Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
04.06.2024 / 19:489RusŁacBieł

Biełarus vyrašyŭ viarnucca z-za miažy dadomu. Ale zmoh heta zrabić tolki za bujny vykup

29-hadovy žychar Rahačova vučyŭsia ŭ VNU na biudžetnaj formie navučańnia, ale paśla nie adpracavaŭ naležny termin pa raźmierkavańni, a vyjechaŭ za miažu. I heta jamu pryhadali. 

«Abaviazkovaja adpracoŭka nie pryjšłasia jamu daspadoby, i praź niekatory čas małady śpiecyjalist pajechaŭ žyć u Dubaj», — raskazali ŭ Hałoŭnym upraŭleńni justycyi Homielskaha abłvykankama.

Paśla taho sud pastanaviŭ viarnuć srodki, jakija dziaržava nibyta vydatkavała na navučańnie, suma viartańnia skłała amal 48 tys. rubloŭ. Ale pakul chłopiec byŭ za miažoj, to spahnać ź jaho hetyja hrošy nie mahli.

Kali, adnak, z časam jon vyrašyŭ viarnucca dadomu, to daviedaŭsia, što orhany prymusovaha vykanańnia abmiežavali jaho ŭ pravie pierasiakać dziaržaŭnuju miažu. A vyrašyłasia prablema tolki tady, kali jon źviazaŭsia z sudovym vykanaŭcam praz sacsietki i vypłaciŭ patrabavanyja hrošy ŭ poŭnym abjomie.

Čytajcie taksama:

Rektar BDUKM Natalla Karčeŭskaja: Łaŭreat śpiecfondu pa padtrymcy talenavitaj moładzi admoviŭsia zastacca ŭ Minsku i paprasiŭsia na radzimu — u Niaśvižski rajon

«Dla baćkoŭ — balučaja tema». Studenty raskazali, jak spynili navučańnie za krok ad dypłoma i nie paškadavali

Vypusknik-miedyk za admovu ad raźmierkavańnia zapłacić minimum 60 tysiač rubloŭ

«Ja nie hatovaja pracavać za ideju». Jak minskija studenty reahujuć na navinu, što ŭ Biełarusi ŭviaduć abaviazkovaje raźmierkavańnie dla płatnikaŭ

Nashaniva.com

Chočaš padzialicca važnaj infarmacyjaj
ananimna i kanfidencyjna?

Клас
4
Панылы сорам
28
Ха-ха
15
Ого
4
Сумна
3
Абуральна
14
2
Indiejec/adkazać/
05.06.2024
hoblen

I ta i ta proizvoditsia na zahriaźniennych radionuklidami tierritorijach.
3
hoblen/adkazać/
05.06.2024
Indiejec, i? Tak i Miersiediesy diełajut na zahriaźnionnych tierritorijach! I Tajoty, i Chajmarsy! Vsia płanieta zahriaźniena, i čto mlať? Čiełoviečieskaja diejatielnosť priedpołahajet! Čiełoviečieskaja žizń - zatiažnoj pryžok iz ... v mohiłu! Naši horoda stojat na kładbiŝach! Do nas žiło młrd 160 ludiej i čto? A jeŝio źvieŕjo! Biełki tam, suśliki! Łosi tupyje! Kruhom kosti i radionuklidy! Vy sryvajetie jabłoko, vhryzajetieś v nieho, a v niom chimičieskije elemienty s bratskoj mohiły piaťju mietrami pod dierievom! I što mlať? Nie žiť? :)))
0
Appietit prichodit vo vriemia jedy/adkazać/
05.06.2024
Vybivanije dienieh iz niŝieho narodca, postavleno na potok. Kvartiry otžimajut u niedovolnych, za vozvrat vykupy bierut. Koročie,  siemiejka doit, doiła i budiet doiť narodiec.
Pakazać usie kamientary
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera
Kab skarystacca kalendarom, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera