Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
1
Kto-to urot, no s modieracijej budut problemy točno/adkazać/
08.08.2022
Chvatit pravitielstva BNR v izhnanii.
Nado było, v Biełarusi,  do 20 avhusta 2020 hoda sozdavať vsio, čto sobirajutsia sozdať tiepieŕ i zabirať ležaŝuju vłasť pod nohami v svoi ruki. Tohda, v etom, był by tołk. A tak vyhladit popytkoj trudoustrojstva za hraniciej, na rukovodiaŝich dołžnostiach s bolšimi zarpłatami, čtoby obieśpiečiť bieźbiednoje suŝiestvovanije, pośle užie sdiełannoho ohrablenija łukašienkom i v buduŝiem podstrachovaťsia (łukašienko kroit zakony dla toho, čtoby otobrať, u vyjechavšieho iz Biełarusi, vsio, do pośledniej nitki i viłki).
 Nado, čtoby Tichanovskaja objaviła siebia zakonno vybrannym i diejstvujuŝim priezidientom Biełarusi, čto tak i jesť na samom diele, i ischodia iz etoho diejstvovała, ot imieni Biełorusov, po vsiemu miru.
2
Etałon/adkazać/
08.08.2022
"Nado, čtoby Tichanovskaja objaviła siebia zakonno vybrannym i diejstvujuŝim priezidientom Biełarusi, čto tak i jesť na samom diele", - z usiaho napisanaha tolki u hetym jość sens, usio astatnija słovy - aŭno.
2
Chor z Drazdoŭ/adkazać/
08.08.2022
Čarhovy zapieŭ:)
3
Zmahar/adkazać/
08.08.2022
Mb płochoj primier, no taliban był v izhnanii dołhije hody, prišieł i zachvatił vłasť v Afhanistanie. Naviernoje v istorii i druhije primiery najdutsia.
7
Kasia/adkazać/
09.08.2022
De Hol, jaki ŭ Łondan emihravaŭ padčas režymu Višy. Vielmi ŭdały prykład, kali pa vyniku Francyju vyzvalili. 
1
Historyk/adkazać/
09.08.2022
"De Hol, jaki ŭ Łondan emihravaŭ padčas režymu Višy. Vielmi ŭdały prykład, kali pa vyniku Francyju vyzvalili". =======================
Nie vielmi ŭdały prykład. Tady była suśvietnaja vajna, była antyhitleraŭskaja kaalicyja. I ŭ Narmandyi vysadžvalisia amierykancy. Vy dumajecie, jany vysadziacca ŭ Biełarusi? 
https://nashaniva.com/296971
3
Niejki tam/adkazać/
09.08.2022
Kasia, Chiba ŭ De Hola ŭ emihracyi byŭ urad z usimi prybambasami adpaviednymi? U jaho była arhanizacyja "Zmaharnaja Francyja", pry jakoj stvaralisia ŭzbrojenyja siły. Hruba kažučy, toj samy Ofis Cichanoŭskaj. Kali my ciapier nie možam stvarać uzbrojenych siłaŭ, to zusim nie tamu, što niama instytucyi pad hučnaj nazvaj "urad".
0
Bondar/adkazać/
09.08.2022
Kasia, kali vyzvalili, a kab nie vyzvalili to i skanaŭ by tam u Anhielščynie.
0
))/adkazać/
09.08.2022
Kto-to urot, no s modieracijej budut problemy točno,nazvavši siebia priezidientom, S. ponimajet, čto navlečiet na siebia ohromnuju otvietstviennosť. Na siehodnia ona užie pročuvstvovała otvietstviennosť za nieradivych priedstavitielej svojeho ofisa i skłonna zamieniť ich na profieśsionałov iz vsiech oppozicionnych orhanizacij. I jeśli takoje proizojdiet, to nieprofieśsionały nie udieržatsia v Ofisie, a vot biełorusy vyjhrajut.

ZY. Smotria tranślaciju konfieriencii, słyšno, dažie čaŝie obyčnoho pro hiendiernyj sostav kabinieta iz etoho možno sdiełať vyvod, čto bolšinstvo, kto okružajet śvietu - eto žienŝiny, kotorym priedstoit pokinuť raspołožienije Ofisa v buduŝiem i etim obosnovyvajetsia ich uporstvo.
0
Žnivień/adkazać/
11.08.2022
palityčnaja emihracyja moža ŭ vyniku adbudavać paralelnuju realnaść, iakaja budzie słaba źviazanaja ź biełaruskim hramadstvam i jahonym stanam, patrebami i mahčymaściami

Kolki razoŭ, na žal, heta ŭžo było.

Asabista mnie zdajecca. što stvarać urad patrebna było ŭčora - sieńnia heta ŭžo sproba dahnacać učorašni ciahnik.
Urad, armija - usie heta niedasiažna. Treba stavić realnyja mety - mienš ambicyjnyja, ale realnyja.
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera