Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
02.09.2022 / 21:515RusŁacBieł

MTZ choča rabić traktary z hazavymi ruchavikami i traktary-bieśpiłotniki

Pra płany pačać vytvorčaść traktaroŭ z hazavymi ruchavikami i traktaroŭ ź bieśpiłotnym kiravańniem skazaŭ hienieralny dyrektar Minskaha traktarnaha zavoda Vital Voŭk, paviedamlaje BiełTA. Usio ŭ kaapieracyi z rasijskimi pradpryjemstvami. Ale treba taksama infrastruktura i prafiesijnyja kadry.

«Minski matorny zavod sumiesna z TAA «RaryTEK» (Nabiarežnyja Čaŭny, Tatarstan) raspracavaŭ hazavy ruchavik dla techniki roznaha pryznačeńnia. Dumaju, u najbližejšy čas my pačniom vytvorčaść nievialikimi partyjami traktaroŭ z takimi matorami. Ciapier na bazie TAA «TVK MTZ-Tatarstan» idzie rabota nad stvareńniem doślednaha ŭzoru madeli BELARUS 2022, — skazaŭ Vital Voŭk. — U Biełarusi hety napramak ciapier aktyŭna raźvivajecca. U pryvatnaści, «Homsielmaš» zrabiŭ kambajny na čysta hazavym palivie».

Pavodle słoŭ hiendyrektara MTZ, haz siońnia ŭ dva razy tańniejšy, čym dyzielnaje paliva.

«Pieršapačatkovaja cana takoha traktara budzie krychu vyšejšaja. Adnak treba ličyć nie pieršapačatkovuju canu, a košt vałodańnia. A jon zusim inšy. Heta vyhadna, i da hetaha treba imknucca», — adznačyŭ jon.

Akramia taho, Vital Voŭk raskazaŭ, što ciapier pradpryjemstva pracuje nad bieśpiłotnym traktaram BELARUS-A3523i z elektramiechaničnaj biesstupieńčataj tranśmisijaj, jaki moža vykonvać zadańni, sfarmiravanyja apierataram pa kanale addalenaj suviazi.

«Hety traktar my prademanstravali na vystaŭcy «Ahravołha» ŭ Kazani. Taksama ŭ chutkim časie pakažam jaho i na śpiecyjalizavanaj vystaŭcy sielskahaspadarčaj techniki «Ahrasałon» u Maskvie, — paviedamiŭ kiraŭnik pradpryjemstva. — Biezumoŭna, u hetaha prajekta jość budučynia.

Adnak pavinny być stvoranyja nieabchodnyja ŭmovy dla funkcyjanavańnia bieśpiłotnaj techniki. U pryvatnaści, infrastruktura, ličbavyja karty paloŭ, ustojlivy sihnał 5G, a taksama najaŭnaść prafiesijnych kadraŭ».

Nashaniva.com

Chočaš padzialicca važnaj infarmacyjaj
ananimna i kanfidencyjna?

Клас
4
Панылы сорам
0
Ха-ха
12
Ого
2
Сумна
3
Абуральна
1
0
Iłan Mask/adkazać/
03.09.2022
Ja zakazav traktary čto b raspachać Mars. Česna česna
0
Łuku von!/adkazać/
03.09.2022
Čieł, po chodu etot kłoun, chotieł na vstrieču s dieťmi vziať bieśpiłotnyj traktor, no jeho othovorili i dali jemu noutbuk...)) Skazali, moł nout boleje poniatnyj priedmiet.))
0
Biesiedujem bolšie i łučšie/adkazać/
03.09.2022
Obratitie vnimanije na to, skolko no, dołžno byť vypołnieno, čtoby bieśpiłotnyj traktor był vostriebovan - 5G na vsiech polach (oni, vdol avtomobilnych trass,  2G obieśpiečiť nie mohut jesť ślepyje zony),  čtoby pojaviłsia, vsiudu, 5G,  nie dołžno byť sankcii, vsio oborudovanije, dla 5G? tiepieŕ - sankcionnoje, da i, na ekśpieriemientalnom ekziemplarie i u oppieratora, vsia elektronika nie biełorusskaja i nie rośsijskaja, kak i vnov razrabotannyj hazovyj dvihatiel, na procientov 80% iz importnych komplektujuŝich, da i hdie vziať hrammotnych śpiecialistov ???, vied́ tierrorom i rieprieśsijami vsiech vykosili, a sputniki, kotoryje ocifrovyvajut pola, navriad li biełorusskaja biełka i rośsijskije, skorieje vsieho ariendnyj kanał u zapadnych kompanii, kotoryj, iz-za vojny v Ukrainie, pieriestał rabotať i t.d. i t.p. Čieho mnoho, tak haza, Rośsija jeho sžihajet, no tolko by nahadiť Jevropie, pieriekryv sieviernyj potok, da, s hazom problem niet, a vot so vsiem ostalnym bolšije.
 Vsio ispraviť mohut biesied ,s traktorom, napičkanym imprtnoj elektoronikoj, łukašienko.
 U łukašienko bohatyj opyt takich biesied, S kitajsko-francuzkim motocikłom s naklejkoj "minsk" biesiedovał, s kitajskim noutom pod vidom sdiełanoho na horizontie biesiedovał, nado, čtoby i s traktorom pobiesiedovał, hłdiš pomožiet...
Pakazać usie kamientary
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera
Kab skarystacca kalendarom, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera