Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
10
Otož!/adkazać/
11.08.2022
Obŝieje:
Taki pro łukašienku davno hovoriat, čto on političieskoje životnoje.
Taki pro paźniakaužie hovoriat, čto on političieskoje životnoje.

Obŝieje:
łukašienkie plevať na vybor biełarusov v 2020 hodu.
paźniaku plevať na vybor biełarusov v 2020 hodu.

Obŝieje:
dla łukašienki jesť tolko odna ciennosť - on sam. ostalnyje - urahi, hav-hav.
dla paźniaka jesť tolko odna ciennosť - on sam. ostalnyje - urahi, hav-hav.

Dvie storony odnoj hriaźnieńkoj miedali. I nie inačie.
19
Nie Paźniak/adkazać/
11.08.2022
Śbityj lotčik, otdavšij poślednije 25 let boŕbie, a točnieje jeje vidimosti, diełajet vsiech ahientami Kriemla i Łukašienko, tak kak sam im javlajetsia. Kukuška u dieda pojechała užie davno.
12
Satan/adkazać/
11.08.2022
I kakim žie on obrazom raźvieł? Poobieŝał sotrudničať, no nie stał? Da, plevať na dieda točno tak žie kak na siemju Ciepkało. Razvodiła vieka bleať. Takich razvodił v mojej žiźni i v diełach byli sotni, kotoryje čieriez 5 minut uletali v viečnyj ban i jeŝie čieriez 5 minut naviečno zabyvaliś. Už ni imien, ni nikov ich nie upomniť, a ja ničo - vsio tak žie na vołnie.
5
Kantora/adkazać/
11.08.2022
Stary ahient Drakachrust taksama raźviousia:)))
3
Satan/adkazać/
11.08.2022
Kak rabotajet biełaruskaja politika "staroj vołny" poniatno i łochu, biez bazara. Chule tam ponimať, každyj druh druha pytajetsia na**ť, popytaťsia bolšie urvať łavandosa u "tupych pindosov" da ujechať žiť v Łondon. Nu, i knč razvod vieka biełaruskoj politiki - eto popytka narodcu vpariť staroho profsojuznoho marazmatika v 2001 hodu. Moj died na eto tolko pokrutił u viska. Čto by na eto skazała łošad́ Łavrova?
11
Pavlik/adkazać/
11.08.2022
Vmiesto toho, čtoby poddieržať čiełovieka, opiať vylivajut na nieho pomoi. Opiať kritika. Pravilno, Naša Niva, łučšie pišitie o tom, kto kak odiet i kto kak vyhladit (biełorusskij Stetchiem) iz biełorusskoj politemihracii. Łučšie užie eto, čiem polivať pomojami ludiej, kotoryje čto-to pytajutsia sdiełať. Poražajet intiellektualnyj urovień i profieśsionalizm vašiej analitiki…
13
rom/adkazać/
11.08.2022
Zianon kak Łukašenka. vsie čto nie vchodit v jeho jedinstvienno viernyje priedstavlenija - vrah!  sčitaju čto poka jeho nach posłať prosto i vsie, on davno amierikanskij hraždanin,, pora sudiť ludiej po diejstvijam, a nie słovam
21
NieZianon/adkazać/
11.08.2022
Zianon daŭno nie palityk, a prosta škodny stary, jaki daŭno ŭžo niazdatny ni na što stvaralnaje. Jaho padtrymlivajuć 0,5% fanatyčnych adeptaŭ pad łozunham: "Kto nie Paźniak, toj haŭno i ahientura".
Nie razumieju hetych pastajannych apielacyj novych demsił da palityčnych trupaŭ i łuzieraŭ z 90-ch. Ale, prynamsi, Sachaščyk užo ŭsio zrazumieŭ: siońnia ty ź imi damaŭlaješsia, jany tabie ŭśmichajucca, a zaŭtra padkładajuć śvińniu. Spadziajusia, zrazumiejuć nieŭzabavie i inšyja.
Biada t.z. staroj apazicyi ŭ tym, što jana tak i zastałasia ŭ minułym. Heta pakaleńnie "Chartyi", jakoje nikoli nie znojdzie parazumieńnia z pakaleńniem TUT.BY. I naadvarot. To i nie treba hetaha parazumieńnia šukać.
Pakińcie Zianona ŭ spakoi. Chaj žyvie ŭ svaim suśviecie, dzie za kožnym kustom chavajecca čekist. Chaj zalacajecca da Łukašenki, ź jakim u jaho tak šmat ahulnaha, uklučajučy sastareły śvietapohlad. Chaj zmahajecca sa svaimi vietrakami i tarakanami.
Vosień byvaje nie tolki ŭ dyktataraŭ.

36
daviedka/adkazać/
11.08.2022
Vot tolko nie učityvajetie, čto Sachaŝik nie sam vstał v stroj i nie Tichanovskaja jeho tuda postaviła, a Polša.
4
Vadia/adkazać/
11.08.2022
Na koho rabotajet Drakochrust? Na koho uhodno, tolko nie na Biełaruś...
6
Billy Bong/adkazać/
11.08.2022
Drakachrust piša łoŭka. I daŭno... Dalej pavinny viedać.
8
AlesGut /adkazać/
11.08.2022
rom, jak raz sa spravami ŭ Zianona ŭsio dobra - dziakujučy jamu biełarusy žyvuć u svajoj krainie. A voś spravy čalcoŭ kabinietu što karystajuć varožuju movu i raška ŭ jakich nie vorah, ale kaniešnie jany nie ahienty, možna i pasudzić
21
Antonioni/adkazać/
11.08.2022
Chto taki Paźniak i jakim čynam jon da siońniašniaj situacyi? Nakolki razumieju jon ničoha nie robić i ni na što nie ŭpłyvaje? Jaho ž tolki Azaronki cytujuć. 
18
Kisłyj/adkazać/
11.08.2022
Hołosovał za Poźniaka na vyborach. S tiech por mnoho vody utiekło. Poźniak davno otkrovienno razočarovał pri vsiem tom, čto on sdiełał dla Biełarusi v 90-yje. Nazovitie mnie choť odnu fihuru, koho on by nie sčitał ahientom kriemla, Łubianki, KHB priedatielem i t d. a dostojnym priedstavitielem strany, oppozicii. Polivajet vsiech hriaźju sidia trieťje diesiatiletije za hraniciej. Čto za 25 let sdiełał, čieho dobiłsia, čto orhanizovał, koho poddieržał i vzrastił? Chvatit na nieho obraŝať vnimanija, pozdravlať tolko s DR. On i na moralnyj avtoritiet nie tianiet
20
Abyr/adkazać/
11.08.2022
Objaśnitie mnie, otkuda voobŝie vynyrnuł Poźniak? Dvadcať let ni piśma ni viestočki. A tut vdruh Poźniak to, Poźniak eto, Poźniak takoj Poźniak siakoj. Po mojemu eto kakoj to znak. Čiem to tam zapachło v političieskom bołotie.
7
Žnivień/adkazać/
11.08.2022
Paźniak daŭno ŭžo zajmajecca bałbatniej i kanśpirałohijaj. Zdajecca, što jen ŭmieje tolki rujnavać, a nie stvarać (minułaj vosieńniu jen anansavaŭ stvareńnie niejkaha ŭradu - i dzie toj urad).
Vyciahvać na śviet Božy Paźniaka tolki tamu, što niechta fanatyčna ŭ jaho vieryć - takoje sabie - mała ci chto ŭ va što vieryć.
Hladzieć patrebna na tych, chto niešta robić: asabliva na tych, chto pracuje na ab`iadnańnie biełarusaŭ - bo heta asnoŭnaja ŭmova jakoj-niejakaj našaj paśpiachovaści.
A hety pracuje tolki na raz`iadnańnie.
8
gordon/adkazać/
11.08.2022
Kohda to ja diejstvitielno sčitał Poźniaka sieŕjeznym politikom, no istorija pokazała, čto on kromie niekotorych diejstvij v načale 90 ch hodov ničieho połožitielnoho dla Biełarusi nie prinies. Vo piervych on okazałsia trusom i bystro śbiežał za hranicu, otkuda užie mnoho let polivajet vsiech, kto borietsia v Biełarusi hriaźju. U nieho vsie ahienty KHB. A sam, mnie kažietsia, davno rabotajet na etu orhanizaciju polivaja brudom i pytajaś razvaliť lubyje oppozicionnyje dvižienija. Vmiesto znamieni nacionalnoho vozroždienija, on prievratiłsia v złobnoho starika nie imiejuŝieho nikakoho političieskoho viesa. Słab okazałsia, a žal.
1
Supierfosfat/adkazać/
11.08.2022
Jeśli by piersonu Sochaŝika v kruh biełorusskoj oppozicii vniedriła Polša, ja był by tolko rad i s optimizmom.
3
Buhaltar/adkazać/
11.08.2022
Vy znajecie što? Pra hetych dziejačou i hetyja padziei viedaje 1 adsotak biełarusau, nia bolš
4
American/adkazać/
11.08.2022
Śvietin ofisnyj płankton, požiratiel hrantov i hienierator  pustych idiej, sboriŝie ośviedomitielej khb nie možiet nie plunuť jadom v storonu Zianona. A značit on vsie pravilno hovorit i diełajet.    
5
American/adkazać/
11.08.2022
Kisłyj,
Nazovitie mnie choť odnu fihuru, koho on by nie sčitał ahientom kriemla, 

 I tut v komientach vdruh pojavlajetsia bot kotoryj koniečno žie rańšie hołosovał za Poźniaka  , no vot siejčas dovierije k propało. I tolko Śvieta i stado byvšich łukašistov primknuvšich k niej i vniezapno nievźlubivšich svojeho sipatoho voždia mohut spasti tysiači politzaklučiennych i Biełaruś ot rosijskoj okkupacii. Oj prostitie, sovsiem zabył, "rasija niem nie vrah" i "putin mudryj čiełoviek".(c) 
2
American/adkazać/
11.08.2022
gordon,
Vo piervych on okazałsia trusom i bystro śbiežał za hranicu,

 to jesť 160 tysiač biełaruskich hraždan śbiežavšich za hranicu pośle sobytij 20 hoda tožie trusy? A Śvieta i jeje ofisnyj płankton s Łatuškami i Viečierkami kotoryje ulepietyvali jeŝie bystrieje i rańšie ostalnych značit hieroi i spasitieli? Vot kohda fsbšnyj bot pišiet  bielibierdu jeho lehko otličiť ot oacievskoho chotia vy "odin narot".  ..
5
Zmagar1990/adkazać/
11.08.2022
Otož!, Otož!,
Drakochrust - BIEŁARUSOFOB
Dla jaho niama radzimy, tolki važny jaho "vostry matier-jalčyk
Paźniak Zianon--
ea pošnija 10 hod,  staŭsia prosta  marazmatykam
Palitykam jon skončym być paśla pravalnaha referenduma 1992
i dalej jon USIO PRAVALIŬ i ŭciok ź Biełarusi
Dyk jaki jon "profi" ?
4
American/adkazać/
12.08.2022
Zmagar1990
 i ŭciok ź Biełarusi
A Śvieta tvoja vsienarodnoizbrannaja nie uciekła? Vy ž za nieje hołosovali a ona otłynivajet ot svoich obiazannostiej. Prochłaždajetsia v Vilniusie.. 
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera