Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
1
Paradoks/adkazać/
26.06.2024
Čiem chužie, tiem łučšie.
13
*/adkazać/
26.06.2024
Polša nie moža samastojna začynić miažu. Ja maju na ŭvazie miažu handlevuju. Bo tut - jak vy i sami pišycie - jeść intaresy trecich krain. Tamu naŭradćci budzie začyniena prynamsi čyhunačnaja miaža. Nakont furaŭ moža juyć, tak by mović - praź siłu, ale nie sieńnia/zaŭtra. Nu a nakont pryčynić miažu dla niejkaha tam nasielnictva - tut pytańniaŭ prosta nie isnuje, na raz-dva. I nichto navat skardzicca nie stanie ni z taho, ni z hetaha boku (maju na uvazie čynavienstva, a nie ułasna hramadzian). Tamu dumaju što poŭnaha pieraŭtvareńnia Biełarusi ŭ TUPIK pakul nie adbudziecca. Voś kab była Ŭkraina, to pytańnie vyrašyłaś by daŭnym daŭno, i zamuravali by tuju Biełaruś ź jaje nasielnictvam prosta na miortva
10
Zachad daŭno nas pradaŭ ruskim/adkazać/
26.06.2024
*, zachad daŭno imknieccad zamuravać biełarusaŭ i zabycca
0
real politik/adkazać/
26.06.2024
*, Vienhryja naprykład moža, irobić što choča u Jeuraźviazie a čamu Poł šča nia zmoža, zmoža
2
Gh/adkazać/
26.06.2024
Kab hety režym nie chacieŭ zakryćcia miažy, moh by vieści siabie krychu pa-čałaviečy i pa-susiedsku. Hety režym nie robić ničoha dziela Biełarusi i jaje narodu, a vyklučna robić škodu nacyjanalnym intaresam i absłuhoŭvaje svajho rasiejskaha pamieščyka. Heta akupacyjny, haniebny, złačynny režym jaki ščyra nienavidzić biełaruski narod i jaki jość prysłuha dla rasiejskich akupantaŭ. Meta ajeupantaŭ pieratvaryć Biełaruś u pamyjku łrn-dnr z poŭnaj pustečaj i akupacyjaj Biełarusi, źniščeńnia lubych pierśpiektyŭ raźvićcia i roskvitu krainy dy jaje narodu. Akupacyjny režym całkam pracuje na heta. Ab čym śviedčyć ŭsia złačynnaja dziejnaść hetaha režymu jaki nie maje nijakaj samastojnaści i nie vykonvaje ni jakich pytańniaŭ pa nacyjanalnym intaresam, a słužyć tolki adnoj siamiejki dy rasiejskim akupantam, całkam antybiełaruski i antyčałaviečy.
15
Režym taki jaki byŭ zaŭsiody i vy ich nie pierakanajecie/adkazać/
26.06.2024
Gh, hety režym taki jaki jość i byŭ takim zaŭsiody, pytańnie da nievierahodnych: što jany žadali dasiahnuć svaimi tupymi maršami ŭ 20, jany čakali inšych nastupstvaŭ?
1
nieanalityk/adkazać/
26.06.2024
Režym taki jaki byŭ zaŭsiody i vy ich nie pierakanajecie, Pa-pieršaje, tak šmat ludziej u Biełarusi jašče nikoli nie vychodziła. Dla tak zvanych "nievierahodnych" heta samo było šokam. Pa-druhoje hieapalityčnaje pytańnie nie stajała. Ad rasii tady krychu papachvała, ale nie tak śmiardzieła jak paśla lutaha 2022. Nu ja pa-treciaje *izd@tym analitykam zaŭsiody być praściej postfaktum, a nie padčas padziej, tak? 
1
Zootiechnik /adkazać/
26.06.2024
Režym taki jaki byŭ zaŭsiody i vy ich nie pierakanajecie, idi prośpiś, bot
0
Freddy/adkazać/
26.06.2024
nieanalityk, Vo vriemia maršiej ja pytałsia ubiediť svoich sobiesiednikov nie prinimať učastije v rosijskoj śpiecopieracii po okkupacii Biełarusi. Eto było pieried načałom psievdovyborov Śvieta/Saša. ..
1
Praŭdarub/adkazać/
26.06.2024
Zaras Si ŭsim pa šapcy nadaje, i ŭsie supakajacca. Boteksny i sipaty ciapier nadta zaležnyja ad Kitaja, a tam jak bačym nie zacikaŭleny ŭ błakadzie miažy
0
Freddy/adkazać/
26.06.2024
Praŭdarub, Botoksnyj i sipatyj diełajut to čto im skazali. Duda s Tuskom uspokojatsia.
1
Tak/adkazać/
26.06.2024
mihrancki kryzis, arhanizavany režymam
Ci bolš dakładna častka dziejańniaŭ u ramkach hibrydnaj vajny raspačataj Rasijaj suprać Polščy i nie tolki. Biełaruś faktyčna źjaŭlajecca padkantrołnym rasijanam vykanaŭcaj.
1
Freddy/adkazać/
26.06.2024
Poka polaki nie osoznajut kto orhanizovyvajet i kontrolirujet mihrantskoje našiestvije čieriez Biełaruś oni budut postojanno proihryvať. Nazyvať proisxodiaŝieje v Biełarusi "biełaruskij riežim" mohut tolko idioty, a polskije politiki i žurnalisty diełajut eto riehularno. Mnie intieriesno, eto tak diehradirovał Tusk i jeho płatforma ili eto obŝaja problema Polši?
0
Civet/adkazać/
27.06.2024
Bo tady ŭsie "antydziaržaŭnyja" elemienty zastanucca ŭ Biełarusi i ŭčyniać jašče niejkija niepatrebstvy - niebiaśpiečna☝️
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera