Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
2
Hosť/adkazać/
02.10.2022
Hłavnoje , čtoby mnohochodovočka osuŝiestvlałaś v sootvietstvii s płanom.
1
źniknieńnie 1,5 miljona kamplektaŭ vajskovaj formy/adkazać/
02.10.2022
U rasejskaj "Dziarždumie" vyjavili źniknieńnie 1,5 miljona kamplektaŭ vajskovaj formy ...xaxaxaxa

24
Valadzimir/adkazać/
03.10.2022
Hosť, jak ja razumieju, v sootvietstvii s płanom, čym bolš niaŭdač na Ukrainie u rasiejskaj armii, tym bolš vierahodnaść niepasrednaha ŭciahvańnia u vajnu RB.
2
"hłybokuju" intehracyju z ardoj/adkazać/
03.10.2022
  Bahdan Chmialnicki, typu taho, padpisaŭ niekali "hłybokuju" intehracyju z ardoj  ... Ukrainskija historyki kažuć, što Chmialnicki ničoha nie padpisvaŭ, i ŭsio heta chłuśnia! I papier nijakich nie było i niama! A maskoŭcy kažucu, što Chmialnicki -- padpisvaŭ, ale papiery nie zachavalisia bo mol ich pajeła. A ŭ vyniku što? Ukraina-Ruś na doŭhija stahodździ patrapiła pad  maskoŭski bot. Maskoŭskaja arda  skrała nazvu Ukrainy -- Ruś, usiu jaje historyju, mitalohiju, kulturu i vydaje jaje za svaju. Uziać by taho kniazia Uładzimira, jaki, nibyta, chryściŭ maskavitaŭ, jašče i pomniki jamu nachabna staviać. A dalej i zhadvać nie chočacca.... Revalucyja, Hramadzianskaja vajna, Haładamor, represii, hienacyd... I narešcie vajna na Dambasie, anieksija Kryma, vajna, vajna ...
0
Małajcy ŭkraincy/adkazać/
03.10.2022
Chierson - heta Ŭkraina!
0
Died/adkazać/
03.10.2022
Očień rad za ukrainciev. Možiet i u nas połučitsia.
0
škłoŭski čaban/adkazać/
03.10.2022
Valadzimir, uciahnuć možna tolki biazhłuzdych dy biazvolnych baranaŭ!
0
a.hto.tam.idze/adkazać/
03.10.2022
U Rasiejskuju Dumu urešcie pryjšło asensavańnie, što złodziei nie tolki ŭ ich siadziać.
0
Abyr/adkazać/
03.10.2022
Da, posypałsia moskoviec. Ničieho, skoro stołypinskim vahonom mobikov naviezut. Biez formy pravda. A tut zima na nosu. Nu, baby narožajut, nie vpiervoj.
1
Bhagawan/adkazać/
03.10.2022
Pucin - kitajski špijon. Usio, što jon zrabiŭ za apošnija 20 hadoŭ pajšło nie na karyść Rasii.
0
)))/adkazać/
03.10.2022
Vy by vidieli čto tvoritsia v rośsijskoj prieśsie. Eto prosto nieopisujemo. Biesporiadočnyj łaj v tiemu i nie v tiemu, horodiatsia niesuraznyje motivirovki, kotorymi pytajutsia zamazať to dieŕmo v kotorom okazałaś vtoraja niedoarmija!)))
1
Požałuj/adkazać/
03.10.2022
Valadzimir, orihinalno myślitie. Vy tak razumiejecie, čto jeśli v sootvietstvii s płanom shorieł rośsijskij saraj, to puskaj horit i biełorusskaja chata. Otkuda takaja niepokolebimaja viera v Putina. Pora by jej užie i pokolebaťsia.
1
Valadzimir/adkazać/
03.10.2022
škłoŭski čaban, dyk ź biełorussami na praciahu ichnaj 150-hadovaj historyi tolki heta i robiać - uciahvajuć i vykarystoŭvajuć. Čamu - možna zhadzicca i z Vašaj viersijaj, ale na maju dumku, iznoŭ paŭtaru, najpierš tamu, što ŭ biełarusaŭ niama subjektnaści, duchoŭna-mientalnaj, histaryčnaj i hieapalityčnaj. Asabliva jaskrava heta bačna zaraz: ciapierašni žestačajšy raskoł Jeŭropy peŭnymi siłami, z apuskańniem čarhovaj  "žaleznaj zasłony", absalutna supiarečyć nacyjanalnym interesam biełarusaŭ, čyja kraina mieścicca ŭ centry Jeŭropy na pierakryžavańni handlovych šlachoŭ i mahła by być "mastom" pamiž Uschodam i Zachadam. Ale biełorussy rašuča razyjšlisia pa roznyja baki barykad i z natchnieńniem padtrymlivajuć tych, chto metanakiravana raskałvaje Jeŭropu. Tak što, miarkuju, raniej ci paźniej biełarusy vykanajuć svaju "histaryčnuju misiju" - ich, uciahnuŭšy ŭ vajnu, vykarystajuć jak "harmatnaje miasa" - ci za Rasieju, ci suprać Rasiei, albo i toje i druhoje.
0
SHOS /adkazać/
04.10.2022
Hłavnoje słovo možiet. Problema v niechvatkie norm aviacii, normalnych tankov. Vied́ po faktu idiot prohryzanije oborony. Dažie v chaŕkovskoj obłasti kadry, kotoryje javlajutsia jadrom, uśpieli śvintiť. A eto problema Piechoty chvatajet. Nie chvatajet nastupatielnoho vooružienija. U RF naoborot. Takije dieła...
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera