Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
0
AlexxelA/adkazać/
25.06.2024
akupanty ŭžo navat nie chavajucca >:-(
5
Y/adkazać/
25.06.2024
Hiebobiki eto okkupanty i šval, kotoruju tolko istrieblať
2
Jazep/adkazać/
25.06.2024
Y, ale hałoŭnaje toje, što hubazaŭcy - heta katy biełarusaŭ. A z kataŭ zaŭsiody atrymlivajucca kiepskija žaŭniery. Tamu pieršy ž uzbrojeny supraciŭ imknienna skončyć ichny "tryumf"
4
T/adkazać/
25.06.2024
Y, eto točno. Davno pora brať v ruki nie ćvietočki, uvažajemyje sootiečiestvieńniki. Zavtra Vy budietie na miestie etoho hraždanina v izolatorie. Ili žie v okopie zaŝiŝať kołchoźnika i jeho bried. Vybor za vami.
9
Achchacha/adkazać/
25.06.2024
Y, voś hladzi, sieryš vakoł siabie akupanckim russkim mirom ty, a vyniščać treba kahości inšaha. Dzie łohika? Ci to akupanty ciabie prymušajuć? 
30
;)/adkazać/
25.06.2024
Za vojnu. 
My na horie vsiem buržujam Mirovoj požar razdujem, Mirovoj požar v krovi — Hospodi błahosłovi!

9
Janot/adkazać/
25.06.2024
Dumaju, što narmalnym biełarusam užo daŭno zrazumieła, što Łukašenka i jaho karnyja słužby słužać vyklučna kramlu. Tamu biełarusaŭ i karajuć za ŭsio biełaruskaje, tamu i mihranty šturmujuć miažu ź ES, a miascovyja pamiežniki navat nie spyniajuć ich, bo taki zahad z kramla - ładzić hibrydnyja ataki na ES.
8
Josik/adkazać/
25.06.2024
A čamu hubazikaŭcy nie jeduć na hetuju vajnu, kali tak svaje dupy irvuć za hetyja łacinskija litary. I voś što rabić biełarusu, kali takich rasiejskich pačvar bačyć sa ściahami? Hałavu ŭ plečy i kročyć svaim niezrazumiełym šlacham. Ku.vy vy ŭsie, chto kryčaŭ u 1994: Jon naš, jon z naroda.
5
u nich broń ot putina i łukašienko/adkazać/
25.06.2024
Josik, kakaja vojna i kakije okopy ?, oni trudoustrojeny pałačami biełarusov v intieriesach Rośsii i łukašienko. Čiem bolšie i silnieje izdievajutsia nad biełarusami, mučajut, pytajut biełarusov, tiem mieńšie šansov okazaťsia v rośsijskom okopie v Ukrainie.
2
Žieleznyj Drovosiek/adkazać/
25.06.2024
Hubopiki i pročije kałchoznyje prorusskije mienty jeŝie chužie vrahov-okkupantov. Karma —štuka žiestokaja ,no spraviedlivaja. Budiet i na vašiej ulicie prazdnik. Dažie nie somnievajtieś.
Tolko on vam nie ponravitsia.
13
T/adkazać/
25.06.2024
Žieleznyj Drovosiek, hłavnoje pobolšie vozmuŝienij v komientach i žiełatielno iz za hranicy. Hnievnych. Eto točno pomožiet. Osobienno tomu mužiku kotoryj vstupiłsia i jeho zadieržali. Užie davno poniatno čto vojnuška idiet nie tolko v Ukrainie. Rb zavojevyvajut vot takim vot obrazom. Vriemia okončatielnoho vašieho vybora užie skoro. Za čju storonu hrubo hovoria vy pomrietie. Pomirať pridietsia v lubom słučaje. Vsie kto ujechał ja sčitaju užie proihrali. Nielzia było ujezžať. V poddieržkie druh druha siła zaklučajetsia. Koleśnikova nie ujechała. Nieužieli v milicii nie ostałoś hraždan strany pod nazvanijem Biełaruś?
4
1/adkazać/
25.06.2024
vsie mietro zaleplena "vospominanijami" o partizankie....  
A kiem oni byli eti "partizany"?????
Kakova sud́ba prostych ludiej dovierievšich ili vynuždiennych dovieriť sud́bu???
moj died vidieł lično kak "pulemiety nie brali"  sialan čto diełali proryv.. Łobanok javno był nie v piervych riadach....
Boŕba s fašizsmom - "diešievaja otmazka" - vyražajaś ich jazykom. Tak i vot nasłdienički etich "partizan" rulat v biłarusi tiepieŕ...... a vy i dalšie voschiŝajtieś "hieroizmom" ...
6
Naziralnik/adkazać/
25.06.2024
Staťja 24.23 KoAP RB (Narušienije poriadka orhanizacii i proviedienija massovych mieroprijatij) Jeśli hubopik "nie vidit" narušienija, možiet prokuratura zajmietsia? Ili opiať "nie do zakonov"? Tolko biełarusov za "niepravilnyje" noski na 15 sutok?
5
Chuč/adkazać/
25.06.2024
Mnie voś cikava, a kab ja pryjechaŭ voś tak u Bieraście i vyjšaŭ apranuŭšy biełyja škarpetki z čyrvonaj pałasoj mnie taksama ničoha nie było? Tak?😉
3
imiariok/adkazać/
25.06.2024
Nieponiatno kuda smotrit diktator. Libo on okončatielno śmiriłsia s buduŝiej ańnieksijej Biełarusi, libo užie nie soobražajet čto tvorit. V Ukrainie vsio tak i načinałoś - s choždienija s rośsijskoj simvolikoj, s ukrainskich bondarievych, kotoryje vizžali pro uŝiemlenije russkojazyčnych. SVR v Biełarusi diejstvujet po svojej staroj mietodičkie, po kotoroj oni razžihali vojnu v Ukrainie. Dobavim siuda siłovikov, kotoryje smotriat v rot Putina, zachvat hos ŚMI storońnikami russkoho mira i vsio, połučitie povtorienije ukrainskoho ścienarija s zachvatom strany, tolko boleje bystrym sposobom i počti bieskrovnym. V etoj situacii spasti Biełaruś možiet tolko pobieda Ukrainy.
2
Achchacha/adkazać/
25.06.2024
[Red. vydalena]
4
Kolski Biełaruskich škołak ŭ Biareście ?/adkazać/
25.06.2024
nažal , bolšaść biełorasijan nie daloka adyšli ad jaje. Kolski Biełaruskich škołak ŭ Biareście ? jaki % navučajecca na RODNAJ MOVIE A Kolki NA ARDYNSKAJ ?
2
/adkazać/
26.06.2024
Pa vulicy chadziła Bolšaja krakadziła Jana , jana Hałodnyja była .
0
Aleksandr/adkazać/
27.06.2024
V 2017 odin kłoun jezdił na džipie po Homielu s fłahom DNR.Nu my jemu popularno objaśnili,čto eto kak by niepravilno.On sam nie chotieł vyzyvať mientov.
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera