Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
0
Satan/adkazać/
05.09.2022
Ničieho nieobyčnoho. V Polšie s načałom vojny kak pošło riezkoje podorožanije ariendy kvartir, ludi tožie v chostiełach po poł hoda živut (mož kto i boleje). I biełarusy, i ukraincy. U dočki dvoje jejo odnokłaśśnikov s siemjami v chostiele niepodaleku živut po poł hoda. Mož im, kak biežiencam kakije-nibud́ skidki jesť, nie intieriesovałsia. No nie dumaju, čto śliškom značitielnyje. Biełarusov tožie znaju, čto v chostiełach podołhu živut.
0
Vybroska/adkazać/
05.09.2022
Usio razumieju, ale jak možna valacca ŭ paścieli (dy jašče rasścielenaj!) u vierchniaj vopratcy, brudnych džynsach, a potym kłaścisia ŭ jaje spać ? Prybrać by tuju fotku, niachaj by jaje nichto nia bačyŭ, niaŭžo jana takaja patrebnaja...
3
Maksim Dizajnier/adkazać/
06.09.2022
Vybroska

Tam srazu vsie mieniajut pośle sjezda postojalca, ili po prośbie, a nie kak tvoja borŝievarka, raz v miesiac. A po tiemie. Čto nieobyčnoho? Ja  v dorohoj Mackvie, za uhłom ot kriemla, v istoričieskom cientrie, za 230 baksov v miesiac žił. Nieskolko dušievych, dla em i žo razdielno, u niekotorych i po 5 štuk było, tołčki na vsiech etažach, zamiena bielja po śvistku, uborka, kuchnia, raźmierom s odnušku, dvie stirałki, vsia posuda. Čieriez dorohu ot chostieła - chaty stoimosťju po 500k zielenych, kontinhient na rajonie - sootvietstvujuŝij, a nie eti vaši proletarskije rabočije okrainy. Variant pospať - voobŝie idiealno. So mnoju žiło do fiha inostranciev:bielhijcy, japoniec, brity, i ni u koho korona s hołovy nie upała. V Ałmaty voobŝie ciełuju komnatu s umyvalnikom i dvumia krovatiami za tie žie babki śnimał. Tožie v samom cientrie. S borŝievarkami, koniečno, nie variant, oni nie bielhijki, nužny ponty.
2
Maksim Dizajnier/adkazać/
06.09.2022
Kstati, obratitie vnimanije na kontinhient na kuchnie. Odni vzrosłyje diad́ki i tietki. I količiestvo butyłok pod potołkom. Viesielje v chostiełach nikohda nie utichajet. Čto možiet nie podojti dla zamknutych i padazrycielnych biełarusikov.
0
Vybroska/adkazać/
06.09.2022
Maksim Dizajnier, 1) Tak, paśla adjezda pastajalca, a pastajalec źjechaŭ ? Nie, jon tam, kažuć, dva hady čalicca... 2) Prafesar Preabraženski davaŭ vyznačeńnie, što takoje razrucha... Voś vam, žyvy prykład, na fotcy...
0
Vybroska/adkazać/
06.09.2022
Maksim Dizajnier --> P.S. Vy nie povieritie, no dažie raz v hod nie mieniajet. U mienia niet borŝievarki, domašnije raboty vypołniajet naniataja dla etoho domrabotnica, trud kotoroj ja opłačivaju, a obied i užin - v riestoranie ili kafeškie, v zavisimosti ot naličija vriemieni (v riestorie nužno podoždať ) i nastrojenija. Oni dla toho i suŝiestvujut. Počiemu ? Da potomu, čto moja žienŝina dostojna bolšieho. Doma - tolko kofie na zavtrak, kotoryj hotovlu ja, t.k. u niejo krasivyje ruki, i ja ich bieriehu. A u vas raźvie nie tak ?
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera