Знайсці
8
Нн / адказаць
08.08.2022
Чацвёрты пункт пра сумленныя выбары асабліва цікавы. Штабісты ўвесь час прасоўваюць ідэю прэзідэнцкіх выбараў і не кажуць па якому заканадаўству і па якой Канстытуцыі яны збіраюцца гэта рабіць. Пэўна па лукашэнкаўскай. І ўвогуле, навошта праводзіць прэзідэнцкія, калі ў першую чаргу неабходна правесці выбары ў парламент па Канстытуцыі 1994 года. Пытанняў шмат, адказаў ноль.
12
Максим Дизайнер / адказаць
08.08.2022
Вот они, настоящие беларусы. А не эти зомби, которые по Минску бродят.
13
нездарма казалі, што яна ведзьма... / адказаць
08.08.2022
в зале полумрак... как в театре у Воланда...

Пачатак а 12-й.
маглі б і не казаць. мы ашчуцілі. а 12-й у нас прапаў свет. людзі згубілі працу. ранішнюю. у тым ліку і я. пайшла з гора кавы папіць. і там свету няма. прыйшлося браць морс. і там паўзмрок. і цішыня... як апасля апакаліпсісу. адзін мужчына сказаў - такая цішыня, што чуваць, як ясі... пасля яго слоў старалася сёрбаць свой вэнджаны морс цішэй)

але калі б быў свет, то не пакаштавала б вэнджаны морс. а ён прыкольны
6
Zombie, zombie, zombie-ie-ie, oh Do, do, do, do Do, do, do, do Do, do, do, do Do, do, do, do / адказаць
08.08.2022
Максим Дизайнер, чаму ж вы тады тут, а не там - з імі?
12
антисвета / адказаць
08.08.2022
"Но это не игра в шахматы, это жизни людей."
о жизнях людей она задумалась... не поздно ли? когда у некоторы уже почки отвалились...
9
У пошуках сэнсаў / адказаць
08.08.2022
Короче , одно и тоже 400 лет, меньшинство, у которого хватило сил , свалило, конечно же в польшу-литву. Там оно и останется, ополячится и рассеется. Обесточенный обыватель остается в лагере с зп 200. Одна проблема на протяжелии 400 лет - некому воевать, никто не хочет сложить голову за родину: ни трусливая в последствии ополяченная шляхта, ни задротные айтишники. Вырождение мужского генофонда, бесконечные задроты, альфонсы, дизайнеры , бутафорские мачи-х.ячи - причина диктатуры , нищеты, невозможности сменить власть. Все конференции, сборы, созвоны перезвоны считаю абсолютно бессмысленными. Диктатура продолжается, эти товорищи будут жить в пожизненной эмиграции, впоследствии забьют и забудут про родину. Старую плешивую крысу надо было валить в первые три дня, когда он обосранный в прединфарктном состоянии прятался в турции ст своей семейкой. Когда тупорылые садисты не могли соориенироваться, что происходит. Но молодежи никто не помог, импотенты сидели по домам, как обычно все переложили на женщин,как они их называют борщеварки, которые и сделали эту революцию достоинства, по крайней мере морально они победили. Чтобы физически победить нужны мужчины , способные воевать.
0
Попейо / адказаць
08.08.2022
антисвета, Вам бы к карач. У нее основной источник дохода из рф. Так что и вам за старания будет на конфеты, печенье и даже лубрикант в ведре с запахом усов сашки.
12
антисвета / адказаць
08.08.2022
Попейо, а источник дохода Светы не назовете? в том числе - за чей счет и этот банкет? соответственно - в чьих интересах они "работают"?
7
Зенон / адказаць
08.08.2022
"Правительство онлайн" Вау как круто! Тут нужен хороший сервер и лицензионная Windows 98se
5
кричащий курьян / адказаць
08.08.2022
Дед Зенон отказался? Что уж, молодец. КГБ ему в качестве благодарности за разбуральную працу в оппозиции сейчас подарит медаль Франциска Скарыны. И Зенон ее примет под предлогом, что мядаль на беларускай мове, а Тихановская говорит на росийском....
4
Максим Дизайнер / адказаць
08.08.2022
Умница!И красавица. И с мужем всю жизнь, а не 60% разводов.
0
Эталон / адказаць
08.08.2022
Значэньне мае, што скажа Ціханоўская, ды прадстаўнікі каманды Ціханоўскай. Астатняя грамада - гэта "Камароўка", на Камароўцы чаго толькі не пачуеш, а карысьці - нуль. Ну, шум, ён і ёсьць шум.
4
антисвета / адказаць
08.08.2022
Максим Дизайнер, хто "с мужем всю жизнь?" 
6
антисвета / адказаць
08.08.2022
Эталон, а хіба яна не была на Камароўцы? бачыла там ейную фігуру. праўда з картона. ветрык падзьмуў і яе ледзь не ўнес. але Сярога яе прытрымаў)
1
Юстас / адказаць
08.08.2022
Ну ...пасмяяўся...а , быў ,хоць хто- нібудзь з Беларусі...ці толькі замежнікі. У краіне ёсьць актыў і ,магчыма, не згодныя з вашымі планамі. Мы ж не Афрыканская племя , каб нам прызначалі урад...хаця усё гэта дарма...шмат такі было, усё дзеля грошай
2
American / адказаць
08.08.2022
У пошуках сэнсаў,
Когда тупорылые садисты не могли соориенироваться, что происходит. Но молодежи никто не помог, импотенты сидели по домам, как обычно все переложили на женщин,как они их называют борщеварки, которые и сделали эту революцию достоинства, по крайней мере морально они победили.
https://nashaniva.com/296917#startcomments


 Все было под контролем ФСБ в том числе тупорылые садисты и женщины выкладывающие сердечком ручки. Когда лукашенко был напуган достаточно для подчинения москве протесты были остановлены и начались репрессии и  уничтожение  слабых ростков беларусчыны созданных с 90-х. ....
5
антисвета / адказаць
08.08.2022
Юстас, зразумела. а "добра" так яны прадаюць Беларусь, каб самім прыгожа пажыць за наш кошт, праўда? хіба нам аднаго такога кадра са таварышы не хапіла... 
0
Эталон / адказаць
08.08.2022
антисвета, Сярога падтрымаў... -> Так, на тое жанчыне й каханы, каб падтрымліваць ( у тым ліку) ды берагчы ад рознай небясьпекі. Гэта толькі падкрэсьлівае, на колькі ёй цяпер цяжка, несьці такі груз на жаночых плячах, калі й заплакаць ня можна, і слабасьць прадэманстраваць.
6
American / адказаць
08.08.2022
«Загартаваная ў баях армія Украіны нават не заўважыць арміі Лукашэнкі. Мінск будзе ўзяты за тры дні — як Пуцін марыў пра Кіеў», — так малюе карціну магчымай будучыні Вадзім Пракоп'еў.
https://nashaniva.com/296917#startcomments
какую чушь он несет? Украинская армия сдает один населенный пункт за другим , не может отвоевать Херсон , а он несет какую-то чушь про взятие Минска. Посиделки фсбшых провокаторов не более.  . 
6
American / адказаць
08.08.2022
 Я выдатна ўсведамляю, што я не такі лідар, як Віктар Бабарыка або Маша Калеснікава. У мяне не такая прыродная харызма, як у Сяргея Ціханоўскага, і не такі цвёрды характар, як у Веранікі Цапкала. Я не такая настойлівая, як Павел Латушка. У мяне няма і сотай долі вытрымкі Мікалая Аўтуховіча і вастрыні розуму Вадзіма Пракоп'ева.
https://nashaniva.com/296917#startcomments

У тебя еще и самоуважение отсутствует, . Особенно острота мышления Прокопьева порадовала. Можно было бы потешаться над сим сборищем неудачников и стукачей если бы в Беларуси не было тысяч политзаключенных приговоренных к долгим срокам заключения и страна не стояла на пороге росийской аннексии.....

3
ЭлектраЭнэргія / адказаць
08.08.2022
Satan, калі вам цікавыя гэтыя мае неспадзяваныя пахаджэнні ў  ̷б̷а̷р̷ сярод бела дня... бо на абед я звычайна не хаджу) а тут адпусцілі ўсіх раней, калі свет згас... ну а што шчэ рабіць, калі свету няма? я канеш прапаноўвала алоўкамі маляваць) але калегі маю прапанову, як заўсёды, не падтрымалі і пабеглі, хто куды. ну й я, самотная, пацягнулася адна ў  ̷б̷а̷р̷... думала грэчку з гароднінай пажую (яна там парублю. літаральна - каштуе рубель) і кавы пап'ю (там добрая кавамашына). а тут таксама такі аблом... кафэ працуе, але ні грэчкі нармальна не паясі (яна ж будзе халодная), ні кавы не пап'еш (не працуе машына), ні карткай не разлічысся. а звон монет я не люблю. ды й у касіркі былі вялікія праблемы з манетамі, што на касе, што ва ўласным гаманцы... манет не было нават у пасудамыйкі. праблемы з манетамі былі й у тых, хто следам за мной пачаў туды сцягвацца... спачатку я была адна. ну калі не лічыць прадавачкі з ліхтарыкам) там рэальна сумеркі былі) сярод сонечнага дня

дык вам цікава, што я яшчэ ўзяла (хаця не хацела есці, але што рабіць? раз няма чым заняцца, акром действительно копченого морса?

салат под названием "мужской салат", хотя продавец сначала записала в тетрадку (комп же не работал)) салат под названием "дайкон". она ошиблась просто. ведь я просила мужской)

время? света не было ~ прыблізна з 11:41 да 12:21. гэта ўсё лёгка праверыць. што я не маню
0
Заходні Беларус / адказаць
08.08.2022
Сегодняшняя Беларусь наводнена российскими наёмниками,  спецслужбами ФСБ и ГРУ РФ, Росгвардии РФ(кстати принимавшими прямое участие в избиениях и издевательствах над мирными протестующими беларусами в 2020 году), исключительно русскоязычными небеларусами коллаборантами, наследниками российских идеологов, военных, чекистов, годами и десятилетиями русифицировавших народ Беларуси, беларускими чекистами, получившими в своё время образование в России, беларускими военными, учившимися в России и СССР и пропитанными  советскороссийским мировоззрением, и наконец простые, садовоогородные советского периода и потерявшие свою самоидентификацию, как беларуский народ, беларусы. И во главе всей этой  идеологизированой русским миром массы предатель, преступник Лукашенко, получивший целую страну благодаря вышесказанному, которого волнует только его личная судьба и судьба его семьи, собственно ради этого он и пустился во все тяжкия, а судьба у них незавидная, и поэтому он будет совершать ещё более тяжкие преступления против своего народа, он пойдёт на любую сделку с самим дъяволом, только для самосохранения,  красная черта им пройдена, пройдена летящими ракетами с территории Беларуси в дома мирных жителей соседней страны Украины, замечу, абсолютно ничем не угрожавшей этому пророссийскрму бандиту Лукашенко. Так какие форумы, собрания за границами гаротнай  Беларуси могут повлиять на эту преступную мафиозную семью, на этот преступный варварский режим? Ни-ка-ки-е. И никакая сила вне Беларуси не станет делать то, что должен сделать народ Беларуси. А народ Беларуси к величайшему сожалению - это безмолвное запуганное стадо заблудших и вечно гонимых кем то в загон овец, закрывших постыдно глаза на все преступления Бандита Лукашенко за все годы его правления( да простят меня понимающие сказанное беларусы за эти резкие слова), за исключением маленькой толики истинных патриотов, да и не героев даже, а будет более справедливо назвать их просто честными людьми, честный человек - это уже герой, не отступившими от общепринятых моральных принципов, в полной мере испытавших на себе всю жестокость и бесчеловечность преступной банды Лукашенко. Кого сегодня в Беларуси волнуют эти судьбы тысяч искалеченных, изгнанных из страны  преступником Лукашенко людей? Отвечу - никого, в процентном отношении 97% просто беспомощно предательски решили отключиться от действительности, включая преступное участие своей страны в братоубийственной войне против украинского народа соседа, это видно невооружённым взглядом, похоже беларусам выгоднее жить в чисто выкрашенной тюрьме с шопингом и кафешками с десятью камерами видеонаблюдения на метр. Мне невероятно больно осознавать это, но это  так. Босиком на лавочке и дарением цветов убийцам с оружием наперевес нельзя изменить мир, может быть это будет возможно  где-то в далёком будущем, но не в этом мире интересов, поэтому, как показывает история, свобода добывается и обильно омывается кровью, обычной красной честной человеческой кровью, пролитой для будущих поколений. Беларусы в подавляющем большинстве своём к этому не готовы. Не может красивая и нежная  фиалка отодвинуть от себя заслоняющий ей свет дуб - фиалка должна стать дубом, только так завоёвывается  свобода.

https://nashaniva.com/ru/296864
3
Shark / адказаць
08.08.2022
Конференция Новая Беларусь, один беларуский флаг в углу сцены стоит. Ни проблемы белкультуры ни языка не поднимали. Жалкое зрелище. ...
4
антисвета / адказаць
08.08.2022
American, дешевый психологический приемчик - прибедняться, чтобы услышать в ответ очередной комплиментик - да нет, ну что ты, Света, ты не такая. ты круче их. этих всех, перечисленных тобой товарищей ("Віктар Бабарыка або Маша Калеснікава. .. Сяргея Ціханоўскага, .. Веранікі Цапкала. .. Павел Латушка. .. Мікалая Аўтуховіча .. Вадзіма Пракоп'ева")
"умница и красавица" не понимает, что перечисленные ею товарищи такие же "красавцы", как и она
0
новодворская / адказаць
08.08.2022
Эталон, а мне хто дапаможа?
ну акром хіба што расейскіх вечна бухіх психиатраў канечне ( 
4
антисвета / адказаць
08.08.2022
"калі й заплакаць ня можна," Эталон, а вы бачылі хоць раз не тое каб слязінку, а проста сум у ейных вачах? нават тады, калі здымаўся чарговы рэкламны ролік пра 18 год каханага мужа... бачылі?
0
Эталон / адказаць
08.08.2022
новодворская, -> там было напісана, хто.
1
Ерома / адказаць
08.08.2022
Не магу панять как туда папал этат крайне агрэссівный повар, каторый пачэмута рэшыл, што он там самый главный і чутьлі не камандывает Тіхановскай?
0
Эталон / адказаць
08.08.2022
антисвета, кепска, што вы ня здольная ўсё тое бачыць у чужых вачах, а мне неабавязкова апавядаць вам, што ў іх бачу я.
2
антисвета / адказаць
08.08.2022
Эталон, эталон ці эталён?
а можа этанол?
дзе ваш пракольчык? 
0
Максим Дизайнер / адказаць
08.08.2022
антисвета, ну конечно же красавица Света. а не такое чудовище, как ты
2
Valadzimir / адказаць
09.08.2022
American, вось тут з Вамі цалкам згодны. Тое, што агульны сцэнар падзей у 2020-м быў дакладна такі самы, як і падзей у 2010-м, для мяне стала відавочна амаль адразу. Але спачатку здавалася, што ў 2020 сітуацыя ледзь не вышла з-пад кантролю рэжысёраў. Але паступова прыйшоў да вываду, супадаючага з Вашым. Многія наіўныя беларускія "змагары" дасёньня шкадуюць аб быццам бы страчаным шанцы "заваліць рэжым", які нібыта быў у 2020-м, таму што не разумеюць, што любы з мітынгаў, які тады адбываўся, можна было элементарна разагнаць у любы момант. Крыху "пошуметь" страціўшым страх за 10 год белорусам было дазволена, напэўна, толькі для таго, каб даць "праявіць" сябе і трапіць на відэа як можна большай колькасьці "недовольных".
1
Вася / адказаць
09.08.2022
Прокоп, это тот ещё Гитлер.
Он уже на грани помешательства.
4
ну што сказаць / адказаць
09.08.2022
(прабеглася па фота літаральна пару сек. - сістэма ўсё бачыць. таму я не маню)

яны сапраўды шчэ горш за лукашыстаў
Каб пакінуць каментар, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзера