Znajści
Ałharytmičny łacinski varyjant
0
Jasoperta /adkazać/
26.03.2023
Odin słovom tuniejadcy diełajut vid čto rabotajut, nachodiat vymyšlennych tierroristov ,rastračivajut v pustuju narodnyje dieniežnyje sriedstva ,vmiesto toho čto b v ekonomiku vkładyvať, v itohie poślednije konvulsii šizonutoho riežima łukašizika.
0
Abu/adkazać/
26.03.2023
Małajcy! Fakir byŭ tupy, i fokus nie atrymaŭsia.
0
Jadzierny pucinski hrybok/adkazać/
26.03.2023
Kłouny kdbšnyja, vas i vašych dzietak łukašenka z saboj u samalet nie voźmie kali budzie źbiahać sa svaim tabaram ź Biełarusi . Pucinu vy taksama nie budziecie patrebnyja. A voś biełarusy da vas usich pryjduć z pytańniami.
1
daviedka/adkazać/
26.03.2023
V koncie prošłoho hoda na dołžnosť načalnika UKHB po Hrodnienskoj obłasti był pierieviedion načalnik UKHB po Vitiebskoj obłasti hienierał Oleh Stolarčuk, čjim podčinionnym javlałsia Łomakin-Zacharov-Siemionov, kotoroho ili pierievieli s povyšienijem v Hrodno, ili po staroj pamiati otkomandirovali iz Vitiebska dla etoj opieracii.
1
daviedka/adkazać/
26.03.2023
I poka KHB v ramkach tieatralnoj opieracii zakładyvał i izymał vzryvčatku na traśsie Hrodno-Ostrino, tam sovsiem riadyškom žiestoko ubili i rasčlenili na miełkije kusočki vietierana vojny v Afhanistana...
0
Sim/adkazać/
26.03.2023
mientam kak i vsiem chołujam riežima viery niet! A eta «alfa» užie prievratiłaś v kłounov i pośmiešiŝa. Biełaruś budiet svobodna ot łukašistov i moskovitov!
1
Žieleznyj Drovosiek /adkazać/
26.03.2023
Kohda v kołchoznoj vłasti chołui s pohonami—tak u nich i riezultaty budut sootviestvujuŝije ich urovniu russkoho chołujskoho kołchoza. Poetomu vsie tak nielepo i karikaturno. Po-kołchoznomu. Profieśsionałov tam žie niet,odni łakiei s žiełanijem vysłužiťsia pieried hłavnym russkim kołchoźnikom.
7
Bobr/adkazać/
27.03.2023
Učienija s mulažami bomb i tierroristov vsiehda provodiliś. V čiem to oppozicionnaja priessa pod'ihrała ili była časť učienij.
0
No/adkazać/
27.03.2023
Brydota i hańba. Łukašysty apuścilisia nižej za dno zaprasiŭšy akupanskich štrejkbrechieraŭ , apahanili nacyjnuju kulturu i teatr
0
Čieł/adkazać/
30.03.2023
I postihła jeho sud́ba ślesaria i santiechnika. Tie tožie ničieho płochoho nie podozrievali, kohda im hebjo priedłožiło sumku pieriedať.
Kab pakinuć kamientar, kali łaska, aktyvujcie JavaScript u naładach svajho braŭziera