Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
11
Acab/adkazać/
10.06.2024
Jašče nie čytaŭ, pačynaju varažyć. Zuby napaličyć, pasy tužej padpiarezać, tryvańnie nazapasić, časovaść i nieabchodnaść razumieć
24
+/-/adkazać/
10.06.2024
A čamu heta Čały choča siabie i kahości tam jašče adździalić ad rusakoŭ? Niezrazumieła. My taksama aktyŭna paspryjali vajnie, i davoli nie słaba jaje padtrymlivajem. Moža hinuć tam nie žadajem, ale dakładna - za Pucina i Rasieju.
1
ir/adkazać/
10.06.2024
+/-, tamu što dola vatnikaŭ u Biełarusi nižejšaja za rasiju.
12
Analityk/adkazać/
10.06.2024
"Pazicyja Čałaha..."
Dalej možna nie čytać.
6
Žora/adkazać/
10.06.2024
A jak ža "padzialać narod i režym"? Čały zusim užo adkinuŭ 2020 hod, ciapier pryščaplaje kalektyŭnuju adkaznaść za režym?
2
Šo vy jak dzieci małyja/adkazać/
10.06.2024
Žora, jon prosta kanstatavaŭ fakt, što kali Polšča i ES buduć prymać novyja sankcyi z-za zabojstva na miažy polskaha sałdata, to jany zakranuć usich, bo niama takoha ŭniviersalnaha miechanizma kab bić vyklučna pa drennamu režymu i nie zakranać charošych biełarusaŭ. Asabliva kali idzie vajna i pastajannyja hibrydnyja ataki, jakija Jeŭropa nie bačyła z časoŭ ww2.
6
Aj/adkazać/
10.06.2024
Chataskrajniki ŭsio roŭna nie zrazumiejuć pasył skazanaha.
5
babrujčanin/adkazać/
10.06.2024
Aj, raztłumač pasijanaryj ..U sasiedziej " čardaki" pyłajuć ty svaju.chatu spališ?? Suuuusiedzi to da pravasłaŭnych bratoŭ to z Karłam da " eŭropy" To znoŭ " zdrada" uniataŭ i znoŭ da bratoŭ.To u nas " sała toŭšče" to ..čačeny hruziny braty to małdavanie rumyny to ..Sižu u chatie dzie z usich bakoŭ susiedzi adzin cikaviej za ińšaha i MARU Čamu ni dzieści zusim " z kraju" a lepš na kraju a lepš na jakoj vyśpie .Kab susiedzi ..praź jaki praliŭ akijan ź ich " mirami" " KijeŭMaskvami" i tolki samaletam )))
1
Žora/adkazać/
10.06.2024
Aj, paviedamleńni pra "chataskrajnikaŭ" pavinny prymacca tolki z adnaho miesca - z akopaŭ PKK. Ni ŭ koha inšaha davać padobnyja acenki maralnaha prava niama.
0
Aj/adkazać/
10.06.2024
Žora, voś tut plusuju, spadziajusia vy dałučylisia, ci chacia b taki danatami padtrymajcie vajroŭ z Pałku Kalinoŭskaha
9
rom/adkazać/
10.06.2024
jakaja vajna??? tamu kak ta poch
0
Puch/adkazać/
10.06.2024
rom, kali tabie poch, čaho ž ty tady stročyš svaje kamientary?
0
Kiler trolaŭ /adkazać/
11.06.2024
Puch, jon na zarpłacie
5
*/adkazać/
10.06.2024
Biełaruś znachodzicca pad akupacyjaj! Čałamu heta niezrazumieła?
5
hy/adkazać/
10.06.2024
*, čto posobniki słyšał ot mnohich, čto pod okkupacijej -niet (nu para nieadiekvatov vsiehda najdietsia)
0
Vład/adkazać/
10.06.2024
Davajtie po etoj łohikie tohda i ukrainciev s okkupirovannych tierritorij hnobiť kak "posobnikov"!
0
Piecia/adkazać/
11.06.2024
Vład, davajcie, za vyklučeńniem tych, chto ŭ padpolli ci ŭ partyzanach
2
Justice for all/adkazać/
10.06.2024
Pracoŭnyja Lehmaša, Viertalotnych sistemaŭ i inšych mahateksaŭ kateharyčna nie zhodnyja. Sapraŭdy, a ich ta za što? Ščyra chodziać na pracu i žadajuć adpačyvać i haniać na šopinh biez hetych prynižalnych čerhaŭ na miažy. #1000000vizdlatožiebiełorussov (sarcasm)
3
babrujčanin/adkazać/
10.06.2024
Justice for all, Iłonie Masku razpaviadzi jaki " starlinki" pradaje vojsku rf a zsU błakuje.U TelAvivie spytaj jak technałohija da rf trapiła..Mužu estonskaj prymjerkie pamaraliziruj ab baryžničiestvie na sieram imparcie da rf..Jaščie patrebny prykłady...
0
Justice for all/adkazać/
10.06.2024
babrujčanin, a ty, stała być, kali ŭsie hetyja baryhi z Zachadu viešacca pojduć, taksama im kampaniju składzieš?) Susied pajšoŭ u palicai, to j ty pojdzieš? Zaŭvaž, to nie Mask kazaŭ "ia na Ŭkrainu na tanku nie pajedu, tolki na trachtare", a lepšy siabar ukrainskaha naroda z karaniami pamiž Kijevam i Čarnihavam. I takich łakalnych historyj masa. Toj u Adesie puza hreŭ, hety ŭ Karpatach na łyžach kataŭsia, a taja na Chryščaciku šopiłasia. A ŭsio razam - rabili tam biźnies... I tut raptam nastaŭ luty-2022 - i haścinnyja susiedzi i ličy braty raptam zrabilisia nacykami, 8 hod dambili bambas i ŭsio pravilna puta robić, a nam treba dapamahać ruskamu bratu pryvieści niepasłuchmianych ukropaŭ u normu, nu i jašče krychu na hetym navarycca. Nu, nišciak ža, praŭda? Na hetuju masu chitražopych jość i realnyja hieroi, chto admoviŭ akupantam pradać zapčastki ci mašynu i t.d. Ale sudziać pa masie, jakaja chodzić na zavody, pradaje zbroju, ekipiroŭku, lečyć, kormić, zabaŭlaje. A na Zachadzie pryniali ŭciekačoŭ, dajuć chuda-biedna vajennuju i humanitarnuju dapamohu, źbirajuć danaty i šmat inšych cikavych rečaŭ. Sudziać pa spravach masy, a nie pa dobrym namiery i škadavańni, jakoha ŭ nas moža choć adbaŭlaj, ale fakty - abstreły, propusk vojska na Kijeŭ, all inclusive service dla akupantaŭ - suprać nas. Voś tabie i ŭsio maralizatarstva. Prykłady padkidvaj, cikava, jakija jašče admazki ŭ ciabie jość.)
1
babrujčanin/adkazać/
10.06.2024
Justice for all, Spraviedlivaść dźla Vsiech ??Patrabuješ ?Tak zastavajsia paśladoŭnym u svaim žadańni..)) Budzie ciabie chevi mietał Vakoł Biełarusi suuusiedzi pa kołu Kali ŭ ciabie dzieści tam siestry braty ź imi vyśvietli svaje stasunki..Susiedzi svaimi " hieapalityčnymi chistańniami" usich heć majdanami..abrańniami illuzijami .taksama pavinnymi u rešcie rešt zrazumieć i nieści adkaznaść za Svoj Vybar panteon hierojaŭ Nahadaju 73 % abrali Damovicca z rf pasiaredzinie Zazirnuć ŭ vočy Pucina .Pad čas 2020 šmat tvaich " siestier bratoŭ" ciabie padtrymali v Ukrainie ??Samaje prostaje " avatarku" źmianili?))) Jaščie spraviadlivaści dźla ŭsich dadać ?? Z 14 kolki z rB za ich da ich pryjechała vajevać Praz 10 hod zahinuli hramadzianstva tak i niatrymali.Kolki u rB pryniali paśla 14 " biežiencaŭ" z Ukrainy dapamahli biełarusy prostyja?? Navat jakim i ni varta było dapamahać .Paśla 14 dzieści u 16 17h u Kijevie Roŭna Lvivie pytali Nu jak tam u vas Vajna idzie?? A horad vaš v Ukrainie?? U Vas Vajna??..Jaščie bolej jeść dadać Heta ŭsim viadomaje Ab sieńnia zaraz jaščie bolej ..znajdzi ŭ adkrytych krynicach Spraviadlivaść dźla ŭsich??? ))) Tamu kali žadaješ spraviadlivaści atrymaješ ni toje čto žadaješ i taksama spraviadliva U mianie fakty riealnyja a u ciabie " spravia dlivaść" na štampach siestry braty i ińšaja ..t
1
Rozočka/adkazać/
10.06.2024
puzo nie pomieŝajetsia v ekran
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera