Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
07.10.2022 / 16:2222RusŁacBieł

«Biełaruskija arhanizacyi tak i nie zmahli arhanizavać supraciŭ vajnie». Padalak aburyŭsia sioletnim «Nobielem» — Kavaleŭski jamu adkazaŭ

Nobieleŭskuju premiju miru sioleta padzialili biełaruskija, rasijskija i ŭkrainskija pravaabaroncy. Biełaruskim łaŭreatam staŭ kiraŭnik «Viasny» Aleś Bialacki. Va Ukrainie niekatoryja rezka adreahavali na taki krok. U tym liku i daradca kiraŭnika Ofisa prezidenta Ukrainy Michaił Padalak.

Fota: UNIAN, «Naša Niva»

«U Nobieleŭskaha kamiteta adnaznačna cikavaje razumieńnie słova «mir», kali premiju razam atrymlivajuć pradstaŭniki dźviuch krain, jakija napali na treciuju. Ni rasijskija, ni biełaruskija arhanizacyi tak i nie zmahli arhanizavać supraciŭ hetaj vajnie. «Nobiel» u hetym hodzie prosta «supier», — napisaŭ u tvitary Padalak.

Na jaho dopis adreahavaŭ Valeryj Kavaleŭski, pradstaŭnik Abjadnaha pierachodnaha kabinieta pa mižnarodnych spravach.

«Pravaabarončyja arhanizacyi zmahajucca za pravy i svabody ludziej. Palityčnyja struktury i ŭzbrojenyja siły arhanizujuć abaronu. Davajcie heta prajaśnim.

I zaŭsiody pamiatajcie, što biełarusy, u jakich skradzienyja pravy, całkam padtrymlivajuć Ukrainu, u tym liku i na poli boju», — adkazaŭ jon Padalaku ŭ tvitary.

Chto taki Aleś Bialacki — biełaruski pravaabaronca, jaki atrymaŭ Nobieleŭskuju premiju?

«Viasna»: Hałoŭnaja nadzieja — što Nobieleŭskaja premija stanie mahčymaj pryčynaj vyzvaleńnia Alesia Bialackaha

Žonka Alesia Bialackaha: Bajusia spadziavacca

Nashaniva.com

Chočaš padzialicca važnaj infarmacyjaj
ananimna i kanfidencyjna?

Клас
271
Панылы сорам
20
Ха-ха
8
Ого
5
Сумна
4
Абуральна
13
1
Andrej/adkazać/
08.10.2022
Jeść palityka I vajenny čas I vielmi akuratna vykazvaca pa roznych pytańniach u vajenny čas.
2
=)/adkazać/
08.10.2022
V odno i to žie vriemia s raźbiežkoj v nieskolko časov Podolak vydał dva pierła. Skandalnyj - čto Nobielevku dali nie tiem i stratiehičieskij, čtoby otvleč podozrienija otnositielno mosta, čto v Moskvie jesť protivostojanije mieždu bašniami i eto jeho śledstvije.))) I opiať on vo vsie svoi informacionnyje kombinacii vpletajet biełorusov! Nie pora li, spadarstva, dostať na śviet kompromat na etoho tipa?
3
112/adkazać/
08.10.2022
Mychajło,iźviestno, rviet zadnicu na priezidienta. Pośle vojny u nich razyhrajetsia na etoj počvie urahan strastiej. A našich parniej nado ottuda zabirať, pusť Rodinie polzu prinosiat, a nie raznym tam chamovatym vrodie Padlaka.
Pakazać usie kamientary
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera
Kab skarystacca kalendarom, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera
PNSRČCPTSBND
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031