Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
0
Kopajut pod siebia/adkazać/
04.10.2022
Tak vyhladit okkupacija Biełarusi łukašienkom i Rośsijej.
0
uči istoriju/adkazać/
04.10.2022
I na čto rasčitvajut eti kołorady? Čto pridiot Rosśsija i im staniet žiť chorošo? Poletiat eti tovariŝi biełym lebiediem udobriať pola Ukrainy, a ich miesta zajmut prikomandirovannyje iz Rośsii. Otnošienije k nim budiet kak k mobikam s Donbassa ili kak k buriatam.
0
kut/adkazać/
04.10.2022
a v Ukrainu oni nie chotiat pojechať k svoim russkim bratkam?)
1
Manhoł/adkazać/
04.10.2022
Eto nie siłoviki. Eto dažie nie ludi. Eto živyje orhanizmy. Doždievyje čiervi. Raźvie oni mohut otličiť zło ot dobra? Raźvie im viedoma čiesť? Raźvie oni ponimajut, čto ispołnienije priestupnych prikazov priestupnoj vłasti, sfalsificirovavšiej vybory, diełajet ich takimi žie priestupnikami.
0
daviedka/adkazać/
04.10.2022
Połahaju, čto na zadieržanije stol opasnych priestupnikov, kak intiellihientnyje biełorusskije žienŝiny, dołžien viesti hruppu nieposriedstvienno komandir śpiecpodrazdielenija OMON / SOBR / AŁMAZ obiazatielno s bojevym znamieniem v rukach.
0
Kakije eto siłoviki - eto šval/adkazać/
04.10.2022
A vot takich łukašickich mr***j, obviešiennych kołoradskimi lentami, nie miešało by otpraviť na front. Ukraincy chorošo by ich tam vstrietili Džavielinami i Chajmarsami.
0
youh/adkazać/
04.10.2022
Mianie zatrymlivała bolej: minimum 9 štuk + 3 ichnich paniatych (stolki na fota naličyła, chacia ŭ dakumientach paznačana tolki 2), praŭda, biez ščytoŭ. Ničoha, vytrymała, my ź imi amal pasiabravali, kali heta tak možna nazvać. Možna ŭžo pačynać pisać memuary...
0
youh/adkazać/
04.10.2022
daviedka, voś ja svajho kamandzira potym i apaznała pa fota: išoŭ hanarliva sa ściaham napieradzie. Tak što ŭsio amal tak i jość.
0
Usio, užo, było/adkazać/
04.10.2022
kut, dyk jany zavichajucca dziela taho, kab nie trapić va Ŭkrainu. Hvałtavać i mardavać biełarusak - našmat biaśpiečniej, čym vajavać va Ŭkrainie. Tamu buduć i ŭ traccyciech zatrymlivać adno niemaŭla, albo biazbrojnuju žančynu, źbivajučy i hvałciačy ich, aby nie trapić na front Ukrainy. I jašče, zhodzien z tym, što tak vyhladaje akupacyja Biełarusi. Tak było z 1941 pa 1944 hady, ale zamiest rasiejskich, fašystoŭskich simvałaŭ, palicai, čaplali niamieckija. Usio, užo, było.
1
Ałkadij/adkazać/
04.10.2022
Čto vy ponimajetie, eto byli očień śmiełyje mufčiny. Nieboś pampiersy odieli (sdiełano v Jevropie), broniežilety (sdiełano v Čiechii), kievłarovyje šlemy (sdiełano v Hiermanii) i vooružionnyje striełkovym oružijem (sdiełano v raznych stranach Jevropy). Nu i kak žie nie skazať pro sriedstva śviazi u každoho v šlemie i nahrudnom krieplenii. Kotoryje tožie kstati sdiełany v Jevropie i častično v Amierikie. Vot tak Jevropa i Amierika pomohajut diktatoru, a potom ukraincy budut ukoriať prostych biełorusov, čto biełorusy nie podnialiś. Vam-to siejčas vieś mir pomohajet, a inačie by vy čto?
2
chch/adkazać/
04.10.2022
youh, u vas jość kamandzir? (prabačcie)
0
Antiokkupacija/adkazać/
05.10.2022
Rośsijskaja okkupacionnaja administracija prodołžajet pytaťsia zapuhivať ludiej i nasielenije, no eto nie rabotajet i vyzyvajet liš złosť k okkupantam
0
Ooo/adkazać/
05.10.2022
Očień pochožie na Ukrainu - okkupacija v čistom vidie. Jeŝie i kołorad naciepili. Ur.dy.
0
youh/adkazać/
05.10.2022
chch, u mianie niama, ale voś u tych, chto mianie zatrymlivaŭ, byŭ.
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera