Знайсці
1
Стоп / адказаць
20.09.2022
Брошены все силы на остановку наступления ВСУ, на остановку военной и экономической помощи Украине Западом, на сохранение фашистского режима путина в России и больше НИ-ЧЕ-ГО !!
 А наш, залезший, по свою стальную срамоту, в такой же фашизм и пробуя его прикрыть совестской символикой и совесткой демагогией, вынужден подыгрывать военным преступлениям путина, становясь СОУЧАСТНИКОМ в военных преступлениях против человечности и человечества, чтобы не потерять российское финансирование красауцау, на которых держит незаконно захваченную власть, вот и всё....
49
Баба Гэля / адказаць
20.09.2022
Як хочацца Амерыцы, каб Расея ужыла ядэрную зброю...
2
Абыр / адказаць
20.09.2022
Уверен на сто процентов, что ядерное оружие РФ в таком же состоянии, как и всё остальное. К сожалению, его настолько много, что хоть что то да полетит.
1
Яська-гаспадар з-пад Вільні» / адказаць
20.09.2022
«…Браты мае, мужыкі родныя. З-пад шыбеніцы маскоўскай прыходзіць мне да вас пісаці, і, можа, раз астатні. Горка пакінуць зямельку родную і цябе, дарагі мой народзе. Грудзі застогнуць, забаліць сэрца, — но не жаль згінуць за тваю праўду… Няма ш, браткі, большага шчасця на гэтым свеце, як калі чалавек у галаве мае розум і науку… Но як дзень з ноччу не ходзіць разам, так не ідзе разам наука праўдзіва з няволяй маскоўскай. Дапокуль яна ў нас будзе, у нас нічога не будзе, не будзе праўды, багацтва і ніякай наукі, — адно намі, як скацінай, варочаць будуць не для дабра, но на пагібель нашу… Бо я табе з-пад шыбеніцы кажу, Народзе, што тагды толькі зажывеш шчасліва, калі над табою Маскаля ўжэ не будзе.   Твой слуга   Яська-гаспадар з-пад Вільні»
1
Дональд / адказаць
20.09.2022
Абыр - так, большасць іхніх ракет можа выбухнуць у момант запуску
0
Чел / адказаць
20.09.2022
Какие проблемы? Украина может организовать на территории Харьковской области ответный референдум о включении Белгородской области в состав Украины. И как только Белгород присоединится, можно лупить Хаймарсами.
1
Павлик / адказаць
20.09.2022
Стоп, верные слова....он обязан России, он у власти только благодаря красауцам, и  их нужно кормить и давать квартирки за что-то. Поэтому никуда не рыпнется от России, будет тонуть вместе с руснявыми фашиками.
1
Старобiьлорусъ / адказаць
21.09.2022
Яська-гаспадар з-пад Вільні», Так i ѥсть. Зворот лепшого з лiтвiноў до своѥго народу. Коло гiсторii зробiло оборот i ворог ўсѥ той же.
Каб пакінуць каментар, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзера