy, paviedamlaje Autogrodno.by.

«Ja karystajusia sistemaj «Apłaci». Jaje sutnaść u tym, što ty padjazdžaješ da kałonki i zapuskaješ na telefonie prahramu, dzie treba ŭkazać AZS, kałonku i vid paliva. Hrošy z prahramy sčytvajucca i paliva padajecca. Hetym razam adbyłosia niešta dziŭnaje. Kali ja paznačyła 4-ju kałonku i vybrała AI-92, u mianie śpisalisia hrošy, ale paliva nie pajšło. Ja padyšła da apierataraŭ AZS i mnie dapamahli razabracca.

Akazvajecca, roŭna ŭ toj momant, kali jana aktyvavała apłatu, na Indurskaj šašy taksama na 4-j kałoncy sprabavała zapravić AI-92 u svoj čorny BMW inšaja dziaŭčyna. Adbyŭsia niejki zboj u prahramie i apłata pajšła joj.

Jak raskazali apieratary AZS na Indurskaj šašy, sapraŭdy, pryjechała dziaŭčyna, ustaviła pistalet ad bienzakałonki ŭ svoj BMW i pajšła da kasy. Kali jana pryjšła apłačvać paliva, apieratar joj paviedamiŭ, što jaje mašyna ŭžo zapraŭlena i paliva apłačana. Dziaŭčyna była vielmi ździŭlenaja, sprabavała daviedacca, kamu joj zaraz viarnuć hrošy, chto pamyliŭsia kałonkaj, ale apieratary i sami ŭ toj momant nie razumieli, što adbyvajecca.

Nashaniva.com

Chočaš padzialicca važnaj infarmacyjaj
ananimna i kanfidencyjna?

Клас
2
Панылы сорам
8
Ха-ха
14
Ого
4
Сумна
0
Абуральна
2
0
Anatolič/adkazać/
28.10.2022
U mienia anałohičnyj słučaj był. Zapravlałsia pod Ratomkoj, a opłata prošła na zapravku voźle Zasłavla. Vsio iz-za toho, čto priłožienije očień krivo rabotajet s informacijej ot GPS, i pokazało mnie čto nachožuś tam, hdie był 5 minut nazad. Avtomatičieski kłacnuł, i komu to fartanuło zaliť chalavnych 50 litrov)) Samoje intieriesnoje, čto v pieriepiskie s Biełaruśniefťju, oni prosto riešili otmoroziťsia - vsie otviety byli v stile "sam vinovat" i dažie nie popytaliś razobraťsia s situacijej. Kohda sam śjezdił na zapravku v Zasłavl, okazałoś čto čiełoviek ostavił opieratoram svoj nomier tielefona, sozvoniliś - viernuł mnie dieńhi na kartu. No biezraźličije BN k situacii razočarovało, s tiech por zapravlałsia tolko na A100.
0
Juzik/adkazać/
28.10.2022
Płacicie najaŭnymi i nie budzie hetych prablem.
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera
Kab skarystacca kalendarom, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera
PNSRČCPTSBND
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031