Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
0
Printier-skanier/adkazać/
15.08.2022
Heta niejdzie ŭ rajonie Doma achviceraŭ adniali.
0
Lidkin boršč /adkazać/
15.08.2022
Hihin niezvyčajny tavaryš, asabliva ŭ apošni čas. Uvieś taki lalačny. Nu plavuzhaješ ty niejkuju bzduru, ale navošta tudy Łukašenku ŭpisvać. Zdajecca, što chutka ŭ padručnikach budzie aficyjna napisana, što sonca, viecier, doždž, śnieh tolki pa jaho rašeńniu.
0
Edik/adkazać/
15.08.2022
Lidkin boršč, ja smotrieł niemnoho pieriedaču Sołovjeva, na fonie rośsijskich propahandistov on sovsiem nieubieditielen. Kakaja-to patietika i diemahohija iz dietskich knižiek sovietskoho sojuza.
1
Lidkin boršč /adkazać/
15.08.2022
Edik, jano to tak, ale ž staryja ŭ hetuju łuchtu vierać, šmat chto ličyć, što va Ukrainie nacysty, a my žyviem tolki dziakujučy adnamu čałavieku ź sinimi palcami. Chacia jakija jany staryja? Kali cyhan pryjšoŭ da ŭłady, im było mo pa 45-55 hadoŭ, mazhi šče na miescy ŭ takim uzroście.
0
Čudo sdochło/adkazać/
16.08.2022
Jeśli putin razriešit voziť dołłary, iz RF v RB, kamazami, to vsio možno zaliť imi i prodołžať, hovoriť ob eksportnom, biełorusskom "čudie".
 My - v načale padienija, pomnitie očieriedi fur na diesiatki kiłommietrov na hranicach RB, v obie storony, kotoryje načali usychať s 1 ijunia 2022 hoda, a okončataleno usochli 1 ijula 2022 hoda ?
 S etich dat i prišioł koniec vsiem ČUDIESAM v Biełarusi !
 Vnimatielnyje, kotoryje včityvaliś v dokumienty pakietov sankcii Zapada, mohli pročiesť, kak nomienkłaturu podsankcionnych tovarov, tak i  sroki zaprieta na ich import-eksport, tak vot, bolšinstvo popało na ijuń-ijul 2022 hoda.
 Vsio prosto, Zapad, s zapasom zakryvał podsankcionnyje pozicii - očieriedi fur v ES, a łukavšienkovskije biźniesy diełali ZAPASY, v prok, (maksimum na hod) - očieriedi fur v storonu RB, eto žie kasajetsia i žd transporta.
 Da, na hod, v nadieždie na sdochšieho išaka i jeho šacha, možno, sdiełannyje zapasy, razmazať na hod, prodołžaja, parallelno, po tv, diemonstrirovať biełorusskije "čudiesa", no na etom VSIO!!!
 Libo budiem, na vies, mieniať putinskije dołłary po schiemam parallelnoho importa (siemiejnoho schiematoza) so vsiemi vytiekajuŝimi, čtoby prodieržaťsia jeŝio poł hoda.
0
Požałuj/adkazać/
16.08.2022
Lidkin boršč , novyj brsm podrastajet, podušievoj ajkju u abiturijentov padajet, v škole časy idieołohii vvodiat. A vy pro mienieje prołukašienkovskoje, no tožie uchodiaŝieje pokolenije hovoritie. Nie o tom pierieživajetie.
0
Žieleznyj Drovosiek /adkazać/
16.08.2022
hyhyhyn, tvojo «čudo»—eto ježiehodnyje 15 młrd. Dołłarov iz ordy dla poddieržanija štanov tvojemu kołchoznomu choziainu, poetomu,kohda sovok 2-0 laśnietsia, posmotrim,čto tohda zapojoš,lubitiel ruskaho mira.
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera