Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
4
Jaŭhien /adkazać/
01.09.2022
Nieimavierna škada. Ivan - lehiendarnaja asoba dla Miensku. Jaho kaljanka ličyłasia apošnim astraŭkom svabody
3
AlexxelA/adkazać/
01.09.2022
U pieršy i apošni raz sutyknuŭsia ź im u hodzie tak 2001-ym, kali jon zdymaŭ repartažy na STB razam z K. Zabińko pra historyju Mienska. Bačyŭ ichni repartaž pa jaščyku, i chacieŭ kab mnie jaho skinuli na videakasetu. Pa vyniku zapis repartaža nie atrymaŭ (choć i abiacali), a kasetu addali ź vialiiiikim spaźnieńniem. Zrabiŭ dla siabie tady vysnovu, što razdaŭbai jany.
Ale ž heta nie aznačaje, što jaho treba aryštoŭvać.
6
Satan/adkazać/
01.09.2022
Ofihiennyj čieł był, da. Pili s nim jeho kaljannoj. Eech. Ja to dumał, čto on svalił davno... Valitie, pacany, jeśli jesť vozmožnosti! Dalšie tolko hovno. Satan nie ošibajetsia.
1
Eto očień udručajet/adkazać/
02.09.2022
Satan, pieriepiś patriotov: valitie, zabiejtie, nafih etot kałchoz, zadołbali, u polščy łučšie. Kakije patrioty, takaja i boŕba, takoj i riezultat. Łoł! U bolšoj časti ludiej myślej niet čto-to mieniať dažie na emihracii samim i diełať čto-to łučšie. Kak hovorił Paźniak - novyje sovki ili žie nievierojatnyje. Vmiesto stročienič kommientarijev s prizyvami valiť łučšie by pomohli połku Kalinovskoho lišnij raz, zadonatili s tiech dienieh čto vy tratitie na Rom s vašich žie słov tiem hierojam, kotoryje sražajutsia za Ukrainu i za Biełaruś
2
Satan/adkazać/
02.09.2022
Eto očień udručajet, kak hovorił Poźniak... kotoryj sam v čiśle piervych žie i svalił! Hovoriłka kartonnaja. I dažie pro donaty vspomnili... vam istoriju moich tranzakcij pokazať, tovariŝ major? A vot nie pokažu! Iŝitie sami. A ja poka taki roma vypju.
0
Prohriess/adkazać/
02.09.2022
"kaljannaja kultura"... Heta kali siadziać i praź niejkija šłanhi zapampoŭvajuć dym sabie ŭ lohkija?.. Niachaj by chto adkryŭ "astravok svobody" i pa niuchańniu kleja, ci cyharetaj kultury...
0
Satan/adkazać/
02.09.2022
Prohriess, jeśli česna... to po płanu mojemu v TC Stolica otkryť bordiel i pieried vchodom postaviť Lenina s pienisom. Da, ja znaju, čto innovacii mnohije nie odobriat, no u mienia budiet połnaja svoboda. Smožietie dažie mienia nachrien posyłať.
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera