Знайсці
7
Захад вінаваты ня менш / адказаць
24.11.2022
А захад выкажа занепакоенасць і дась яшчэ тры снарады
1
Грышка / адказаць
24.11.2022
Калі Расея сапраўды хоча перамоваў, яна можа вывесьці сваё войска з Украіны. Замест гэтага яна масава атакуе бяззбройных мірных жыхароў, што ёсьць ваеннае злачынства й генацыд. Яна кажа пра перамовы толькі для таго, каб выйграць час, каб аднавіць сваю ваенную машыну. Цывілізаваны сьвет не павінен трапіць у гэтую пастку. Ён павінен адбіцца Расею рукамі і нагамі. Пуцінская Расея дзейнічае сёньня як нацысцкая Нямеччына. Ня будзьма забываць гісторыю. Мір, свабода, цывілізацыя й чалавецтва ва ўсім сьвеце знаходзяцца пад пагрозаю. Дыктатура не павінна перамагаць дэмакратыю.
1
анатам / адказаць
24.11.2022
Небензя - редкий идиот! Преднамеренная атака гражданских объектов - военное преступление, не имеющие срока давности. А он - соучастник, значит - военный преступник!
1
Суповой пакетик / адказаць
24.11.2022
анатам, к сожалению, дело тут не в личном идиотизме господина со смешной фамилией "Небензя". Хотя, конечно, глядя на его физиономию, сомневаться в этом не приходится... Но дело-то ведь в том, что ему ПРЕДПИСАНО говорить то, что он говорит, оправдывая то, чему нет оправдания. Место ему, конечно, на скамье подсудимых, но чуть повыше там усядутся его боссы - и, оченно надеюсь, все они получат приговоры, которые заслужили!
3
Бубочка / адказаць
24.11.2022
А если сзеркалить ситуацию? Можно предположить , что Украина послала бы волшебников в голубых вертолетах, и они бы летали палочками махали и всем дарили эскимо, а дам приглашали на танцы ? Лукашенко это не Беларусь , нельзя палить хату , что бы извести тараканов.
0
Нина / адказаць
25.11.2022
Не международная организация, а позорище! Агрессор - член совбеза! - по-наглому заявляет: хочу захватывать чужие территории - и буду, хочу бомбить гражданских - и буду! А они - ничего, сидят, слушают.
0
Нина / адказаць
25.11.2022
анатам,в рашке власть имущие настолько привыкли к безнаказанности, что и за границей ведут себя, как дома. Тем более что там никто до сих пор не дал им по башке.
Каб пакінуць каментар, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзера