Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
6
Mikoła)))/adkazać/
14.08.2022
Vidavočna, što biełarusy hryzucca , i adny biełarusy paprasili nie puskać va Ŭkrainu druhich biełarusaŭ - svaich palityčnych supiernikaŭ
7
Alex/adkazać/
14.08.2022
Vsie pravilno [...] - dieržitieś podalšie ot normalnych biełorusov i pobližie k łukašienko. Vyhoniajtie biełarusskich vołontierov i nie puskajtie priedstavitielej Tichanovskoj. Tak pobieditie. A jeŝie łučšie łavrova pustitie - u nieho pričin nachodiťsia v Kijevie massa))
2
Praŭdarub/adkazać/
14.08.2022
Moža choć paśla hetaha incydentu ŭ Ofisie zrazumieć, što ŭžo chopić prynižacca pierad ukraincami? Za amal paŭhoda ŭžo možna było 100 razoŭ zrazumieć, chto jość chto. Vidavočna, što ŭkrainskaja ŭłada nie choča mieć ničoha ahulnaha z hramadzianami Biełarusi ŭ niezaležnaści ad ich pohladaŭ i pazicyi. Dy i sa spadaryniaj Cichanoŭskaj jany nie chacieli mieć nijakich kantaktaŭ i ŭ davajennyja časy. Zatoje vydatna dapamahali režymu abychodzić sankcyi. Tamu nam treba ćviaroza hladzieć na rečy i narešcie navučycca ŭ pieršuju čarhu hladzieć svaje interesy, mieć honar i hodnaść. P.s. Nie ŭ jakim vypałku nie apraŭdvaju dziejańni Pucina, ale heta nie aznačaje, što treba tak sabie źnievažać, kab leźci tudy, dzie vas nichto nie čakaje
1
Kłubnika v śmietanie/adkazać/
14.08.2022
Nie pustili po toj žie pričinie, po kotoroj Zielenskij nie vstriečałsia s Tichanovskoj. Siehodnia ludi iz vnovsformirovannoho Kabinieta imiejut bolšuju lihitimnosť. I po etomu v Ukrainie riešili pieriestrachovaťsia(((. Eto odnoznačno.
17
Vapr/adkazać/
14.08.2022
Nikto v Ukrainie Tichanovskoj i bolšinstvuiz jejo okružienija nie dovieriajet. Muž na sajtie Mirotvorca, ona vsio s Moskvoj nu očień chočiet dohovarivaťsia... Takije dieła
5
š/adkazać/
14.08.2022
Vapr, oni tupo očkujut, čto Łuka poleziet vojevať. A možiet jeŝie čto chotiat iz-pod nieho v buduŝiem, vied́ dip otnošienija do sich por nie razorvali niesmotria na obstrieły.
0
EMIL /adkazać/
14.08.2022
Moj kommientarij "Naša niva" nie opublikovała. Kak-to iźbiratielno zdieś vsio!
6
Nie baču simvały/adkazać/
14.08.2022
Skazali po vojennomu prosto i jasno - nie vidiat osnovanij dla posieŝienija svojej strany, nachodiaŝiejsia v połožienii vojny, hraždaninom strany-soahriessora. O čiom dalniejšij syr-bor? Ot siebia. I v samom diele, v čiom važnosť jeho nachoždienija v Ukrainie?
8
EMIL/adkazać/
14.08.2022
Možiet byť eto i pravilno. Kak-to v intiervju Śvietłana Tichanovskaja nazvała Putina mudrym i dalnovidnym politikom.
3
dočka Maksa Dizajniera/adkazać/
15.08.2022
i pravilna zrabili
jon što - Andžalina Džali ci Ryčard Brensan, ci šče jakaja suśvietnaja zorka? jakaja ź jaho karyść?
1
maple/adkazać/
15.08.2022
Vapr, žiena Zielenskoho tožie kak-to była s piskach mirotvorca i čto?
0
Minak/adkazać/
15.08.2022
EMIL, EMIL, Kak raz v intiervju riedaktoru "Echo Kriemla" Vienidiktovu, kotoroje stało vozmožnym tolko po razriešieniju jeho bonzov,ona postupiła absolutno pravilno i projaviła siebia kak politik,nazvav Putina mudrym. Tohda,pośle triumfa na Zapadie, jeŝie tiepliłaś nadiežda na poddieržku Moskvy.
2
Minak/adkazać/
15.08.2022
Vapr, Chotitie vy etoho ili niet,no s Moskvoj v lubom słučaje pridietsia dohovarivaťsia i žiť v tiesnom sosiedstvie, jeśli my chotim mira i svobody. Eto objektivnaja riealnosť. 
0
Otož!/adkazać/
15.08.2022
EMIL, nu tak i zielenskij hovorił, čto nado prosto pieriestať strielať i obieŝał zahlanuť v hłaza putinu. Napomniť, čto on hovorił pro: TOMOS, majdan, omon, Ukrainu? U nieho pierłov - bolšie, čiem udačnych šutok. 
0
S Odiessy/adkazać/
15.08.2022
Kłubnika v śmietanie, i, kstati da. Pusť dažie i takim obrazom, no v Ukrainie ocienili połožitielnyje dla biełorusov političieskije iźmienienija v Biełorusskom Suprotivie!
0
Beacon/adkazać/
15.08.2022
Minak, A to šo rasija nam nie vrah? Tožie mudro? Iditie vy užie k Karač, syhrajtie v podkidnoho .  
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera