Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
0
Jefrasińnia/adkazać/
27.05.2024
Vsio idiot po płanu. Potieŕ niet
1
gust/adkazać/
27.05.2024
Jość takaja prafiesija - radzimu raskradać. Pažyli dobra, nakrali miljardaŭ - dajcie inšym nakrasci
1
počti/adkazać/
27.05.2024
gust,vierno vsio, no, tolko na połovinu. putin na rastiažkie. Okopnyje połkovniki, majory, hienierały prichodiat k tiem žie vyvodam, čto i Prihožin, i očień blizki k načału takich žie diejstvii. Pod prikrytijem čistki kaznokradov, rubiat hołovy tiem, kto možiet pojti maršiem na Moskvu. FSB i putin očień etoho bojatsia. putinu nieobchodimy uśpiechi RF v zachvatničieskoj vojnie i odnovriemienno nieobchodimo siebia obiezopasiť ot maršiej na Moskvu. Naznačienije hraždanskich sčietvodov v komandovanije MO RF i podčinienije hraždanskim sčietovodam bojevych hienierałov, połkovnikov, majorov nieobchodimo, v piervuju očieried́ dla toho, čtoby FSB i putin spali spokojno. Ich ustroit i variant uviazyvanija v Ukrainie, biez kakich libo pobied, no biez maršiej na Moskvu.
1
Josik/adkazać/
27.05.2024
A moža treba było padumać nie adzin raz, pasłuchać sapraŭdnuju infarmacyju ab stanoviščy vojskaŭ ukrainskich i nastrojaŭ ukraincaŭ. Bo jak u Biełarusi - bondarava, elvira-tatarka, siostry ŭ sukienkach sa ściahoŭ chočuć pierakanać rasiejcaŭ, što ŭ Biełarusi tolki i čakajuć, kab atrymać ichny pašpart. A na samoj spravie - idzicie vy za svaim karablom. Spačatku aba.raŭsia sam, a zaraz uspomniŭ, što jość z kaha spytać.
0
dla zakrieplenija riezultata -/adkazać/
27.05.2024
nie isklučiena bombardirovka svoich prihraničnych horodov i mieroprijatija s dostavkoj riazanskoho sachara v očieriednoj «krokus», takžie u siebia, v ułusie Džuči - čtob po itohu poviesiť sroki na hastierov-mimokrokodiłov i miedali - na mietkich snajpierov. «kromsaj svoich, čtob čužije bojaliś».
0
chriukajcie hojda/adkazać/
27.05.2024
Chutka rabsijanie znoŭ buduć pisać čałabitnyja svajmu caru: “tovarišč pucin, proizošła čudovišnaja ošibka”. Nu abo im treba iści na kreml i maskvu pa prykładu pryhožyna. Ale štości mnie padkazvaje, što rabsijanie abiaruć pieršy varyjant.
0
VITAŬT/adkazać/
30.05.2024
A jak žaž. Pucinu abaviazkava treba znajci niekaha, adnaho ci hrupu, i karać jaho ci usich za pravał vajny suprać Ukrainy. Nie važna što nie vinavaty(ja), usiaroŭna karać.
Heta pa planie, pucin siabie nia moža karać.
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera