Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
1
Tak/adkazać/
01.08.2022
Kali łukašenka ŭviažacca ŭ vajnu u vas tut budzie druhi front, siudy ŭvojdzie nie tolki połk Kalinoŭskaha a i ukrainskaja armija dla vyzvaleńnia Biełarusi ad rasiejska-fašysckaha režyma i akupacyi.
1
Składy s oružijem/adkazać/
01.08.2022
Narod budiet znať čto diełať.
1
połk/adkazać/
01.08.2022
Da Hirkina treba stavicca jak da terarysta, ale jon (jak supracoŭnik hru), svaimi vykazvańniami faktyčna tranśluje mierkavańnie jastrabaŭ-rašystaŭ-šavinistaŭ. Dumaju, što paśla 24/02 takoha ž mierkavańnia šmat chto prytrymlivajecca ŭ atačeńni chła. Tamu biełarusam sapraŭdy varta rychtavacca baranić niezaležnaść našaj Radzimy sa zbrojaj u rukach ad rašystaŭ i takich terarystaŭ jak hirkin.
2
stop łukašizm/adkazać/
01.08.2022
siejčas nabiehut raznyje łukašisty (v licie antiśviet i td) i načnut povtoriať svoju łukašickuju mantru - moł riežim ni v čiem nie vinovat, a vo vsiech hriechach vinovat ofis i Śvietła lično.
2
Čto tak, što edak, no modieraciju nie projdu/adkazać/
01.08.2022
Po-mojemu i hłubokomu ubieždieniju, biełorusov ždiot vojna v lubom słučaje.
Za Niezavisimosť Biełarusi, svojej kvartiry i svoich žion s dočieŕmi, odnoznačno, pridiotsia vojevať, vied́ Rośsija i hirkincy (80% nasielenija Rośsii) nie priznajut ni stranu Biełaruś, ni Narod Biełorusskij, kak nie priznajut Ukrainu i Narod Ukrainy. U nich vsie - "russkije",  buriaty - russkije, jakuty - russkije, mordva - russkije, tatary - russkije, mokša (moskali) - russkije, kadyrovcy - russkije i t.d. i t.p.
Na etom naciźmie, s primieśju jadrionoho fašizma, i stroitsia zachvat vsieho, čto oni objavili "russkim" i "svoim", s połnym uničtožienijem ukrainskoho i biełorusskoho.
Poetomu, jeśli chotim ostaťsia v svojom domie, v svojej kvartirie, to pridiotsia vojevať s hirkincami (80% nasielenija Rośsii) i pieriečiślennymi vyšie "russkimi". Jeśli sohłašajemsia na učasť biełłuhandonii, to vsio ravno pridiotsia vojevať, no v kačiestvie "russkich buriatov" i "russkich jakutov", ili v kačiestvie "narodnoj milicii" biełłuhandonii vmiesto i za nieprikasajemych hirkinciev (russkich arijciev) iz Moskvy, Pitiera i druhich horodov Rośsii. Biełorusskoje, pušiečnoje miasco, v poryvie błahodarnosti, za osvoboždienije siebia ot siebia, biełorusov ot biełorusov i biełorusskoho, dołžny provodiť šturmovyje diejstvija na frontach Ukrainy, Polši, Pribałtiki, Finlandii, Šviecii, Čiechii, Słovakii i t.d., v kačiestvie "narodnoj milicii" i "narodnych korpusov" biełłuhandonii boriuŝichsia za svoju "svobodu"  i za svoju časť v "russkom mirie".
3
Za Biełaruś i Ukrainu!/adkazać/
01.08.2022
Nie varta uvohule cytavać hetaha ruskaha fašysta. Heta ŭsio roŭna, što cytavać Hitlera ci Bin Ładiena. Ŭsim zrazumieła, što ich treba nie cytavać, a likvidavać. Heta bandyckaje, ancičałaviečaje zło 
2
bieł/adkazać/
01.08.2022
U hetaha Hirkina ŭ hałavie adna vajna, - nu, chto na kaho vučyŭsia, jak kažuć, vajenny, ale sam nie vajuje. Poŭny nieadekvat.
2
Varius/adkazać/
01.08.2022
Biełarusy eto užie 24 fievrala poniali. S impierijej možno hovoriť tolko s pomoŝju oružija. Nu čto ž. Nie posramim pamiať Vsiesłava Čarodieja.
23
bieł/adkazać/
01.08.2022
Kab Łukašenka staŭ prezidentam Rasii i Biełarusi, to ŭ śviecie nie było b nijakich vojnaŭ, a takija, jak Hirkin siadzieli b u turmie.
1
Palašuk/adkazać/
02.08.2022
bieł, kali b u babuli byli stalovyja jadry (a taksama vusy i łysina), jana była b dziadulem. Jano i prezidentam RB nie zdoleła stać i ŭžo nie stanie nikoli, nie kažučy ŭžo pra jadziernuju dziaržavu sa svajoj elitaj, jakaja ŭ čarzie pa šapku manamacha nohi adzin adnamu topča. Nie po Sańkie šapka.
1
mimo prochodił/adkazać/
02.08.2022
bieł, vaš łukašienko užie otrabotannyj piersonaž dla kriemla. putin ispolzovał jeho po maksimumu. krieml, rukami vašieho łukašienko, uničtožił praktičieski vsie biełaruskije škoły, uničtožił śmi, uničtožił biełaruskuju movu, kulturu, istoriju, vziałsia uničtožať nieuhodnyje knihi. vsie tožie samoje krieml siejčas diełajet i na okkupirovannych ukrainskich ziemlach - zaprieŝajet ukrainskuju movu, zakryvajet škoły, mieniajet vyvieski, uničtožajet knihi, kulturu i narod. tolko tam krieml niesiet ohromnyje potieri, a v rb łukašienko sdiełał vsie tožie samoje sobstviennoručno, ostałoś tolko vyvieski pomieniať na dvuchhołovuju kuricu, a pamiatniki krovavym sovkam u vas i tak do sich por stojat vo vsiech horodach strany. ps: 24.02, priedostaviv tierritoriju ahriessoru, vaš łukašienko ispołnił poślednieje, čto nužno było kriemlu - eto vvod vojsk i oni tiepieŕ ostanutsia v zapadnom okruhie, a hdie jesť vojska, tam łukašienko užie nie nužien. tiem boleje on užie svoju miśsiju ispołnił po uničtožieniju strany.
1
Lud miła/adkazać/
02.08.2022
mimo prochodił, tak priedstavitieli łuhandonii užie prijezžajut v Biełaruś pierienimať łukašienkovskij opyt po uničtožieniju vsieho nacionalnoho i nasaždieniju vsieho ruzzkoho. Niedavno v Briestie dnrovskoho Čiepušilina vstriečali s chlebom i solju miestnaja «elita»
1
Ajfon Płafonyč /adkazać/
02.08.2022
bieł, Pytańnie da armianskaha radyjo: "A čaho b było, kali b Łukašenka staŭ by prezidentam Rasiei?1" Adkaz: "U pieršyja dvaccać piać hadoŭ ničoha b nie było, a paśla zbornaja Rasiei pa chakiei pačała b prajhravać zbornaj Polščy"
3
miascovy2/adkazać/
02.08.2022
Vajna dyk vajna. Raniej ci paźniej nam praz heta patrebna prajści
1
Polana/adkazać/
02.08.2022
Čto tak, što edak, no modieraciju nie projdu, na foto - ludi nachodiaŝijesia na odnoj, idiejnoj polanie s łukašienko, pravyj, na foto, imieł s nim płotnyje i tiesnyje dieła.
 łukašienko stoit na takich žie idiejnych pozicijach, kak i eti dvoje. Otličije tolko v tom, čto łukašienko vidit siebia na vieršinie "russkoho mira", a eti dvoje dołžny byť v jeho obsłuhie.
Pod etu idieju połožił vsie siły, vieś treš ( ubijstva, pytki, iznasiłovanija, tierror nasielenija Biełarusi) ustrojennyj im v Biełarusi, za 28 let, vypołnien i sdiełan pod etu ciel i zadaču.
 V principie, biełłuhandonija užie postrojena, s takimi žie podvałami, pytočnymi, tiuŕmami, vorovstvom, nasilijem i tierrorom nasielenija. Prosto łukašienko sčitajet nizkim i niedostojnym byť v otchodach "russkoho mira", byť biełorusskim pušilinym. Vokruh etoho i idut tiorki s kriemlovskim okurkom. Pojmitie,  "russkij mir", dieržaŝim v niom vłasť pozvolajet vsio - vorovstvo, pytki, łož, otravlenija, ubijstva, obohaŝienije, tierror, nasilije i połnosťju, nachodiaŝichsia na vieršinie "russkoho mira", osvoboždajet ot kakoj libo otvietstviennosti, a pri udačnom stiečienii obstojatielstv, "russkij mir" pozvolajet pieriedať etu sistiemu po naśledstvu svoim otpryskam. Nikakaja druhaja sistiema, a tiem boleje diemokratičieskaja, nie priedostavlajet takich plušiek. V "russkom mirie", - chroršo i prijatno, nachodiaŝimsia na jeho vieršinie i obsłuživajuŝim (khb, fsb, nachvardija, fso,słužba ochrany pieriesidientov, hubopik, omon, milicija, policija i t.d. i t.d., dažie vojennym čto-to pieriepadajet) nachodiaŝichsia na vieršinie "russkoho mira".
Ostalnyje po podvałam, pytočnym, v emmihracii, u stanka, za šturvałom kombajna....
 I za vsiu, etu, srań pridiotsia vojevať i pomirať biełorusam.
5
Maksim Dizajnier/adkazać/
02.08.2022
stop łukašizm

Riežim vinovat nie mieńšie, čiem sami biełarusy. Kak niedavno zdieś v staťje rasskazał odin emihrant, o bratie, kotoryj nie pozdravlał jeho s Dniem roždienija 20 let: "Biełarusy - očień tiažiełaja nacija". Chata s kraju, urvať po-bolšie, bieskultuŕje i nieviežiestvo.
9
antiśvieta/adkazać/
02.08.2022
Maksim Dizajnier, a niekotoryje  ̶t̶u̶p̶  ślepy. mienia łukašistom nazvať, tolko za to, čto nie za ich lubimuju. śmiech. nie vidiat, čto kak raz taki eto ich lubimaja toho... ona i hołosovała v svoje vriemia za nieho. a v 20-m jemu pomohła - obieśpiečiła javku na učastki protiestnoho elektorata - tiech, kto tak by tuda nie pošieł
6
Valadzimir/adkazać/
03.08.2022
Čto tak, što edak, no modieraciju nie projdu, zhodzien z Vami, što sioniašnich biełorusov adnaznačna čakaje vajna. Tamu što zaraz heta raskołaty narod, u jakoha niama svajoj historyi i ŭłasnaj subjektnaści, i tamu cyvilizacyjnyja centry, jakija manipulujuć jaho častkami, u nabirajučaj moc hibrydnaj vajnie abaviazkova, raniej ci paźniej, pačnuć vykarystoŭvać biełarusaŭ i ichnuju terytoryju u svaich "razborkach", jak heta zdaryłasia z Ukrainaj.
Adnak, paŭtaru svaju raniej vykazanuju dumku, u biełarusaŭ, jak zdajecca, usio ž jość adzin šaniec paźbiehnuć katastrofy - heta kali jany, pieraasensavaŭšy svaju realnuju historyju, pieraŭtvaracca ŭ subjekta, i pačnuć niejkuju svaju ŭłasnuju hieapalityčnuju hulniu, jakaja pierabłytaje ŭsio karty i sarvie razburalnyja scenary hłabalnych kambinataraŭ.
0
Žieleznyj Drovosiek /adkazać/
05.08.2022
Jeśli mozhov nie chvatił* v 94 i massovo prohołosovali za omierzitielnoho hriaznoho kołchoźnika,to variant bitvy za svobodu Rodiny protiv śmierdiučjej ordy vpołnie riealen;biespłatno ničieho nie byvajet. A vied́ vsie mohło byť po-druhomu..
2
Valadzimir/adkazać/
07.08.2022
Žieleznyj Drovosiek , kali Vy nie rasiejski pravakatar, to, druhi varyjant, vašy mazhi taksama žaleznyje, a paśla pramyŭki libierał-"patryjatyčnaj" prapahandaj jany jašče i zaržavieli. Vam treba zrazumieć adnu "prostuju" reč - u historyi, i naohuł u žyćci, zdarajucca, kaniešnie, losavyznačalnyja vypadkovaści, ale vielmi redka, a ŭsio astatnieje  adbyvajecca zakanamierna. I žyćcio, u sensie sacyjalnyja pracesy, štuka vielmi inertnaja. Kab adbyŭsia niejki "revalucyjny vybuch", spružyna niejkich supiarečnaściaŭ u hramadztvie pavinna ściskacca vielmi doŭha i vielmi mocna.
Što da RB, to kali b Vy pašyryli svaje viedy, to zrazumieli by, što tut usio adbyvajecca taksama zakanamierna, mienavita tak, jak i pavinna adbyvacca, i heta nie samy horšy  varyjant z tearetyčna mahčymych. Nu a "bitvy za svobodu Rodiny", chočacca spadziavacca, nie budzie, tamu što, na maju dumku, ŭ hetym vypadku sama Rodina źniknie - budzie prosta źniščana, likvidavana. Jak zdajecca, tut mahčymy ińšy vyryjant raźvićcia padziej.
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera