Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
28.06.2024 / 08:1117RusŁacBieł

Padčas debataŭ z Trampam Bajden zhadaŭ Biełaruś

«Što ź joj adbudziecca, kali Pucin pieramoža?»

Donald Tramp i Džo Bajden pad čas debataŭ u studyi telekanała CNN. Kadr z žyvoha efiru

Pad čas vialikich debataŭ u studyi CNN Donald Tramp i Džo Bajden zakranuli temu vajny va Ukrainie. 

U svajoj pramovie Tramp zajaviŭ, što «Ukraina stračvaje vielmi šmat sałdat na poli boju, zabiraje ŭ ZŠA šmat srodkaŭ» i što Rasija pieramahaje ŭ vajnie. Palityk skazaŭ, «što vajny b nie było, kali b Pucin pavažaŭ Bajdena», i znoŭ nahadaŭ pra svoj płan chutka skončyć kanflikt adrazu paśla pieramohi na vybarach, «navat nie zachodziačy ŭ Bieły Dom».

Pry hetym Tramp nazvaŭ niadaŭnija mirnyja prapanovy Pucina «nieprymalnymi dla ZŠA». I dapuściŭ, što Rasija zachopić usiu Ukrainu.

U adkaz na heta Bajden abvinavaciŭ Trampa «ŭ pravakavańni Treciaj suśvietnaj vajny, jakaja moža pačacca z zachopu Kijeva Rasijaj», a taksama ŭ tym, što «Tramp źbirajecca vyvieści ZŠA z NATA».

Bajden adznačyŭ, što «Rasija na adnoj Ukrainie nie spynicca» i što «vajna raspaŭsiudzicca na inšyja krainy i navat na ŭvieś śviet», zhadaŭšy pry hetym Biełaruś.

«Pucin — vajenny złačyniec, jon zahubiŭ tysiačy ludziej. I jon śćviardžaje, što chacieŭ by adnavić savieckuju impieryju. Jamu nie patrebnaja častka Ukrainy, jamu patrebnaja ŭsia Ukraina. Jon nie spynicca tam, kali zachopić Ukrainu. Što adbudziecca z Polščaj, Biełaruśsiu, z krainami NATA? Treba razumieć, na što jon raźličvaje», — zajaviŭ padčas debataŭ prezident ZŠA Džo Bajden.

Potym Bajden jašče raz padkreśliŭ, što «ŭ vypadku pieramohi Rasii taja budzie pahražać Biełarusi».

Čytajcie taksama:

Zialenski: «Upeŭnieny, što buduć pryniatyja rašeńni adnosna Biełarusi»

«Demakratyi chlabnuła, para viartacca damoŭ». Łukašenka daŭ nakaz Piatkievič

ZŠA praciahnuli sankcyi adnosna ŭładaŭ Biełarusi jašče na hod

Nashaniva.com

Chočaš padzialicca važnaj infarmacyjaj
ananimna i kanfidencyjna?

Клас
30
Панылы сорам
2
Ха-ха
6
Ого
1
Сумна
6
Абуральна
1
1
Freddy /adkazać/
28.06.2024
Pośle etich diebatov u diemokratov odin vychod čtoby vyihrať vybory: posadiť Trampa v tiuŕmu. Pozornyje 4 hoda bajdiena pośle sfalsificirovannych vyborov v jeho polzu, połnyj provał v ekonomikie i mieždunarodnoj polititikie.
0
Hrantososy zadołbali vstriečami i upominanijami./adkazać/
28.06.2024
Dažie vspłaknuł ot umilenija. Zasuńtie eto upominanije Bajdienu
0
MAHAia/adkazać/
28.06.2024
Pieriesłušał povtor na SNN. Nu, nie znaju.... Ja čietka usłyšał: 1 . Istinnaja emansipacija rabov, čto obieŝał riespublikaniec Linkoln i o čiem miečtał Malkolm Ch (nie putať s Maskom Ch). No nikto nie vypołnił eto. A Tramp sdiełajet istinnuju emansipaciju i byvšije raby nakoniec-to smohut massovo viernuťsia na korablach v Afriku za sčiet SŠA i pri poddieržkie policii i nac. hvardii! Hałočka. 2. Zabieriet vsie dołłary iz mirovoho oborota. Eto smožiet sekonomiť milliardy nałohov prostych rabočich amierikanciev na bumahu i krasku. Plus tierroristam i diktatoram niečiem budiet opłačivať oružija i narkotiki dla svoich priestupnych zamysłov protiv SŠA. Eto uničtožit vsie priestupnyje riežimy na Ziemle! Vtoraja hałočka. 3. Otdast Tiechas, Ńju-Mieksiko, Arizonu i Kaliforniju Mieksikanskim Sojediniennym Štatam. Tohda nielehały pieriestanut otravlať SŠA. Oni takije - idti čieriez pustyniu riskuja žizńju, čtoby čto? Čtoby popasť v Mieksiku? Da, nu nach! Šach i mat prišielcy! Trieťja hałočka. Tramp - odni hałočki!
Pakazać usie kamientary
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera
Kab skarystacca kalendarom, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera
PNSRČCPTSBND
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031