Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
0
Axel Justas/adkazać/
10.09.2022
A što, łukašysty viedajuć, što biełaruskaja historyja isnavała i da 1945 hoda?
0
miascovy2/adkazać/
10.09.2022
Boža, supyni ichni dumki, zrabi tak kab jany zabylisia pra hetyja idei, kab hrošaj nie znajšłosia na raskopki, i kab ich usich ŚNID i chalera ŭziała.
Amen.
0
Roh'vołd'/adkazać/
10.09.2022
riežim načinajet sypaťsia!
0
Manhoł/adkazać/
10.09.2022
Politruk pietrišienko v formie posłušnoho činovnika, hołovčienko v formie hopnika. Oba - absolutnoje zło v ekonomikie i politikie strany.
0
Bronirovannyj kułak/adkazać/
10.09.2022
Vsiem čiem uhodno, oni hotovy pieriebyvať informacionnyj triend, skoro budut v kłounov obłačaťsia i horcievať po tieleku, liš by nikto iz viertikalnych nie smotrieł kak razvalivajetsia rośsijskaja armija - riealnaja opora biełorusskoj diktatury.
1
Jaŭhien Malikaŭ/adkazać/
10.09.2022
A što, u Biełarusi jość tolki adzin archieałahičny pomnik, jaki patrabuje kab jahho kapali ažno siłami 16 histaryčnych fakultetaŭ z usioj krainy? A bolš nijakija pomniki nie treba daśledvać? I Achoŭnyja raskopki nidzie nie treba pravodzić? U Homieli zapłanavana na nastupny hod budaŭnictva darohi "Uschodni abychod", ZNAČNAJA častka jakoha projdzie pa pojmie Soža, pieranasyčanaj niedaśledvanymi archieałahičnymi pomnikami epochi ad miezalita da 18 st. I što? Pad Homielem pomniki zrujnujuć dla budaŭnictva darohi, a pad Mienskam za hod vykapajuć uvieś pomnik? Ludzi, nu vam ža mazhi dadzieny nie tolki kab hałava nie była pustoj! Nu dyk skarystajciesia imi pa pryznačeńni! 
1
Valadzimir/adkazać/
10.09.2022
Dla obieśpiečienija masštabnosti i opieriežajuŝich tiempov raskopok na drievniem horodiŝie około riečki Mienka, stroitielnym orhanizacijam Minska vydieliť nieobchodimuju dla etoho dorožnuju tiechniku - ekskavatory, buldoziery, pohruzčiki, samosvały, v triebujemom količiestvie.
0
SHOS /adkazać/
11.09.2022
Žałkaja popytka. V to vriemia, kohda ekskursovodam zatykajut rty, a propahandisty kričat pro zapriet upominanij i Vitovtie, podobnyje passaži ot takich piersonažiej vyzyvajut čuvstvo omierzienija i briezhlivosti. Vašie vriemia ušło jeŝio v 30-ch hodach 20 vieka.
0
\\/adkazać/
11.09.2022
Axel Justas, aj, kińtie durnoje , na poroh pribiežał pušistyj źvieriek i skoro postučitsia.
A eto oni jemu zuby riešili zahovoriť, kłouny!
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera