Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
25.06.2024 / 09:52RusŁacBieł

U Minsku kurjer na elektrasamakacie ŭciakaŭ ad DAI — VIDEA

Spačatku pieraśled idzie pa prajeznaj častcy, potym elektrasamakatčyk zajechaŭ na chodniki i jechaŭ tam, ale i aŭtamabil DAI z uklučanymi probliskavymi majačkami nie adstavaŭ.

Za pahoniaj nazirali ździŭlenyja piešachody, a niekatoryja na ŭsialaki vypadak adskokvali ŭ bok. Urešcie vidać, jak aŭtamabil DAI miakka błakuje ŭciekača, paviedamlaje ABW.by.

Sprava była ŭ minułuju niadzielu. Na vulicy Mašynabudaŭnikoŭ u Minsku inśpiektary DAI zaŭvažyli, jak pa prajeznaj častcy ruchajecca mužčyna na elektrasamakacie. Na patrabavańni ab spynieńni piešachod nie adreahavaŭ, a praciahnuŭ ruch pa chodnikach.

Inśpiektary pajechali za parušalnikam, uklučyŭšy śpiecyjalnyja hukavyja i śvietłavyja sihnały i aceńvajučy biaśpieku darožnaha stanovišča, a taksama vierahodnyja ryzyki. Mužčynu zatrymali.

«Na hety momant składzieny administracyjny materyjał, elektrasamakat kanfiskavany ŭ ramkach administracyjnaha pracesu», — skazana ŭ paviedamleńni DAI.

DAI nahadała, što na srodkach piersanalnaj mabilnaści dazvolena pierasoŭvacca pa viełasipiednaj darožcy, a pry jaje adsutnaści — pa tratuary, piešachodnaj darožcy albo abočynie z chutkaściu nie vyšej za 25 km/h, nie stvarajučy pieraškod dla ruchu inšych.

«A ja dumała, čamu kurjer vioz maju picu 15 sutak?», «Ja tak razumieju, zakaz z DAI zabirać ciapier?», «Kali dastaŭka źmianiłasia na samavyvaz?» — žartujuć u kamientarach.

Čytajcie taksama:

U Maładziečanskim rajonie lehkavik sutyknuŭsia z maršrutkaj, jana pierakuliłasia. Usie žyvyja

Poŭnaja ludziej maršrutka pierakuliłasia pa darozie na Hrodna

U Smarhoni matacyklist na poŭnaj chutkaści ŭrezaŭsia ŭ lehkavik VIDEA

Nashaniva.com

Chočaš padzialicca važnaj infarmacyjaj
ananimna i kanfidencyjna?

Клас
1
Панылы сорам
5
Ха-ха
1
Ого
1
Сумна
0
Абуральна
1
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera
Kab skarystacca kalendarom, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera
PNSRČCPTSBND
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031