Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
29.03.2023 / 19:324RusŁacBieł

Iłan Mask zaklikaje spynić raźvićcio niejrasietak z-za pahrozy čałaviectvu

Iłan Mask razam z bolš čym tysiačaj ekśpiertaŭ u halinie štučnaha intelektu zapatrabavaŭ zabaranić navučańnie mahutnych niejrasietak, tak jak heta patencyjnaja pahroza dla čałaviectva. Taki adkryty list źjaviŭsia na sajcie arhanizacyi Future of Life Institute.

U liście Iłan Mask i inšyja ekśpierty zaklikajuć prypynić navučańnie sistem štučnaha intelektu minimum na šeść miesiacaŭ. Za hety čas łabaratoryi i niezaležnyja śpiecyjalisty pavinny raspracavać i ŭkaranić nabor ahulnych pratakołaŭ biaśpieki, jakija dazvolać paśla praviarać i kantralavać raźvićcio sistem štučnaha intelektu.

Abhruntoŭvajuć takija miery aŭtary lista ryzykaj dla čałaviectva z-za dalejšaha raźvićcia sistem štučnaha intelektu z «čałavieka-kankurentnym intelektam».

Akramia Maska, list padpisali adzin z zasnavalnikaŭ Apple Styŭ Voźniak, viadučyja ekśpierty ŭ halinie štučnaha intelektu Ściuart Rasieł i Iošua Biendžya, a taksama inšyja značnyja ekśpierty.

Čytajcie taksama:

U Minsku źjaviłasia źniešniaja rekłama, stvoranaja z dapamohaj štučnaha intelektu

Bačyli fota Papy ŭ puchaviku? Heta čarhovy fejk, stvorany, kaniešnie ž, niejrasietkaj

Jak niejrasietka bačyć zasnavalnikaŭ BNR? FOTY

Źjaviłasia niejrasietka, jakaja zrobić vietlivym luboje hnieŭnaje pasłańnie z abrazami. Vyprabavali jaje na vykazvańniach łukašystaŭ

Skłali dla vas vialiki TOP karysnych niejrasietak na ŭsie vypadki žyćcia

Nashaniva.com

Chočaš padzialicca važnaj infarmacyjaj
ananimna i kanfidencyjna?

Клас
Панылы сорам
Ха-ха
Ого
Сумна
Абуральна
0
Kaserfl /adkazać/
29.03.2023
Siejčas v Tvittier zasilje ruzkoj propahandy,eto zasłuha Maska.
2
Spravka/adkazać/
29.03.2023
[Red. vydalena]
0
Agasfer/adkazać/
30.03.2023
Kaserfl , V SŠA, v otličii ot Biełarusi s 1791 hoda suŝiestvujet bil o pravach( piervaja popravka k Konstitucii) hdie provozhłašieno — Svoboda vieroispoviedanija; Svoboda słova; Svoboda piečati; Svoboda sobranij; Pravo na žałobu diejstvij pravitielstva. Mask vypołniajet zakon. Vy, kak fołłovier Tvitiera imiejetie pravo na kritiku toho ili inoho posta i avtor , po zakonu, nie imiejet prava stierieť vašu riepliku
Pakazać usie kamientary
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera
Kab skarystacca kalendarom, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera