Найти
22
Макс/ответить/
29.03.2023
Гэта канец Еўрасаюза.
29.03.2023
Макс, почему? Обоснование буедт или абы ляпнуть?
15
Макс/ответить/
29.03.2023
SHOS, калі вам трэба тлумачыць такія элементарнасці, то вам трэба ў школу вярнуцца. "Развіванне" рынку дырэктывамі гэта глыбокі, ваенізаваны камунізм.
0
За Свабоду!/ответить/
30.03.2023
SHOS, Ну як жа, Еўропа ж разваліцца і змерзне без расійскіх нафты і бензіну, як вы не разумееце, трэба пачакаць, калі яны ў Расіі скончыцца, тады тролі і будуць падтрымліваць электрамабілі. А пакуль "эвалюцыйна, не трэба забараняць, развіванне рынку дырэктывамі" і г.д. Таму, калі вы бачыце такіх, супраць ветракоў, электрамабіляў і г.д, то гэта 100% прыгожінскія працуюць у Лахце.
29.03.2023
Макс, мммм. Ну если про школу, то окей. КПД электродвижка выше ДВС. В любом случае это выгоднее, чем нефть. Далее. Развитие электроники, иных видов двигателей. Например водород. Это если поверхностно. Если чё, то говорю с позиции профессии энергетика.
15
Праўдаруб/ответить/
29.03.2023
ІМХО — дурное рашэнне. Электрамабілі з адэкватным запасам ходу каштуюць шалёных грошай. Ды і ў інфраструктуру для зарадных станцый давядзецца ўкласці ярды грошай. Працэс пераходу на электрамабілі калі і мусіць адбывацца, то эвалюцыйным шляхам, а не шляхам поўнай забароны аўто з ДВС
0
добры вечар /ответить/
29.03.2023
Праўдаруб, ну дык да 2035 года то не эвалюцыйны шлях?
0
За Свабоду!/ответить/
30.03.2023
Праўдаруб, Казкі расійскай прапаганды. Расію з яе вуглевадародамі трэба дабіць хутчэй, а не эвалюцыйна. Можа вам яшчэ і АЭС да спадобы, наша і расійскія, пасля Чарнобылю і Фукусімы? 
6
Здоровый смысл не дружит с выпускниками ЕГУ/ответить/
03.04.2023
добры вечар ,ну да как в планах компартии по построению коммунизма.  
5
Здоровый смысл не дружит с выпускниками ЕГУ/ответить/
03.04.2023
За Свабоду!,при чем тут расея с ее углеводародами? только у расеи есть углеводороды? а заряжать  электрический халм будешь от энегии полученной на тепловых электростанциях путем сжигания того же угля газа и мазута?  ни ветер ни солнце не дадут возможность заряжать миллионы авто. в итоге электрические машины загрязняют окружающую среду больше чем  бензиновые. кроме того стоимость продуктов  вырастет в 10 раз. решение абсолютное тупое о чем говорят вменяемые ученые и специалисты.  но некоторые малообразованные за свабоду видят во всем происки кремля.  
5
Здоровый смысл не дружит с выпускниками ЕГУ/ответить/
03.04.2023
За Свабоду!,судя по всему у вас проблемы с восприятием действительности. никто не добьет росию ибо она экспортирует дешевую нефть газ в .китай и индию. это значит эти страны имеют преимущества на рынке товаров и услуг и будут развиваться быстрее. АЭС для вашего сведения самые экологичные станции из всех способов добычи энергии. ни какие ветрогенераторы не стоят рядом.  
0
За Свабоду!/ответить/
10.04.2023
Здоровый смысл не дружит с выпускниками ЕГУ, Казкі лахцінскай ботафермы пра добрыя АЭС і шкоду чыстай энэргіі распавядай сваім ябацькам і рускамірцам, тут не спрацуе, тут людзі розум маюць. Таму і АЭС зачынім і ветракі развіваць будзем і такім чынам і тваю расійскую бензакалонку зачынім. Вам не падабаецца, але нічога, ваш час скончыўся, імперыя будзе дабіта канчаткова.
Чтобы оставить комментарий, пожалуйста, включите JavaScript в настройках вашего браузера