Знайсці
19.09.2023 / 15:0213РусŁacБел

У «Новай Баравой» з'явяцца кватэры плошчай усяго 20 «квадратаў». Якая цана?

У «Новай Баравой» хутка пачнуць будаваць чарговы дом. Але гэтым мала каго здзівіш. Іншая справа — нестандартныя планіроўкі і метраж. І тут «А-100 Дэвелапмент» ёсць што прапанаваць. У новым васьмі-дзесяціпавярховіку (ён ідзе пад нумарам 7.53 па генплане) будуць кватэры, агульная плошча якіх усяго 20 квадратных метраў. Такім метражом не здзівіш, да прыкладу, палякаў: для іх «кавалеркі» звыклая рэч, але для нас гэта пакуль усё яшчэ навінка, піша Onliner.

Дом узвядуць у квартале «Калейдаскоп» (знаходзіцца на захадзе Цэнтральнага парка). Побач з ім размесціцца паркінг з магазінам і адкрыецца дзіцячы садок. Новабудоўля «расцягнецца» на чатыры падʼезды. Фасад запланавалі незвычайны — са спалучэннем каралавага колеру, адценняў паціны і танаванага шкла.

У двары збудуюць дзве гульнявыя пляцоўкі для дзяцей рознага ўзросту. Альтанак таксама будзе дзве: адна — для адпачынку, іншая — для працы. Прадугледжаны міні-агарод, велабоксы, зона для барбекю і куток з настольнымі гульнямі.

Акрамя 20-метровых мікракватэраў у новабудоўлі будуць і больш звыклыя плошчы. Столі — 2,7 метра, прадугледжаны адкрытыя балконы, на першым паверсе — асабістыя тэрасы з электрамеханічнымі ралетамі і маркізамі. Кватэры даступныя ў двух фарматах — з аздабленнем ад забудоўшчыка і без яго. Прадугледжаны і варыянты з гатовай кухняй.

На старце продажаў метр аддаюць ад $1265 долараў па курсе. Што да тых самых студый па 20 метраў, то яны абыдуцца прыкладна ў $32 000 у эквіваленце. Не вельмі танна для такой плошчы, але затое ў «Новай Баравой». Новы дом у квартале «Калейдаскоп» плануюць здаць у сярэдзіне 2025 года.

Чытайце таксама:

Як за 10 гадоў змяніліся цэны на нерухомасць у Мінску: параўноўваем, што прынесла найбольшую выгаду

Самую дарагую кватэру ў жніўні прадалі ў доме Чыжа. Вось як яна выглядае

У атмасферным кутку Мінска зносяць старую забудову

Nashaniva.com

Хочаш падзяліцца важнай інфармацыяй
ананімна і канфідэнцыйна?

Клас
Панылы сорам
Ха-ха
Ого
Сумна
Абуральна
0
там уzкий дух там гусью пахнет/адказаць/
20.09.2023
Максим Дизайнер, окраина, скачай приложение и посмотри как коптит твоя масква. По поводу «еды, которой нет в Европе, но есть в каждом районе масквы» мне аж смежно стало, ты наверное говоришь про сеть пыневских «вкусгниль», где продают пальмовые сыры и мироторговское мясо напичканное химией и антибиотиками, на котором зарабатывают олигархи. Тогда, да, такого г*на в Европе действительно нет. Убери территорию новой масквы и получишь реальную плотность населения как в загазованном гетто. И посмотри статисту про кражи по своей маскве. А заточки там все больше азиатские, пора уже в масквабад переименовывать, ведь не зря же в маскве находится главная мечеть, причем самая высокая в Европе.
1
Максим Дизайнер/адказаць/
23.09.2023
там уzкий дух там гусью пахнет

Эти азиаты закрыли все вакансии неквалифицированного персонала, чистят улицы, водят такси, и готовят самую вкусную еду в мире за три копейки, деревня. Пока ты в своей Польше не напичканной химией свининой давишься, и оправдываешь свою личную ущербность азиатами, арабами, и прочими не ариями. Мне не нужно ничего качать. Я там жил. И такого п, колхоза и беспредела, какой творится на ваших Пушкинских, Серебрянках, Маяковских, там нет даже в городах спутниках, как и МТЗ в черте города.
0
там уzкий дух там гусью пахнет/адказаць/
24.09.2023
Максим Дизайнер, колхоз, еда за три копейки не может быть здоровой и полезной, тем более в маскве, где закладывают 300% навара - за такие деньги тебя там кормили имитацией. Все, что там более менее вкусное и полезное - стоит приличных денег и в основном произведено из импортных продуктов, товаров и на импортном оборудовании. Как коптит масковский мкад с его проспектами, тэцами и котельными, тебе наверное глаза закрыло пеленой. Почитай статьи московских и европейский экологов, твоя масква постоянно входит в топ 10 самых загрязненных городок Европы. Зимой там снег постоянно серо-коричневого цвета. А зимой еще и все подмацковье коптит, которое до сих пор не газифицировали путинские ылиты, ибо клали они на таких калхозников как ты, и на всех эмигрантов, работающих там в рабских условиях за копейки, которые к тому же еще постоянно сталкиваются с неуважением со стороны масквичей, которые называют их гастарбайтерами, постоянно оскорбляют по национальному признаку, называя их «хачами, чурками, азерами» и тд. В каждом втором объявлении на сдачу квартиры прямым текстом указывают, что сдают только людям «славянской внешности». Вот это шовинистическо-коптящий город - просто рай для жизни по версии дизайнера.
Паказаць усе каментары
Каб пакінуць каментар, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзера
Каб скарыстацца календаром, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзера
ПНАЎСРЧЦПТСБНД
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031