Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
09.03.2024 / 12:442RusŁacBieł

Navalny — advakatcy ŭ 2023: «Bajusia padacca paranoikam, ale, zdajecca, u kałonii mianie prytručvajuć»

Advakatka Alaksieja Navalnaha Volha Michajłava raspaviała, što padstavaj dla jaje zavočnaha aryštu stała ich prasłuchanaja razmova z Navalnym ab mierkavanym atručvańni.

fota AP

Advakatka Volha Michajłava dała intervju «Mieduzie», u jakim paviedamiła, što padčas pasiadžeńnia ŭ Basmannym sudzie Maskvy, za dzień da śmierci Navalnaha, abvinavačvańnie pradastaviła pratakoł jaje hutarki z palitykam u kałonii. Razmova pamiž imi adbyłasia ŭ krasaviku 2023 hoda. Padčas hetaj razmovy Navalny zajaviŭ, što jaho «prytručvajuć».

«Jon mnie kaža: «Słuchaj, bajusia padacca paranoikam, ale, zdajecca, mianie tut prytručvajuć». Ja adrazu, tolki vyjšaŭšy z kałonii, zrabiła pra heta post u tvitary.

My padali skarhi hienieralnamu prakuroru, dyrektaru Fiederalnaj słužby vykanańnia pakarańniaŭ, upaŭnavažanaj pa pravach čałavieka. I voś hetaja prasłuchoŭka — dokaz taho, što ja, Volha Michajłava, udzielnik «ekstremisckaj supolnaści». I sudździa Dudar vykarystała hety pratakoł jak adziny dokaz nieabchodnaści abrańnia mnie miery strymańnia. Mała taho, kali my jeździli ŭ kałoniju, usie papiery, jakija my prynosili i vynosili ź jaje, fatahrafavali. U nas ni razu nie kanfiskavali nivodnaj papiery», — raspaviała Michajłava.

Čytajcie taksama:

Pucin abmiarkoŭvaŭ abmien Navalnaha ŭsiaho za niekalki hadzin da jaho hibieli

Chrysta Hrozieŭ: Zabojstvy krytykaŭ Pucina mohuć praciahnucca

Žałobnaja pracesija na mohiłkach, dzie chavajuć Navalnaha, raściahnułasia na niekalki kiłamietraŭ

Nashaniva.com

Chočaš padzialicca važnaj infarmacyjaj
ananimna i kanfidencyjna?

Клас
2
Панылы сорам
1
Ха-ха
1
Ого
3
Сумна
6
Абуральна
17
7
Vik/adkazać/
09.03.2024
I što?
1
Biłł/adkazać/
09.03.2024
Da vsie i tak vsiem poniatno, čto putinskaja hebnia potichońku i mietodično traviła Navalnoho, kohda on eto poniał i soobŝił advokatu, jeho riešili pierieviesti v kołoniju na dalnij sievier, čtoby tam zavieršiť načatoje. A jeho advokatov načali priessovať i zakryvať rot , zaviedi uhołovnyje dieła. Potomu čto jeśli by krieml chotieł obmieniať jeho, eto užie davno by sdiełali, jeŝie by v sientiabrie, i už tiem boleje v čiem smysł było pierievodiť jeho za polarnyj kruh, jeśli płanirovałsia obmien. Poetomu nikakoho obmiena Putin i nie chotieł, tiem boleje eto jeho hłavnyj vrah, on ubirał kuda mieńšich svoich vrahov. A vsiu etu istoriju s obmienom kriemlevskije liš zatiejali  čtoby sozdať siebie alibi, Putin, kak opytnyj čiekist, v dień ubijstva za nieskolko časov dažie jakoby obsuždał vopros obmiena so svoimi fsbešnikami. I potom eto kak by vniezapno pojavlajetsia v zapadnoj prieśsie, moł smotritie «Putin i jeho fsb žie nie pričiem, oni voobŝie chotieli obmiena». Možiet kakije nibud́ naivnyje v eto i povieriat, u kotorych nie vsie tak odnoznačno. 
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera
Kab skarystacca kalendarom, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera
PNSRČCPTSBND
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031