Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
14
Voŭka/adkazać/
27.06.2024
Biełaruś moža tam być paskolku jość niejkaja patreba na mientalnym ŭzroŭni być ŭ niejkaj sistemie, a voś ŭkraincam nie patrebien toj jeŭraŭźviaz taksama jak nie patrebien jon Brytanii naprykład. Heta nie toj mientalitet.
6
Chto/adkazać/
28.06.2024
Voŭka, ukraincy užie po faktu tam na 70%.A tam oni po faktu svobodnoho pieriemieŝienija dienieh,tovarov i ludiej.A vot hdie biełarusy i na skolko procientov dohadaťsia nie słožno.Siejčas zakryvajut poślednije fortočki,a v druhom napravlenii tolko novyje otkryvajut.
1
jeŭra intehracyja pa ŭkrainski /adkazać/
28.06.2024
Chto, "svobodnoho pieriemieŝienija dienieh,tovarov, ludiej" asabliva kali Ukraina jak była tak i zastajecca pad amierykanskimi sankcyjami z pryčynaŭ vialičeznaj karupcyi i admyvańnia hrošaŭ, kali palaki bajkatujuć ŭkrainski ekspart, i kali mužčynam užo bolš za 2 hady začynieny vyjezd z krainy (akramia vyklučnaściaŭ).
3
Voŭka/adkazać/
28.06.2024
Chto, "svobodnoho pieriemieŝienija dienieh,tovarov, ludiej" - asabliva kali Ukraina jak była tak i zastajecca pad amierykanskimi sankcyjami z pryčynaŭ vialičeznaj karupcyi i admyvańnia hrošaŭ, kali palaki bajkatujuć ŭkrainski ekspart, i kali mužčynam užo bolš za 2 hady začynieny vyjezd z krainy (akramia vyklučnaściaŭ).
67
Flaha zaśvistieła./adkazać/
27.06.2024
Vy už kak nibud́ sami živitie v svojej bolšoj siemje. Čto to mnie sovsiem nie chočietsia čto by mnie po hubam "vodili". Łučšie my v storonočkie sami po siebie.
5
Zahadočnik/adkazać/
27.06.2024
Flaha zaśvistieła., a RF čto siejčas s RB diełajet?)
7
Priznajsia/adkazać/
27.06.2024
Flaha zaśvistieła., a tiebie naviernoje bolšie nraviťsia kohda po hubam 30 let vodit odin sovchoźnik i jeho kriemlevskij choziain?
4
Flaha zaśvistieła /adkazać/
28.06.2024
Priznajsia, Hłaza otkroj, hdie ja napisał čto mnie čto to nravitsia? Eto pochodu minusiaŝije ždut čto by im poskoriej by povodili nie tolko po hubam no mieždu jahodic.
36
rom/adkazać/
27.06.2024
da nie)) spasiba!)) tolki paśla vas))
3
Zahadočnik/adkazać/
27.06.2024
rom, raźvie on hovorił o rozzii?
3
Vasia/adkazać/
27.06.2024
[Red. vydalena]
3
Vasia/adkazać/
27.06.2024
[Red. vydalena]
9
chto puściŭ žachčynu ŭ fuchbolnuju temu?/adkazać/
27.06.2024
prasročany (nadźmuty), snačała paščupaj majo śviežaje małako
8
Praŭdarub /adkazać/
27.06.2024
Rašeńni pa Biełarusi ŭžo žaŭno pryniatyja: 1) Całkam pakinuć u zonie ŭpłyvu Maskvy. 2) Adharadzicca płotam i inšymi inžyniernymi ŭmacavańniami. 3) Maksimalna abmiežavać pryjezd hramadzian RB u ES.
28
Libierały źniščać eŭropu/adkazać/
27.06.2024
Biełaruś užo nikoli nie ŭstupić u Eŭrapiejski chaŭrus dy i Ukraina taksama, marna spadziavacca na parazu Rasiei, praz hod dva Eŭropa padpiša mirnyja pahadnieńni na ŭmovach maskvy i Piekina i na hetym skončycca epocha panavańnia eŭrapiejskaj cyvilizacyi, a ŭsio dziakujučy libierałam.
21
18/adkazać/
27.06.2024
Biełarusy zhodny tolki na sumiesny barak z Rasiejaj. Jany šnyry, rusaki pachany.
19
Chto/adkazać/
27.06.2024
A čiem biełarusy zasłužili eto?Tiem čto nieskolko partizan podorvali žd dorohu?
7
Pra varšaŭskuju terabaronu/adkazać/
27.06.2024
Chto, tym, što ty, bajec varšaŭskaj terabarony stračyš tut kamentary i nasupierak ułasnaj voli, ułasnaj hidocie prychodziš na sajt biełarusaŭ (!) i kamenciš («myšy płakali-kałolisia, ale praciahvali jeści kaktus»).
9
Chto/adkazać/
28.06.2024
Pra varšaŭskuju terabaronu, v tvojej Varšavie ja był 15 let nazad projezdom.Dumaj čto pišieš.Po faktu možieš mnie objaśniť kak strana soahriessor možiet prietiendientovať na tožie čto i objekt ahrieśsii?V Ukrainie sčiet za eto užie idiet na sotni tysiač pohibšich i milliony biežienciev.S tierritorii RB zapustili tysiači rakiet,oružijem s bieł.składov ubili stolko žie ukrainciev.Kto płatiť za eto budiet,a bulbianoj?
1
Rubam/adkazać/
28.06.2024
Pra varšaŭskuju terabaronu, a vy ž sami mabyć taksama źjechali ŭ Polšču ci Litvu, ci tak kudy, tak što vas taksama možna zaličyć ŭ “varšaŭskuju terabaronu” ci ŭ vilenskuju.
5
+++++/adkazać/
28.06.2024
Chto, eto ty u svojeho priezidienta sprašivaj, kak ahriessor možiet prietiendovať na to žie čto i žiertva. No i ježiku jasno, čto Biełaruś, jeśli i vstupit v ES (biez Łu), to tolko do ili odnovriemienno s Ukrainoj. Let etak čieriez diesiať-piatnadcať. A jeśli pośle vas - to da, nam tam diełať budiet niečieho. Vy vied́ na huano izojdietieś, no nie pustitie nas tuda ni pri kakich usłovijach. No zapomni moi słova. Po itohu RB vojdiet v ES rańšie vas.
2
Realist/adkazać/
28.06.2024
+++++, nu vy i kazačny humaryst, kab Biełarusi ŭvajści ŭ ES, treba spačatku adarvacca ad Maskvy i rasiejščyny, dyviersifikavać našu ekanomiku, jakaja ciapier amal na 80% zaležyć ad Rasiei. I samaje hałoŭnaje, ci hatovy biełarusy za heta zmahacca, jak toje zaraz robiać ukraincy? Bo ŭ vypadku drejfu Biełarusi ŭ ES, kreml zładzić tut anałahičnyja padziei jak i na Danbasie. Voś adkažycie na hetaje pytańnie, vy asabista hatovy baranić taki vybar sa zbrojaj, a nie niejkija tam svaje mifičnyja mary, što my raniej uvajdziom u ES za Ukrainu?
10
Hučyć pryvabna, ale…/adkazać/
27.06.2024
Dzie hetaja biełaruskaja nacyja? Tutejšaje nasielnictva nia tolki na historyju, na movu ŭłasnuju zabyłasia na karyść maskoŭščyny.
4
Chtości /adkazać/
28.06.2024
Dziakuj što ŭzhadaŭ Biełaruś, ja vielmi spadziajusia na budučyniu Biełarusi ŭ Jeŭrasajuzu...dumaju što šmat biełarusaŭ tajemna marać ab hetym
28.06.2024
Čto tiebie miešało hovoriť takoje tri hoda nazad? Hordyj był. So Śvietoj nado było vstriečaťsia, a nie nos zadirať.
0
Vasia/adkazać/
28.06.2024
[Red. vydalena]
2
Mch/adkazać/
28.06.2024
Nažal, na siońnia bolšaści biełarusaŭ krainy ES patrebnyja vyklučna jak miescy dzie možna nabyć žrački, abo ŭtulna ŭładkavacca. Z takoj pazicyjaj, (rasiejskaja mova ŭ čatach, rasiejskamoŭnaść i miantalnaść u hałavie), nas tam nie prymuć. Bolš za toje, śpiecsłužby praz pravakacyi sprabujuć demanizavać biełarusaŭ u vačach jeŭrapiejcaŭ, što paharšaje ichnija dumki pra nas. Plus niematyvavanaja ahresiŭnaść ukraincaŭ, prosta pavole aŭtanumaroŭ, abo dakumientaŭ, taksama nie spryjaje jeŭraintehracyi Biełarusi, chacia viadoma ž, biełarusy pa miantalnaści bolš jeŭrapiejskija čym ukraincy, bo našaja nacyja ŭ adroźnieńni ad ukraincaŭ bolš adnarodnaja. Treba vyrašać hetyja pytańni, a ŭžo potym dumać pra ES. Na pačatku - mova i miantalnaść - jaje treba zachavać ad źniščeńnia trećcimi siłami. Pa druhoje - vieści praz heta pracu ź Jeŭropaj i ukraincami. Mit pra toje, što "rasiejskaja mova adčyniaje ŭsie dźviery" zaraz pracuje ź vielmi admoŭnym znakam dla tych, chto na jaho abapirajecca. Nu i pa druhoje, ja miarkuju, hadoŭ praz 20, kali my zachavajemsia jak narod, jak nacyja i kraina, dumaju tolki tady niešta možna budzie kazać pra ES.
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera