Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
23
Vicia/adkazać/
08.08.2022
Z hrošaŭ dračka?:)
4
Igor/adkazać/
08.08.2022
Šła by ty Vieronika s Valerkoj na vojnu, i pokazali vsiem kak dieła nado diełať, a nie jazykami laskať… Ruskudachtaliś, da nie v tu storonu…
41
Justas/adkazać/
08.08.2022
Voś i usia Śvietka...apisała kalenki
1
Satan/adkazać/
08.08.2022
Vicia, a, prostitie, s kakoho chiera ja Ciepkale, naprimier, dołžien donatiť? Kto on? Čto on konkrietno diełajet, kromie sračiej v intiernietach? Ja vižu, čto diełajet Tichanovskaja i štab, vižu, čto diełajet BYSOL. Možno sporiť naskolko chorošo oni diełajut to, čto diełajut. No oni diełajut. A čto diełajet Ciepkało i Karač v upor nie vižu. I im dažie baksa nie zadonaču. Da, łučšie etot baks ałkašu pod mahazom dať!
3
Etałon/adkazać/
08.08.2022
Razam bolej zapeŭniŭsia ŭ palityčnaj razumnaści Cichanoŭskaj. A ściob pra vastryniu "uma" Prakopjeva, jakoha joj kštałtu nie staje, heta ŭvohule šedeŭr ! :)
23
Lićvin/adkazać/
08.08.2022
Znoŭ pamazańniki božyja (manaršyja asoby, jakich my darečy ŭ historyi abirali za časy Rzeczypospolitej) biez realnaje prapanovy dziej, biez płana palapšeńnia žyćcia prostaha biełarusa šukajuć jak płaŭna saskačyć ad adkaznaści za achviary (jakich jany i padstavili), finansy i biezvynikovaj dziejnaści za dva hady. Pytańnie adno - spadarynia Śvieta, dzie abiacanyja vybary? Ja razumieju što ŭ Biełarusi (akupavanaj Rasiej) zaraz niemahčyma, za miažoju ŭ pryznany vorhan Radu BNR? I apošniaje, čamu darečy Vas nie pryznaje Ivonka Surviłła? Moža Vy samazvanka?
14
Viacom/adkazać/
08.08.2022
Miłyje braniatsia tolko tiešatsia... 
3
Biełaruska/adkazać/
08.08.2022
Pavažaju Śviatłanu ciapier jašče bolš. Tak, jana pamylajecca, mnie b chaciełasia, kab jana vystupała pa-biełarusku čaściej, ALE. Ale jana realna adekvatny čałaviek z adekvatnym razumieńniem situacyi. I vierahodna, jana samy adekvatny čałaviek siarod tych, chto nie za kratami (inakš Maryja była by maim favarytam)). Vieranika zdavałasia mnie vielmi razumnaj žančynaj, ale paśla siońnia ja nie prosta rasčaravałasia, ja pierastała jaje pavažać
0
Biełaruska/adkazać/
08.08.2022
Justas, nu voś i jak možna razmaŭlać ź ludźmi, jakija dazvalajuć sabie takija vykazvańni?  
18
Kola/adkazać/
08.08.2022
Kto-to podniałsia na dieńhi.  Kto-to nie podniałsia. Kto-to nie podniałsia i obidiełsia na toho, kto podniałsia. Protivno
0
SHOS/adkazać/
08.08.2022
Čto ja zapomnił iz vystuplenija Ciepkało: Sriedstva massovoj informacii Sriedstva massovoj informacii Sriedstva massovoj informacii Sriedstva massovoj informacii Sriedstva massovoj informacii Sriedstva massovoj informacii Sriedstva massovoj informacii Sriedstva massovoj informacii Sriedstva massovoj informacii Sriedstva massovoj informacii Sriedstva massovoj informacii Sriedstva massovoj informacii Vsie!
0
Satan/adkazać/
08.08.2022
Kola, mieńšie sčitajtie dieńhi tiech, kto podniałsia, bohačie budietie.
4
Tadieuš/adkazać/
08.08.2022
Lićvin, u Surviły status u samoj.... Počitajtie kto ona i čto ona. Vsieho-navsieho rodstvieńnica toho, kto zanimałsia finansami i to v otdalennyje vriemiena. I fond, čto ona vozhłaviła, chorošo kormił jeje piervo-napiervo. 
2
Murzik/adkazać/
09.08.2022
Tichanovskaja izbrannyj priezidient, za niejo prohołosovało bolšinstvo hraždan Biełarusi, a Ciepkało - aktivisty. I počiemu Tichanovskuju dołžna priznať Surviłła? Surviłła nie hraždanka Biełarusi dažie.
0
Otož!/adkazać/
09.08.2022
Pośle prosmotra etoho vidieo ja vižu ciepkało v biełom isklučitielno s odnoj cielju. I ciel eta: utopiť Tichanovskuju. I kultury tam nol, bazar/skłoki/ponty. Nie v priezidiumie jej sidieť, a na urokach etiki v sriedniej škole. Tak kak podobnoje poviedienije nieprilično v principie. My vybrali podavlajuŝim bolšinstvom hraždan na post priezidienta Tichanovskuju. Ona priezidient, ona mnoho diełajet dla strany i hraždan. A čto diełajet ciepkało? A ciepkało i muŝina i ŝienŝina sozdajut pomiechi i priepiatstvija diejatielnosti Tichanovskoj. Značit oni - priedatieli (nu ili idioty).
3
ticha, hAńba ti hańbA ?/adkazać/
09.08.2022
"mnie b chaciełasia, kab jana vystupała pa-biełarusku čaściej, ALE." ale jana prosta nie moža. asilić movy. a chto pa adukacyi jana?

(sm., jeśli nie vidieł kto jeŝie vidieo "Tichanovskaja zahovoriła na biełorusskom jazykie i zabyła jeho")
0
Stydoba ot Ciepkało/adkazać/
09.08.2022
Igor, da v połk Prokopjeva. A pravilniej by ich na fiermu ili Miorskij zavodik podnimať.
0
bieźmierno uvažaju žienŝinu/adkazać/
09.08.2022
nie znaju, čto s mikrofonom a čto s mikrofonom da
3
šou babskoho srača pod nazvanijem "pusť hovohiat"/adkazać/
09.08.2022
«Snačała mnie prišłoś učiťsia byť politikom, a tiepieŕ, vierojatno, pridietsia razobraťsia i v IT. No ja ponimaju, kak važna vaša śfiera, i Biełarusi očień nužien vaš opyt i vaša ekśpiertiza»,

Satan so tvariŝi, a vy po chodu tot jeŝie trołl )
2
ticha i małacha na šou pusť hovohiat/adkazać/
09.08.2022
o božuchna... jaki vysoki kałchoz...

maja tak zvanaja pierapis:ka, u adroźnieńnie ad śviatlejšaj, dasiažnaja ŭsim. mnie niama čaho chavać
7
dahahije biełahusy/adkazać/
09.08.2022
i vy vot hołosovali za eto čudo?
iźvinitie, dorohije moi, no ja dumała, čto vy umnieje. naviernoje ja tožie była ślepa
0
pulka/adkazać/
10.08.2022
Lićvin, a što  vy sami zrabili, kab hetyja vybary adbylisia? Bačyła ja takich krykonoŭ mnoha ŭ 20 hodzie, a taksama bačyła ich ŭ 21, hatovyja byli mianie z patrachami zdać. Kali što, to ja palityčna represavanaja i zadavolena tym, što robić spadarynia Śviatłana. A što kankretna zrabili vy?
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera