Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
29.05.2024 / 12:566RusŁacBieł

Čamu 31-hadovaha dyrektara «Lehmaša» na sustreču z Łukašenkam apranuli ŭ formu?

Zavod «Lehmaš» u minułym vypuskaŭ šviejnyja mašyny. Ciapier na zavodzie adlivajuć kazany i patelni, ale nie tolki. Ale ź siakierami źviazanyja płany pradpryjemstva.

Dźmitryj Pantus (źleva), Alaksandr Łukašenka i dyrektar «Lehmaša» Uładzisłaŭ Paŭlenka (sprava ad Łukašenki) na zavodzie «Lehmaš» u Oršy 29 maja 2024 hoda. Skrynšot z TH-kanała Puł piervoho

Siońnia Alaksandr Łukašenka naviedaŭ zavod «Lehmaš» u Oršy. Źviarnuli ŭvahu kadry: jon staić na pradpryjemstvie, jakoje pačynałasia z vytvorčaści šviejnych mašyn siarod ludziej u formie.

Čałaviek, źleva, u formie, z puzikam — heta 41-hadovy Dźmitryj Pantus, kiraŭnik Dziaržaŭnaha vajskova-pramysłovaha kamiteta, jaki kiruje pradpryjemstvami biełaruskaha VPK.

@nashaniva Kolki atrymlivajuć na aršanskim zavodzie «Lehmaš» #zarpłata#orša#biełaruś#biełaruśnovosti#našaniva#naviny#biełaruskajamova#łukašienko♬ Crime Scene - Avery Alexander

A maładoha čałavieka mnohija, mabyć, bačać upieršyniu. Heta 31-hadovy Uładzisłaŭ Paŭlenka, dyrektar zavoda. Čamu jon u formie? 

Adkaz na hetaje pytańnie daje asartymient pradukcyi pradpryjemstva. Na stale pierad Łukašenkam, Pantusam i Paŭlenkam — tarmaznyja kołcy vialikija, małyja i padcisknyja dla rasijskaha RSZA «Hrad».

A na fota z pradpryjemstva bačym i korpusy dla artyleryjskich snaradaŭ. Takim čynam, zavod «Lehmaš» ciapier pracuje na vajnu.

Alaksandr Łukašenka pastaviŭ pierad pradpryjemstvam zadaču zachavać i naroščvać vypusk pradukcyi mirnaha pryznačeńnia razam z zasvajeńniem vytvorčaści novych vyrabaŭ dla VPK.

«Jon pavinien heta vypuskać i naroščvać. Jak jany buduć heta rabić — heta ich pytańnie. Pa načach, jašče niejak..»

Da vajny ŭ Oršy šyli tekstylnyja stropy, adlivali prostyja mietałavyraby, ad hajek da dymavych trub i navat adlivali čyhunnyja patelni i kazany.

Alaksandru Łukašenku taksama padaryli kazan dla płovu, a nie bałvanku snarada.

Uładzisłaŭ Paŭlenka — małady pa biełaruskich mierkach dyrektar, pryjšoŭ na «Lehmaš» u 2023 hodzie ź viciebskaha «Viciazia», dzie jon ź inžyniera-technołaha vyras u hałoŭnyja inžyniery. U apošnija hady luboha čałavieka pierad pryznačeńniem na dyrektarskuju pasadu staranna praviarajuć na palityčnuju łajalnaść.

Vizit Alaksandra Łukašenki na zavod «Lehmaš» u Oršy pakazaŭ stupień pieraaryjentacyi biełaruskaj pramysłovaści na vajennyja patreby.

Rost abjomaŭ vytvorčaści biełaruskaj pramysłovaści ŭ 2023—2024 źviazany ŭ tym liku z pavieličeńniem zakazaŭ rasijskaha VPK. Na vypusk vajskovaj pramysłovaści pierajšoŭ «Homsielmaš» i inšyja pradpryjemstvy.

Apytanka

Nashaniva.com

Chočaš padzialicca važnaj infarmacyjaj
ananimna i kanfidencyjna?

Клас
5
Панылы сорам
30
Ха-ха
5
Ого
2
Сумна
9
Абуральна
76
0
chmm../adkazać/
29.05.2024
valet - eto podstiłka čiemodana s hovnom. no za dieńhi. a eti raby prosto chotiat byť rabami. to li tabora, to li orkov. poetomu jeśli ich choziajeva chotiat ubivať ukrainciev, to eti suŝiestva vsiehda budut s nimi zaodno. kak tie žie musora, hebniuki, kłounskaja armija, i učitiela - falsifikatory vyborov v 2020.
0
/adkazać/
29.05.2024
Na hetym zdymku u " usienarodnaabranaha" cycki jak u staruchi ))
0
Tor/adkazać/
29.05.2024
Pusť každomu, kto zarabatyvajet dieńhi na ahrieśsii protiv Ukrainy, naniesionnyj uŝierb vierniotsia storiciej.
Pakazać usie kamientary
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera
Kab skarystacca kalendarom, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera
PNSRČCPTSBND
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031