Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
5
Złobnyj vožyk/adkazać/
30.05.2023
Tola, spustiś s niebies na ziemlu. V 48 let užie stydno badziacca po sobiesiedovanijam, imieja opyt i znanija. Počiemu ty nie rabotaješ na siebia? Skolko ty jeŝie budieš iskať miesto chołopa, bieściennyj ty naš?
3
Palašuk/adkazać/
30.05.2023
A čamu kali jon taki talenavity i ambicyjny pradprymalnik, to šukaje niejkuju pracu? Što zaminaje pačać svaju spravu? Ci heta takija pradprymalniki zara ŭ Biełarusi?
1
Alhierd/adkazać/
30.05.2023
Palašuk, ty silno udivišsia, no etot čiełoviek ni odnoho dnia nie był priedprinimatielem)
1
Saša Łu/adkazać/
30.05.2023
Kto-to dał tiebie dielnyj soviet. Nie ždi nikakoj pomoŝi. Nikto diriektorom tiebia nie pozoviet. Tie, kto sposobien na pomoŝ, ujechali ili sidiat v tiuŕmie. Nie ždi, kohda zakončatsia dieńhi.
3
u štabiela układčyca/adkazać/
30.05.2023
"Ja viedaju, što mahu mnohaje, mienavita tamu nie hatovy iści roznarabočym na budoŭlu, kiroŭcam taksi abo kurjeram.
Heta ŭsio roŭna, što jechać na novym «Mersedesie» pa bałocie… chtości, moža, na heta i zhadžajecca, ale ja ambicyjny i metanakiravany čałaviek, viedaju sabie canu i ŭpeŭnieny, što mahu prynieści značna bolš karyści, čym kali budu prosta ciahać cehłu. Nie chaču raźmieńvacca pa drobiaziach."

ciahać cehłu - heta drobiazi?
čto za prieniebriežienije k ludiam truda?
a u samoho kakije takije osobyje tałanty i sposobnosti?
1
Zachar/adkazać/
30.05.2023
Ja tak ponimaju, etot čiełoviek umiejet byť tolko lidierom i načalnikom. I iŝiet kto jemu orhanizujet takoje miesto .
0
Saša Łu/adkazać/
30.05.2023
Zachar, možiet i umiejet. Tolko vriemia takoje, čto nužno naučiťsia i druhomu. Žiť vied́ nado kak-to. Mnoho koho «ukatali pod plintus» iz-za hraždanskoj pozicii s vysokich dołžnostiej kak v hos, tak i niehos. orhanizacijach.
0
Mar/adkazać/
30.05.2023
Intieriesno, a jeśli by Łukašienka nie zachvatił vłasť, kiem by on smoh rabotať. On žie ničieho nie umiejet, da jeŝie nieobrazovannyj. Naviernoje, rabotał by na rabočich śpiecialnostiach. Da i na nich by nadołho nie zadierživałsia iz-za konfliktnoho charaktiera.
1
Bienia/adkazać/
30.05.2023
Na biržie truda vakansij vałom.
0
Bat/adkazać/
30.05.2023
Sa słoŭ jaŭna vynikaje, što čałaviek nie ŭ krytyčnaj situacyi i moža sabie dazvolić prynamsi časova nie pracavać. Vierahodna, u jaho prosta jość niejkaja krynica dachodu i ŭtrymańnia niezaležna ad taho, pracuje ci nie. Tamu i krucić nosam. A kali sapraŭdy nie budzie na što žyć - tady choćki-niachoćki staŭki źniziacca i patrabavańni źmienšacca.
30.05.2023
a čym jon zajmaŭsia? jakim rodam dziejnaści? vytvorčaściu?
0
Bat/adkazać/
30.05.2023
?, Miarkujučy pa tym, što, jak jon sam havoryć: "Usiudy patrebny dośvied pracy — heta tyčycca i handlu, i kiravańnia pradpryjemstvam, i inšych śfier. [...] Adnym słovam, usie hetyja faktary ŭ maim vypadku hrajuć nie samuju dobruju rolu", u jaho jość prablemy sa svaim prafiesijnym pazicyjanavańniem.

Niejak prynamsi z taho, što jość u intervju, vymaloŭvajecca karcina jak u viadomym savieckim filmie: "Načalnikom mohu. - Kakim žie načalnikom? A mnie vsie ravno. Nu, chotia by harnizona".
1
Tekla/adkazać/
30.05.2023
Zavyšanaja samaadznaka. Adukacyja (majecca na ŭvazie dypłom ab vyšejšaj adukacyi) taksama vyklikajuć sumnievy.
1
Biźnies/adkazać/
30.05.2023
Vot jeśli Šumčienko takoj vielikij priedprinimatiel, orhanizator i rukovoditiel, to počiemu on nie orhanizujet sobstviennoje dieło, nie sozdast biźnies, kotoryj dast jemu chleb i masło, a možiet dažie i ikru? A možiet byť Anatolij nie stol vielik, kak chočiet kazaťsia? Možiet vsie jeho dostižienija eto lipa i hołyje ponty?
1
prafsajuz vałunoŭkładčyc/adkazać/
30.05.2023
dyk jon moža z takich "pradprymalnikaŭ", jakija abvaroŭvali rabaciah? tamu ŭ rabaciahi i nie choča iści, bo viedaje, što ich abvaroŭvajuć (nie dapłočvajuć)?
0
spravka/adkazać/
01.06.2023
Tola, pozvoni v KHB ili otpravlajsia k Vołodie Kariahinu na sobiesiedovanije .
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera